ESP SHAKLEE NEW FLAVOUR CREAMY COCOA




Assalamualaikum wbt semua :)

Update cerita minggu lepas bersama-sama Master-master Shaklee dalam event Master Forum. Master Forum ni adalah sesi 2 way communication dengan management Shaklee yang mana kami master2 akan berbicang dan bertukar-tukar pendapat dengan management untuk penambahbaikan. Banyak agenda yang discuss tapi sejujurnya program 2 jam memang tak cukup. Rasanya kalau diberi peluang mungkin discussion akan berpanjangan sampai 2 pagi. hehe

Selain daripada berbincang dengan management Shaklee, kami diberi peluang untuk merasa dan test NEW flavour ESP. Seperti yang u all tau, ESP SHAKLEE yang available di Malaysia hanyalah ada satu flavour sahaja which is original Soy flavour. Sedangkan yang original flavour pun berduyun-duyun customer beli, apatah lagi kalau masuk NEW FLAVOUR ESP kan?


NEW FLAVOUR ESP SHAKLEE !! 

Flavour Creamy Cocoa!!!! Rasa macam perisa coklat-coklat. Memang senang sangat kalau minum dah tak perlu nak mix dengan lain-lain minuman dah tau. Mungkin kalau sebelum ni order ESP soy flavour campurkan dengan milo kan, kali ni tak payah dah! 

Tapi...........!!
Yang ni BELUM FINALIZE lagi tau! Belum confirm masuk Malaysia lagi!! Kitorang semua pun hanya test je dulu dan bagi feedback. Jangan pulak korang wassap Irine cakap nak order flavour baru ni, memang takde jual lagi deknon.


Honestl, sumpah sedappp sangattt! tak tipuuuu!! hihi. 
Daku berdoa agar ESP new flavour ni jadi masuk Malaysia!! Confirm diri sendiri x kan skip minum setiap hari. 


Mak Yong mengandung ni lahh paling tak sabar nak cuba ESP SHAKLEE baru tu.hihi. Sempat jugak merasa 2 cawan.hehehe. Sedap bebeno. 


Jelessss sebenarnya negara lain dah ada flavour lain, hehe. Tapi takpeee! setia menunggu.


Throwback masa pegi trip Shaklee ke Jepun. 
Nampak tak berderet ESP SHAKLEE macam-macam flavour! hehe


Yang Irine pegang ni flavour Peach. Yang ni pun Irine rasa kalau masuk Malaysia memang ramai nak order! haha. 

Ok lah, apa-apa pun kita tunggu je lah announcement daripada Shaklee. Yang penting Irine ulang lagi sekali, new flavour yang Irine test tadi tu belum confirm masuk lagi k. Kalau dah confirm masuk Irine  akan war-warkan :D


p/s : Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan rangkaian PRODUCT SHAKLEE, boleh contact Irine ya untuk order. Ataupun nak lebih senang boleh terus follow INSTAGRAM SHAKLEE irine di @irinenadiabeauty . Dekat instagram lebih complete dengan set-set Shaklee yang ditawarkan. 









0 comments:

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in