1st,2nd,3rd pregnancy


Assalamualaikum Hye.
Bila belek-belek semua gambar pregnancy, dapatlah combine kan semua gambar setiap kali sarat mengandung. Alhamdulillah ini semua anugerah daripada Allah, saya doakan semua wanita-wanita yg dah berkahwin di luar sana dapat merasa nikmat mengandung. Amin, amin, amin.



Just for sharing, ramai yang tanya Irine, kenapa suka sangat dengan Shaklee? irine start jatuh cinta dengan Shaklee adalah disebabkan SET BERPANTANG SHAKLEE. 1 set berpantang mcm irine makan masa 1st baby bersalin ceaser dan 2nd baby bersalin normal.Apa yg Irine dapat rasakan ialah bersalin ceaser dan normal, both luka bersalin Irine cepat sembuh dan badan cepat jadi sihat. Tak lupa jugak, sepanjang mengandung tiga-tiga ni, Irine jatuh cinta jugak dengan SET HAMIL SHAKLEE which is supplement tambahan yg Irine consume semasa mengandung.



Apa yg Irine amalkan sepanjang mengandung ?

✅ ESP memang konsisten minum dari seawal usia kandungan 4weeks sampailah saat menunggu hari ni.

✅ Vitalea Iron Formula. Membantu ibu menambah zat besi sbb biasanya ibu mengandung kurang zat besi. Kurang zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam. Sepanjang ambil Vitalea, HB dan BP doctor sentiasa puji bacaan cantik Alhamdulillah.

✅ Vitamin C. Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik. Kalau Irine demam/selsema/x sihat, Irine akan up kan dose 2 biji vit C. Tak perlu lagi makan panadol sebab tak digalakkan ambil. Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan.

✅B-Complex. Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. B complex mengandungi folic acid yg diperlukan oleh ibu mengandung .

✅Ostematrix . Yang ni adalah fevret Irine. Dah berbotol2 habis sebab tiap malam akan wajib telan utk elakkan sakit2 badan, kaki kebas. So far kali ni tak rasa kaki kebas, simpul biawak, dan rasa lebih bertenaga. Yang tak minum susu, boleh gantikan dgn OSTEMATRIX. Please remember, baby serap almost 90% kalsium ibu sewaktu mengandung.

✅OMEGA GUARD. Irine ambil start dr 2nd trimester sehinggalah 32 weeks 3rd trimester. Omega Guard bagus utk perkembangan otak baby dan kandungan Omega Guard lebih baik berbanding minyak ikan seperti Neurogain. Neurogain sebotol tahan sebulan, tapi Omega Guard sebotol tahan 3 bulan. Nampak penjimatan di situ? 



Ada tak yg pregnant tapi rasa badan lesu je, tak bermaya, bacaan HB dan BP tak cantik, keluar masuk hospital masuk air, kena minum air gula sebab berat badan naik terlebih? Irine sendiri pengguna tegar supplement hamil SHAKLEE suggestkan set ni utk u all :) 

Dapatkan harga PROMO JAUH LEBIH MURAH serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dengan Irine.






Boleh follow Instagram Shaklee Irine :-
@irinenadiabeauty

Irine Nadia
Whatssap : 010-2210776
Your Health & Beauty Consultant




1 comments:

ayunie ramli said...

Maintain je de 1st smpai 3rd pregnancy :)

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in