Menunggu hari


Assalamualaikum.

Sebenarnya macam takde motif sangat pun nak update entry, tapi dah alang-alang dah setel semua keje, nak tempek sikit keadaan wanita yang sedang "menunggu hari". hihi.

Sekarang dalam bila-bila masa dalam bulan ni boleh bersalin anak ketiga. Tak tau lah nak cakap macam mana, tapi kali ni kalau boleh nak bersalin awal sikit, harap tak lah sampai betul-betul 40 weeks ataupun overdue. Mungkin sebab masa anak kedua yg lepas, dah merasa overdue 41 weeks.  Kejap-kejap call mak dengan ayah, cakap tolong doakan bersalin awal sikit, pastu tiap2 malam ingatkan suami, jangan lupa lepas solat doakan sayang bersalin cepat. huhu. 



Sekarang. hehe



3rd pregnancy 2016

Kiri : 3 bulan pregnant
Kanan : 9 bulan pregnant 



Tak kisah pun bila badan naik masa mengandung, lagi tertunggu-tunggu adalahh. Yelah, time-time macam ni nak merasa perubahan, lagipun kita berkembang masa mengandung ni pun sebab ada baby kat dalam. Kadang2 bila ambil gambar je suka cakap "ish gemokk!" :'D 
 dalam hati i don't care :P Nanti dah bersalin nak combine gambar lepas bersalin pulak. 






12 comments:

Mila Ahmad said...

Pregnant tak pregnant tetap cantik irine ni berseri

Kim Chaa said...

Kak irine mengandung pun still cantik ..

wani ezryl * said...

cantiklah irine, xkisahlah pregnant 9mths pun tetap cantik ^^ didoakan semoga dipermudahkan dan cpt bersalin.

Chekgu Azrine said...

semoga selamat semuanya ye irine...good luck!

Norliza Nordin said...

Sentiasa cantik dan manis.. Goodluck ye.. :)

anumuchan said...

comel mummy..bestnyaa dah nak masuk no 3 :)

Adam said...

Tahniah sebab berusaha.

Imaan Kids said...

Semoga Allah permudahkan semuanya untuk Irine. Ameen.

Raihanah Ahmad said...

semoga dipermudahkan ya irine. mmg nampak dah turun ke bawah dah perut tu

sheAYANG said...

Pregnant pun tetap comel. Semoga dipermudahkan urusan nanti ye.

Organic hana said...

berisi tapi cumel..normal la tu megandung.. huhu :)
www.organichana.com

zielazie said...

Entry yang sang at berguna dan memberi manfaat…
http://zielazie.blogspot.my

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in