Hijab Fesyen



Assalamualaikum..

Terus terang aku katakan, lepas daripada bersalin ni, aku jarang dah beli majalah-majalah atau singgah dekat kedai majalah. Entah, bukan tak suka membaca, tapi macam dah takde masa kot, lebih layan anak. Surat khabar jangan citelah, dah lama tak beli. Aku ni sampaikan dah hampir kering stok surat khabar lama dalam stor utk jadikan stok alas makanan masa hidang makanan. haha. 

Straight to the point lah, malas nak type panjang sebenonye ni, dah mengantok. 
Lepas discharge dari hospital aritu, team wartawan Hijab Fesyen Kak Ila dengan Kak Norma call nak set appointment utk shoot cover magazine utk Hijab Fesyen. Sebenarnye kalau boleh lepas discharge tu x nak pegi mana-mana sangat.Lagi-lagi masa nak shoot tu kandungan baru awal lagi. Tapi, aku macam cakap dalam hati aku "okeh-okeh, ni last shoot, pastu tak join lagi dah". Bila aku cite macam tu dekat suami, dia jeling semacam sambil cakap "yolahh tu". 
Kuang kuang kuang~

Macam aku cakap, kali ni punya penangan mengandung, aku tak suka make up sangat. Rasa menyampah tengok make up pon ada. Kalau boleh, aku nak keluar pegi mana-mana biar muka togel tanpa pakai lip balm sekalipun!! tapi kang nampak macam teruk nau pulak 2nd pregnant ni orang dok ngata :P So kali ni, make up untuk cover magazine, aku tadahkan je muka aku walaupun hati meronta-ronta tahan bau berus make up.padahal berus make up tu xde bau sikit pun, wangi je bau bedak. Tapi sebab alahan kot. mengada lebih. Cuma aku request taknak pakai bulu mata palsu, pakai mascara je cukup. Kalau boleh benda2 macamtu memang dah start elakkan dah.


Isu November 2014. Meriahh kauu aku senyum.teheee~ 

Ni pun ayah dengan mak yang beria ajak pegi kedai magazine pegi carik.
Lagi-lagi ayah "Murni, dah keluar dah majalah kau? pegi la carik --sambil ajak masuk kedai". 
Siapa yg jadi masuk majalah ni sebenarnye :'D


Atma Multi-Tasking.
Confirm ramai tak faham ape maksud "atma" kan?
Google lah.haha. Masa ni aku rasa 2nd outfit kot, patut ada 3 persalinan, tapi sebabkan shoot lama sangat, kepala aku jadi pusing and sakit, muka dah nampak pucat lesi sangat dah time ni. lesu semua ada. Maka, dikurangnya jadi 2 baju je. Sorryy HF :( can't make it sebab tak larat time ni loya2.


Aku pun tak tau ape aku jawab dalam soalan interbiuuu ni. tapi yang pastinya bila aku baca balik, tersengih je manjangggg. So, get your copy now ok! Kalau nak tau ape aku dok bebel dalam segmen cover ni boleh dapatkan sekarang. hehe. 

Ape-ape pun tqsm team Hijab Fesyen! Expecially Kak Ila and Kak Norma. Yang photographer tu lupa nama dia :'D 


7 comments:

Wahidah said...

Kite dh beli..nanti kalo jumpa nk suh awk sign..hahaha

I k a :) said...

Cntik sangat kak irine :) hee

Ayoi Kema said...

family is everything

Cik Ash said...

cantik shawl irine tu... dekat mana ekin boleh dapatkan ya... :)

Carlos Santiago said...

cutenya baby irine

Rosmiza Ali said...

Nice! ^___^
Rosmiza Ali Official Blog™

aeinna Musa said...

cantik ..happy family!

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in