Cap ibu dan anak


Assalamualaikum and hi all :)

For the 1st time, ibu dengan Medina shoot sama-sama untuk magazine without ayah dia.hekhek!
Dah jadi mak-mak ni, takde dah nak featured majalah untuk remaja-remaja lagi. Sobsob.
tapi tak bermakna aku tua! haha. 


Ayah la yang banyak main peranan dalam ni acah-acah Medina dari jauh untuk kasi dia gelak and pose menarik sikit. hehe.



sebenarnya lepas shoot ni pon aku dengan penuh redhanyaaa apelah akan jadi dengan gambar Medina nanti sebab bersilat jugaklah ibu dia masa ni geli2 geletek dia. haha.





Majalah Keluarga je. hehe.
Keluaran bulan Mei :)

tata..
tu je nak cite. hehe

Salam sayang, 
Ibu Medina



35 comments:

Ezzaty Adilla said...

Waa.. bestnye kak irine n medina.. hehe rezeki medina murah sungguh ye =)

Cik Hanizk said...

sis cantik sangat, baby pun cumel.. hihi

Noor Syahidah said...

keluaran mei rupanya,, punyalah gigih malam tadi beli keluaran april. bila balik, belek2 tak jumpa. huhu,, nangis.

sYiRa LoKMaN said...

comel je kak irene and baby medina ^_^

Umie Artoqiemie said...

sedondon hehe

Iz Salim said...

comeynye medina dgn irine.. :)

Syazwani Yazid said...

comelnya kak irine dgn medinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ain Eddihar said...

Assalamualaikum kak irine. wahhh comelnya akak dengan medina :D

LE YA NA said...

Comelnya baby medina! pandai baby ni pose.. :)

HaFizaH aYu said...

Pose medina nganga mulot tu comel hehe

Sheila Salim said...

assalamualaikum irine.. comelnya mak anak ni.. heeee tak sabar nak beli majalah ni. hihiiiii

bt said...

lahai comelnya medina. :)

Nurul Nad said...

kak irine cantik sangat!! :*

Nadia Elena said...

laaa nape ayah medina tak masuk majalah sekali? huhu.. =D

mijie ai said...

sedondon lah best :)

afiewithayie said...

dua-dua comel..loike..loike..loike..

Azuha idris said...

sangat comel dan cantik keduanya....saya sudah memiliki majalah ini dan melihat keduanya...dari situ zuha terpikat dengan kecomelan 2 beranak ini....happy day...

Nurul Nadiah said...

salam alaik.. irene dapatkan baju2x blouse tu kat mana?

Nurul Baidurah said...

wahhh...best nyerrr dpt masuk kat majalah...
best lagu ni kat blog awk..
btw...done follow awk..#32456

Nurfarhana Chek Saat said...

Harap satu hari nanti dapat jumpa Chibi Maruko Chan yang comel gila ni. Hehehe

~Nor Arena~ said...

nanti ada baby nk buat sedonodn juga la... hehehe. baru pening nk cari mom n baby... hahahaha

*baby FM mmg cute miut like korean baby je taw.. geram nk cubit2... heheh ^^,

Misz Yue said...

oloo..taw x ritu kita semangat beli yg kluaran april punya. igtkn irine kluar bulan 4. sekali tgk, x ada punnn. huhu. sedeyy:(..
esk nk pegi ble jugak yg mei punya. yeahh! :D

Anis Najwa said...

irine pakai bju kaler pink dreess tu beli mana ?? hehe

Shiqin Sunshine said...

cute nyerr... >.<

Nouri Hidayah said...

Yang nak tanya mana awak beli hairban bunga2 tu?

Anisa Salsabila said...

duh duh duh comel irena
Waptrick download

Cik Wa said...

Sama Cantik Sama Comel...

http://bitesmeee.blogspot.sg/

terapipelangi7 said...

As salamu alaikum..terima kasih. menarik..

MY@R said...

lepas ada baby nie rezeki semakin murah...alhamdulillah...

ikhlas dari
www.tepakku.com

sis nadia said...

Comelnya...both mak and daughter.saya dengan anak2 semua comot2 aje, hihi..

MG schmidt said...

dlu remaja skank keluarga :)

Ema Johari said...

suka tengok FM dan Irine..comel dan cantik..

Afidah Azmi said...

agak2nya bila irene nak update new entry ni...windu kot

Khamsi Abdullah said...

lama dah tak update

Hunny Kitty said...

hehhhehe memang beli..untung irene berpage-page..i satu page je :P

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in