Fasha Mengaku Ini Jalan Terakhir



Assalamualaikum :)
Aku rasa ni kali ke berapa tah nak share tentang kebaikan satu beauty product yang makin mencanak-canak femes naik namanya. Kadang-kadang ramai jugak PM dekat aku, tanya product ni aku jual ke, padahal aku bukan seller pun. hihi. Aku cuma rajin nak share tentang kebaikan product ni je dari dulu sampai lah sekarang ni :)



Serum Biowhite Collagen by Panacea Beauty 

Malas lah nak rahsia-rahsia sorok-sorok lagi product ape. 
Kalau tengok gambar atas ni, aku boleh agak ramai yang dah kenal product ni, ataupun yang baru nak kenal pun aku alu-alukan untuk korang baca entry sepenuhnya kasi kenal dulu. hehe. takpun, korang boleh jugak baca previous entry yang aku pernah tulis dulu dalam blog ni 


Bagi yang rasa nak kenal dengan lebih dekat lagi Serum Biowhite Collagen by Panacea Beauty ni, boleh luangkan masa untuk baca testimoni dan luahan pengguna Panacea Beauty product ni sendiri.




FASHA MENGAKU INI JALAN TERAKHIR



Nama Fasha mmg tak asing lagi. Walaupun umur Fasha dah 30an, tapi nampak mcm budak belasan tahun tau. Fasha juga mengaku berat badannya susah nak turun lepas bersalin dulu. Apatah lagi sekarang sudah miliki 2 cahaya mata.Ramai yang xtahu Fasha alami masalah hormone ketika mengandung. Berat badan naik 20kg. Kulit pula makin kusam dan banyak jerawat. Nak dapat job pun susah. Tapi lumrah setiap wanita pasti nak tampil cantik, langsing dan bergaya kan? Selepas bersalin Fasha cuba ambil program-program pelangsingan dan spa-spa rawatan kulit. Duit terbang beribu2, tapi hasil ntah ape2. Buntu dengan masalah berat badan dan kulit yang makin menjadi2 tu, Fasha nekad cuba produk2 di pasaran. 

Mcm2 jugak la produk yg Fasha dah try tp xde satu pun yg betul2 sesuai. Geram kan..penat ooo try one by one tp xmenjadi. Stress rasa..Fasha hampir fedup..lepas dengar radio IKIM.fm tentang produk Panacea Beauty, Fasha cuba. Bagi Fasha ini adalah usaha terakhir beliau, dan selebihnya hanya redho dan tawakal. Nak tahu apa kata Fasha?

Memang saya stress dan hampir fedup lepas cuba mcm2 tp xberkesan.. Saya tertarik dgn produk Panacea masa dgr radio IKIM.fm cuz sgt unik dari produk lain dan kedua-dua produk Panacea Beauty ni memang betul2 kena dengan masalah saya sekarang. Saya amalkan Panacea DR.BRUN slimming detox yang hanya perlu kemam sahaja. Untuk rawatan kulit saya guna Panacea SBC, serum pertama boleh sapu & minum. AlHAMDULILLAH SEMINGGU JE SAYA DAH TURUN 3 KILO. DAN KULIT SAYA PULA DAH MAKIN BERSERI, JERAWAT KECUT 1 HARI SAJA! Ramai yg tegur badan saya dah susut dan kulit saya makin glowing.”

Produk Panacea Beauty memang luar biasa hebat. Produk 100% bahan semulajadi dan sangat selamat & berkesan cuz berdaftar dgn KKM & HALAL jakim. Dari kilang GMP 100% bumiputera . Dua produk Panacea Beauty yang menjadi viral sekarang ialah #DR.BURN, slimming detox utk penjagaan usus dan berat badan serta merupakan produk pertama kemam & kurus. Lagi satu produk ialah #SBC, serum rawatan kulit pertama boleh disapu & selamat diminum.

Utk u all yg ada masalah berat bdn dan masalah kulit sgtlah disyorkan. Mungkin ikhtiar terakhir korg dgn produk Panacea ini membuahkan hasil.

Jom layan kenapa produk Panacea DR.BURN dan Panacea SBC menjadi viral hari ini:














Dapatkan dari rakan niaga terdekat dengan tekan link ini:  

Nak jana pendapatan bermula dari zero? Hubungi no di bawah 

Hotline: 013-444 9531 




9 comments:

Afidah Azmi said...

Macam nak belikan untuk encik suami la..
Anyway visit my blog Jugak Irine..
http://afidahazmi88.blogspot.com/

syira yaya said...

produk yg bagus ni :)

MasReena said...

Laaa ingatkan Fasha Sandha :D

Noriza Abdul Rahman said...

Sangat bagus produk ni yea untuk masalah kulit kusam?

Siti HM said...

kan. kite pn igt fasha sandha la td..

danish aurora said...

bagus bagus sharing is caring
salam singgah
jemput ke blog ada shawl new arrival

ummu hasni said...

Patutlah orang ingat Irine seller. Siap testimoni penuh wall kan..:)

♪ khaulah hanan said...

salam. irine.. cek email ye. sy ada email tentang sewa tudung and veil nikah - 2 may 2015 (eifa.nasihah@gmail.com)

zeera lily said...

knp muciod rupa cm gitu??

errr tak lalu mkn seminggu..

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in