REVIEW : Still tercari-cari product terbaik untuk dalaman wanita? Kena try Jus Qhaleefa!



Assalamualaikum and hye semua :)

Ok memandangkan lepas jadi ibu ni, pembaca blog pun makin bertambah dalam kalangan wanita yang dah berkahwin. Jadi, rasa rugi kalau tak share satu benda ni. Ok let's start! Korang sekarang ada tak makan apa-apa untuk dalaman wanita? Dengar macam cliche kan, tapi aku nak suggestkan, kalau belum dan masih mencari, nak kenalkan dengan satu produk terbaik untuk dalaman wanita. 




Memperkenalkan Jus Qhaleefa, minuman kesihatan dan kecantikan wanita :)



Cakap siap-siappp! produk ni memang khusus untuk wanita yang dah pun berkahwin, sesuai untuk semua jenis peringkat umur, TETAPI wanita mengandung sama sekali TIDAK BOLEH ye! Haipppppp! lepas bersalin baru bolehhhh! hihii



Antara khasiat Jus Qhaleefa ini adalah
  • Dalam jus ini mengandungi ekstrak PINANG MUDA yang berhasil memberikan fast result untuk mengetatkan saluran vagina
  • Jus ini berhasil menghangatkan hubungan intim suami isteri
  • Bagi yang mengalami masalah keputihan sangatlah bagus kerana adanya ekstrak KUNYIT sebagai antiseptik untuk membuang fungus dan bakteria yang menyebabkan keputihan itu terjadi.

Kelebihan Jus Qhaleefa 
  • membuang lemak berlebihan
  • melawaskan proses pembuangan
  • merawat keputihan
  • mengatasi masalah sengugut
  • merapatkan miss V
  • mengatasi masalah rahim jatuh
  • melangsingkan badan
  • awet muda
  • mencantikkan kulit
  • 100% halal
Kandungan Utama Jus Qhaleefa
  • Ekstrak DELIMA dan MANGGIS yang berfungsi sebagai aktioksidan bagi mengelakkan kulit menggelebeh, menghilangkan jerawat dan mengelakkan payudara kendur.
  • "ANTI KANSER" kerana disebatikan juga dengan khasiat APRICOT dan ACAI BERRY
  • Dilengkapi dengan khasiat HABBATUSSAUDA @ JINTAN HITAM. Habbatussauda merupakan makanan sunnah dan digelar ubat segala penyakit.

YANG PALINGGGG BESTTTTTT!!!

Jus Qhaleefa mampu untuk MENURUNKAN BERAT BADAN anda! Yang ni yang kita suka nak dengar kan? :) Nak-nak yang lepas bersalin tu, time-time macamni lahhh nak dapatkan semula berat ideal.

Sesuai juga untuk yang mengalami masalah BAU BADAN! Jika toksin berkurangan maka bau badan akan mula hilang.

Bahan yang terkandung sebagai agen pembuang lemak adalah :-

  1. Teh Hijau - sangat bagus untuk mengeluarkan toksin di dalam tubuh, melancarkan peredaran darah dan mempercepatkan proses penurunan berat badan
  2. Garcinia Cambogia yang bertindak sebagai pembakar lemak
  3. Lengkap. Ada Fat Burner (Garcinia Cambogia) dan ada perlawanan toksin (Green tea)

Banyaknyaaaaaa khasiat dalam sebotol Jus Qhaleefa ni ! Kalau kaji dan tengok kandungan dia pun macam-macam ada.  Kalau anda nak tau, bagi sesiapa yang membeli Jus Qhaleefa ni, mereka akan sertakan sekali petua lama (petua khas) mengikut masalah yang dihidapi oleh customer. Fuhhhh, mana nak dapatkan product yang siap bagi petua sekali bila beli jus. 

Cara-cara penggunaan macam mana pulakkkkk?

Ok untuk memudahkan semua, kalau korang berminat untuk cuba dan beli Jus Qhaleefa ni, boleh lah tau serba sedikit cara untuk consume.



Cara pengambilan:-
1 sudu sehari sekiranya diamalkan bersama petua
2 sudu pagi, 2 sudu malam sekiranya tidak mengamalkan petua

Ambil ketika perut kosong. Tidak perlu ambil semasa datang haid.


Harga berapa untuk 1 botol ? Hanya RM69.90 sahaja!

tapiiii...tapiiii ada harga PROMOSI tauuu sekarang!


Dua botol RM 110.00
Tiga botol RM 150.00
JUS QHALEEFA antara produk yang MUST BUY!! Aku teringat kata-kata yang terbaca dalam instagram, tapi memang mendalam ayat dia.haha.Aku tukang copy paste je tau, tapi ayat dia walaupun laser, tapi menusuk hati! 

"Apa-apa pun kalau nak isteri anda cantik, suami kena la berkorban keluar duit. Nak barang baik MAHAL la sikit..Bini2 orang yang cantik semua pakai produk :P Mana ada istilah cantik daripada kecik. Kalau kecik-kecik berkarat dah besar cantik BANYAK.Yang kata tak pakai apa-apa tu semua PEMBOHONG." 

haha.sabo je lahhh ayat atas ni. Agak-agak sape yang terbaca harap tersedar dari lamunan.hihik.



Dekat mana boleh order? 
Boleh visit Page FB Jus Qhaleefa:-


Boleh FOLLOW Instagram Jus Qhaleefa :  @qhaleefastory_hq


Untuk order boleh whatsapp
   

Selamat mencubaaaa!!







9 comments:

Kim Chaa said...

Nanti lepas kawen laaa try.. Hihhuuu

Munirah Mustafar said...

memang win la kata2 last tu...
kita pun kalau dengar orang cakap gitu mesti rasa macam weird skit...hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

packaging pun cntik.

Junn Ha Raa said...

nak try jugak la . .

Munirah Rafiuddin said...

macam boleh try je ni

Keysha Arissa said...

Alhamdulillah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

kami menawarkan harga RM69.90, TETAPI untuk DUA PULUH ORANG pelanggan TERAWAL penurunan harga Rm60 + FREE POSTAGE akan diberikan.

LAgi menarik, Pembelian 2 botol akan dapat RM110 + FREE POSTAGE.

dalam pacel kami akan serta kan :-
1. cara pengambilan mengikut masalah๐Ÿค”
2. tips dan petua lama sebagai amalan ๐ŸŒฟ untuk mmpercepat kn lg kesannya
3. freegift ๐Ÿ’

berminat??

jom cecepat whatsapp +60198975266
fast response & free consultancy

for more info, follow ig @beautilicious.heels

Keysha Arissa said...

Alhamdulillah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

kami menawarkan harga RM69.90, TETAPI untuk DUA PULUH ORANG pelanggan TERAWAL penurunan harga Rm60 + FREE POSTAGE akan diberikan.

LAgi menarik, Pembelian 2 botol akan dapat RM110 + FREE POSTAGE.

dalam pacel kami akan serta kan :-
1. cara pengambilan mengikut masalah๐Ÿค”
2. tips dan petua lama sebagai amalan ๐ŸŒฟ untuk mmpercepat kn lg kesannya
3. freegift ๐Ÿ’

berminat??

jom cecepat whatsapp +60198975266
fast response & free consultancy

for more info, follow ig @beautilicious.heels

nora afiqah said...

KALAU IBU BF BOLEH MAKAN TAK?

nora afiqah said...

untuk ibu bf boleh makan tak jus ni

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in