Menu 44 hari Berpantang


Assalamualaikum Hye Semua :)

Tergerak hati nak update post baru dekat blog harini. Jangan terkejut sebab kebanyakannya info-info dan isi-isi blog dalam ni kebanyakannya banyak untuk ibu-ibu yang tengah mengandung dan lepas bersalin. Kenapa? sebab empunya blog pun golongan yang macamtu.Senang nak refer blog sendiri kalau untuk masa yang akan datang. hehee


Bila dah lepas bersalin ni, memang lumrah ke ek rasa rindu nak mengandung tu datang? Tak tau lah nak cakap macam mana , walaupun semua perempuan masing-masing katakan bersalin tu sakit, tapi jauh di lubuk hati masing-masing, mesti nak merasa dan ulang semula momment-momment tu lagi. Anak ketiga sekarang Alhamdulillah dah nak masuk umur setahun jagung bulan ni. How time flies! Tunggu Medina masuk darjah 1 baru dia dapat adik baru :'D

Ok nak tepek menu-menu berpantang dan semua menu ni jumpa dan viral dekat facebook. So, cepat-cepat save dan nak share dalam blog ni. Next waktu berpantang, senang nak refer! Credit to owner la ye, tapi x kenal owner sape sebab menu2 ni dah viral ! Minta halal untuk irine kongsikan pulak dengan followers dalam blog ni.

Mummy to be dan mummy yang sedang berpantang, boleh refer dalam blog ni juga :)
Harap sedikit sebanyak membantu ya.Takdelah time pantang bosan jemu nak makan makanan yang sama je tiap hari.

































Semoga entry ni membantu uolsss dalam kebingungan. Jangan cheat day ok time pantang! haha




3 comments:

borneobrownies said...

Nampak sihat dan menyelerakan sungguh.

Azura Aziz said...

sebenarnya menu berpantang ni adalah 1 menu sihat.
sure boleh kurus kan ;)

Nadiah Suhaidi said...

Kalau yang tak berpantang nak amalkan pun boleh sebab menu yang dicadangkan semuanya menu sihat dan kurang bergoreng dan berlemak :)

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in