Baby balancing


Assalamualaikum!

Ni antara hobby si bapak dengan si anak. ngehh.
Balancekan kaki dan badan baby atas tapak tangan. Selalu kalau tengok, mak pak zaman2 dulu suka buat macam ni. Tu yang si ayah Medina suka sangat buat macamni, sampaikan Medina bila letak atas tapak tangan nampak lah muka gedik dia tu, gelak terkekek2 dia. Aku x berani lahh, sebab kalau buat macam ni orang yg pegang tu tangan kena kuat. Medina macam dah biasa dari kecik, sampai sekarang dia balance sendiri kan badan, tapi kadang2 tak jadi jugak.hehe. Behind the scene korang tak tengok lagi macam mana. hehe.



Muka selamba jerk dia ni --' 








Btw, ada yang tanya, macam mana buat tu, edit eh. mana ada.haha. real ler!
berat Medina 10kg. maybe sebab tu boleh imbang kot ringan. hehe.
Ok tata! tu je nak update nye, nak jadikan gambar kenangan letak kt blog.hehe











39 comments:

Siti Asiah said...

comel je medina ayah dia timang camtu...nampak cam patung jerk...geram nk geget...;)

lisamili said...

Salam irine start brp bulan yer..boleh practice mcm ni??baby kita 6 bln tp suka sgt didirikan

I k a :) said...

Aww, pandainya Medina imbang badan sambil sengih2 mcm tu :)

Ayoi Kema said...

omey...sgt omey

fazianbatrisyia said...

so cute medina...

Syaidahtul Aziz said...

comelnya medina~~

Syaidahtul Aziz said...

comelnya medina~~

Z@i Z@mR33 said...

huyooo...

errrr...10 kg ringan ke irene?
Aqil 10 kg jenuh nk dukung Y_Y

Afifah Anuar said...

Wah dh x private blog dh.. Yeayy boleh baca blog kak irine balik !! Rindu blog akak <3

Sheila Salim said...

assalamualaikum irene.. cute sangat medina ni! geram tengok ~~~

HaFizaH aYu said...

omomo cutenya medina..iolls yg tgk ni takut plak terseliuh tgn

Azney Shamsuddin said...

eee beraninya. seriau tengok risau kat medina

AlFatihah Hassan said...

Lawo sgt baby fm ni haishh

nurul aziyana said...

pergh hebat!
senaman tangan paling jimat ni

btw salam kenal :)

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah..dah besar dah ye medina..comel kamu ye..

Lea IsNawi said...

comel je...
mesti kena praktis dr kecik kannn

Qotu Qurratu'aini said...

assalamualaikum...akhirnya dapat jugak baca entry baru dari irine..(baru lepas private lah kan...hehe) medina2..selamat ringan,kalu tak patah la tangan ayah hang tuh...comey je aksi2 tu..rasa nk cubit je pipi tu..btw,tahniah irine untuk kandungan anak yg ke-2...semoga anak yang bakal lahir ni menjadi anak yang soleh/solehah dan dipermudahkan kelancaran bersalin nnti...medina comey sngt...lepas ni jd sis medina pulak...

Ainul Mustafa said...

Kuat kaki dia tu.boleh masuk gymnastik

Shakina Farhan said...

Nampak mcm ringan je medina..kakak shahadah xpnh cuba..tp bleh bygkn thp gelepor die..hahaha..nt nk cuba dkt shafiyah la..

amirah said...

perghh...terbaikkk...comelll..hihi

anis aniesa said...

Dah pulun baca semua.Thank you Irine ;)

Maicher said...

Comelnyee gambar yang first tu!

Hunny Biesya said...

comel nya medina.. lepas tengok hubby irine buat mcm ni dekat medina.. terus soh husband kita buat mcm ni jgk dekat anak kita.. tp ank kita baru 7 bulan.. so terumbang ambing jd nya.. hihi

Liyana said...

waa welcome back irine :)

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam irene,
rasa msm baru kejap ja tak terjag blog irene, tengok2 bb medina dah besor dah he3..
pa pun salam perkanalan yer irene
take care & epy pregnancy yer

Renee Meow said...

Alahai cute je.. :)

AinAdzemi said...

Medina! Awat omey angattt XD

ienalina ismail said...

Alolo...Comelnye medina!!!

Miss Nabihah said...

saya dah follow blog ini.kalau sudi follow balik. http://bicarabihah.blogspot.com/ terima kasih

Rosmiza Ali said...

Nanti kalau diberikan rezeki ada anak, nak mintak hubby buat.. Hehe..
Rosmiza Ali Official Blog™

Miss Yana said...

perghh..cam pgg anak patung jer! smart gambar2 ni..

cikdiana_95 said...

comellll ! suke tngok. hehehe :D

FATIRAH MOHAMAD KASIM said...

comel sangat medina ni:)

tak pernah jemu nengok gelagat dia^_^

aimun amanina said...

Comel sgt medina...grm tgok bibir die..hihihi

ayue ismail said...

Allah... cutenya anak you.
Selamat berkenalan. 1st time baca blog ni. menarik sangat. Btw, mana nak cari tudung macam u pakai tu.. berkenan lah.. Sorry kalau dah ada entry pasal tudung. I tak sempat nak godek lagi blog ni.

Ana Nur said...

Assalammualaikum. Ya ALLAH ,comelnya Medina !! <3 Smoga Medina mnjdi khalifah yg solehah bila bsar nti ! ^^

Woofer Storm said...

nak kena ada anak ni baru blh buat mcm ni.hehhee

Siti Zalipah said...

hebatnya boleh timang macam tu sekali..

Entri terbaru: My Simple Breakfast

Puteri Beribiru said...

mula-mula kite ingat edit je !! ghopenye memang real!! wahhh..
comel sangat medina ni..selalu stalk kat insta irene..hhee

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in