Makan gula-gula je dah boleh kurus? Betul ke ni?



Assalamualaikum. 

Hye. 

Sebenarnya saje nak share, haritu baru je gunakan satu product best ni. Gel cool rose. tapi sebabkan tengah mengandung, idok lerr berani nak sapu dekat bahagian perut. Gel cool rose ni sebenarnya fungsi dia membantu mengurangkan berat badan, tapi dalam kes mcm aku ni, aku guna untuk lembutkan kulit dan kalau ada sesiapa yang selulit pun sesuai pakai. Dan kalau nak tau, bila pakai gel cool rose ni, paling best part gel ni sejuk je bila sapu dekat kulit dan bau wangi semerbak 1 bilik. Sejuk beranginnn je kulit. Fuhhhh, syiokkk. 



Selain daripada tu jugak, ramai jugak yang email dan tanya Irine, boleh tak suggestkan atau buat entry product apa yang bagus, highly recommended untuk menguruskan berat badan. Lagi-lagi lepas berkahwin atau lepas bersalin. 

Antara product yang tengah naik nama dia sekarang sbb keberkesanannya, ialah
MINCE daripada DIMAR ataupun dikenali sebagai "gula-gula kurus"




Serius ke makan product MINCE ni je boleh kuruskan badan? 
Boleh percaya ke ni keberkesanan product ni? 

Apa pulak beza MINCE dengan produk kurus lain? 

Haaa nihhh yang aku nak bagitau, kalau korang antara pengguna dan pembeli produk MINCE atau gula-gula kurus nih, korang lah yang paling bertuah. Sebabnya :-

  • MINCE ni rasanya sedap, masam-masam manis
  • MINCE ni mudah untuk dimakan, hanya masuk dalam mulut dan hisap macam gula-gula
  • MINCE ni terbukti berkesan
  • MINCE ni boleh kawal selera makan
  • MINCE ni senang untuk dibawa ke mana-man
  • MINCE ni tiada seberang kesan sampingan
  • MINCE ni kesan seawal 14 hari


Antara kelebihan lain :-

MINCE akan bertindak :-

  • Membantu menyingkirkan lemak
  • Menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan
  • Menghalang pembentukan lemak
  • Mengawal berat badan
  • Dapat menghentikan penyerapan lemak
  • Meningkatkan metabolisme tubuh
  • Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga
  • Membuang toksin dalam tubuh
  • Mengawal kestabilan gula dalam darah
  • Meningkatkan imunisasi tubuh
  • Agen awet muda
  • Bertindak sebagai Anti Kanser
  • Menurunkan kolestrol




Bagi yang tak tau lagi atau pertama kali dengar product MINCE ni, korang patut cuba. Product MINCE dah ada banyak testimoni berjaya dan sudah pun ditest pusat racun negara. InshaAllah tak perlu risau sebab ianya product kurus yang selamat daripada bahan yang terlarang dan ianya under pemakanan. Tak perlu KKM MAL. 

Siapa yang nak tau lebih lanjut mengenai gula-gula kurus ni boleh terus ke 
atau terus je wassap 013. 512. 9249 dengan kod "Irine". 





2 comments:

ayunie ramli said...

Inovative :)

nadhie wueen said...

Lawa je irine ni. still macam anak dara :)

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in