3rd trimester with love



Assalamualaikum Hye.

Pejam celik pejam celik dah 3rd trimester mengandung dah pun. 
Rasa macam tak sedar kali, masa berjalan dengan pantas. Phewww. 

Bila waktu sekarang ni, apa yg aku perasan :-

1) Dah start rasa mengah. Baby pun kerap aktif menendang sekarang. Main bola kot dalam perut. 
2) Nampaklah sikit macam rupa orang mengandung, berbanding dulu orang tak perasan pregnant. Sbb tu orang tak nak bagi duduk dekat seat! haha. 
3) Berat adalah naik dalam 5kg je pun. sadiss betul. Berat sendiri tak naik, tapi Alhamdulilah doc cakap berat baby normal bertambah. 
4) Mostly baju-baju pregnant tak beli punnn, sebab baju-baju banyak boleh guna time x mengandung. Jimat la kan kt situ. 
5) Happy dengan mengandung kali ni.
6) Nervous, tapi rasa sangat sangat tak sabar nak bersalin lagi kali ni. hihi 

ok bye! haha. 





15 comments:

MiSz eMyRA said...

nampak kecik je perut Irene kalini.
masa mengandung medina hasya cam besar.

Comel !

semoga Irene dan kandungan sihat :)

wani ezryl * said...

salam irine. berseri-seri je muka time pregnant. semoga dipermudahkan semuanya.

fairus emilia said...

Penangan shaklee. Hehehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum irine. Taniah dik. Bestnya dapat boy pulak. Mengandung anak lelaki rasanya perut memang kecil la. Akak 2 kali merasa alhamdullilah. Hihiii semoga dipermudahkan ye.. kita pula teringin nak baby girl. Hero dah 2 orang ;)

Nyamuk Terbang said...

ala comelnya...pipi makin bolat haaa...tak sabar nak tengok baby irine yang ketiga nie

IQ = Iez Qis said...

tak sabar nak tengok boy in the house nanti!

ayunie ramli said...

dengar irine nk branak ni, mek pun dah terpikir nk branak bulan 2 ni :)

nadhie wueen said...

berseri-serinya pregnant mommy ni :)

NUR CAHAYA said...

wah, berseri sungguh wajah tu, hehehe, 2nd entry about pregnancy for today..tumpang gembira...hehe

aziemahazmi said...

semoga ALLAH permudahkan urusan irine melahirkan baby dgn mudah n selamat..inshaallah amin2..

Nurulfatin Adiana said...

comel irine.

jom singgah ke blog sy adianazulhilmistory.blogspot.com

dunia murni said...

Assalamualaikum Irine.
Alhamdulillah. Anak ketiga dah. Harap kali ni putera pulak ye. Walaupun saya pasti Irine tak kisah pun dapat girl atau boy yang penting sihat kan (sebab itu fitrah mak2.) Tapi suka jugak tengok kalau raya taun depan ada budak baru pakai baju melayu dalam family potrait irine. ^^
Apa2 pun semoga semuanya dalam jagaan dan dipermudahkan Allah. Amin.
lama tak baca blog irine. hehe.

Mila Ahmad said...

cute sangat kalau irine pregnant tau...ibu muda hehe

SeMawar Lutat said...

Tahniah..may Allah bless you..amin ya rabb..
jemput visit blog saya: www.semawarlutat.blogspot.my

ArELeEz said...

comel. semoga semuanye dip'mudahkn..

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in