Walker U-Baby untuk anak


Assalamualaikum hye :)

Pejam celik pejam celik, dah 3 minggu berpantang. Kejap sungguh rasa. Rasanya kali ni lah paling cepat masa berlalu tau. Tak rasa macam berpantang pun walaupun hari-hariku berkain batik dan makan kena pantang. 

Anyway, dalam waktu berpantanag ni ibu lari kejap nak bergambar dengan anak teruna sorang ni. 


haaaa, ada tak ibu-ibu/parents dekat sini yang sedang survey walker untuk anak masing-masing? Irine nak recommendkan walker yang macam Abg Umar duduk nih. 

Walaupun Abg Umar dah umur 2 tahun, tapi walker ni jugak dia nak masuk sebab best dan selesa sangat-sangat. Adakah dia feeling-feeling baby lagi? Tapi duduk santai-santai boleh la sebab ibu nak kena simpan elok-elok untuk adik dia nanti :)

Ok meh-meh Irine perkenalkan walker ni EXCLUSIVE daripada U-Baby (Genuine Product). Irine recommend sangat-sangat kalau ada ibu-ibu/parents dekat luar sana yang sedang cari walker, please lah beli brand U-baby walker ni !

Walker ni siap ada toys sekali dekat bahagian depan tu, so memang selalunya baby-baby akan suka dan terhibur ! Toys yang dipasang dekat walker ni siap ada lagu dan sound macam-macam tau (English music). Senang cerita complete dan Irine bet baby-baby mesti suka! Bila anak kita suka, parents pun rasa puas hati sebab beli barang yang berbaloi kan? 


Irine listkan apa yang bestnya Walker U-Baby ni dan ciri-ciri dia dulu ok? :-

comfortable fabric seat
with amrest
8 rolling wheels .
effective stopper
able to fold flat for easy storage and travel
cute design! (Sila swipe gambar last,ada pilihan color and design) 

Boleh digunakan start from 6 months to 24 months ! For me, walker from U-baby ni besttttt dan patut  masuk dalam list siap-siap if u perlukan. 


Walker U-baby ni ada beberapa pilihan color tau. Ada pink jugak. Sesuai sangat untuk baby boy dan baby girl ! 

Oh ya, U-Baby ada buat GIVEAWAY tau! For those yang nak menang hadiah walker U-Baby macam ni, boleh tengok syarat-syarat dekat link post bawah ni tau. Just click je. 





Mana tau rezeki u all menang hadiah kan? 

Follow instagram :  @ubaby.my
"Like" Facebook :- U-Baby










0 comments:

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in