My little space


Assalamualaikum.

Disebabkan esok Selasa and Rabu takde kelas, so malam ni jadi rajin sikit. Baby pun dah selamat tidur, penat ikut Irine daripada petang balik kelas terus pegi Hq Shaklee ambil stok untuk customers. Letih laa dia tu terus tido :) 

Disebabkan takde topik hangat malam ni, so kita hangatkan dengan cerita dan borak-borak kosong je. Kita layan gambar je lah arini yek. Dalam2 tu, Irine share dan review sikit barang-barang yang Irine suka.


Arini share meja solek yang tak berapa nak ada rupa sangat.haha

Rasanya, ni lah meja solek or meja make up paling simple kot Irine ada. huhu.Beli meja kosong je pon, and atas tu pandai-pandai sendiri kasi nampak bermaya and hidup sikit. Plannya, nak beli meja solek white color yang macam vintage tu, tapi rasa macam besar sangat. So, Irine buat simple macam ni je lah kot, yang penting lampu bulat-bulat tu ada. Nampak lah sikit macam diterangi "Nur". hehe. Meja ni antara tiap-tiap hari duduk tatap nak keluar, nak pegi kelas, nak lilit shawl pon dekat cermin ni lah!! hehe

Yang ni lah nak dikatakan pelik sikit sebab rasanya atas meja ni dia punya tahap kekemasan takkan bertahan lama. Lagi-lagi bila dah rushing nak pegi kelas, barang-barang semua tak tersusun dah.


Sebenarnya kalau nak diikutkan, kalau takde make up organizer tu memang tak tersusun lah. 
Ok nampak tak tempat letak lipstick and brush2 yang bertingkat-tingkat tu, tu korang boleh dapatkan dekat SINI

So far, senang and memudahkan lah bila ada Luxury Acrylic Cosmetic & Make up Vanity Organizer ni. Macam-macam boleh letak,takdelah berterabur barang-barang atas meja.

 

Luxury Acrylic Cosmetic & Make up Vanity Organizer

Ok kita close up kan lagi bagi korang nampak jelas.

Korang boleh LIKE FB PAGE : LYNZ STUDIO
takpun boleh tengok blog dia : www.lynzstudio.blogspot.com
atau
boleh follow instagram : @lynzstudio

Korang boleh dapatkan dengan kak Lin ni ok sebab kak Lin ni pon dia ambil tempah
custom case phone :) Untuk casing iphone ada, ipad ada, samsung ada, and banyak lagi.
contoh macam ni, casing ipad Irine daripada Kak Lin sendiri yang buatkan.



contoh casing Ipad mini Irine :) comel kan. 


Kalau ada yang berkenan nak tempah tu, pi follow and like fb page LYNZ STUDIO ni ok!

Ok x nak update banyak-banyak,
esok Irine update lagi :)

Tata, Assalamualaikum



29 comments:

HaFizaH aYu said...

Cantik laaa lmpu kat meja tu..neway suka tgk meja stdy irine yg kat ig tu..nway ayu pon suka putih fefeling english style sgt

Mek Onie said...

kemain tau little space dia,hihi

Shiqin Sunshine said...

ok suka sgt style tu...huhu...letak meja biasa je...cermin tu lekat je..pastu tmbh lampu sikit...creative! ~~smart tmpat letak make up tu...macam kenal je kak lynz tu... huhu...


iklan: nnt irine rajin2 singgah la blog ade shawl halfmoon oversized...rm29 je... ;)

Nur Sakinah® said...

Da mcm pnjual alat solek pn ada... Hihi ^_^ sbgt simple dn comel..

Puteri Panda said...

Suka tengok meja solek Irine. <3

aynna halim said...

berkenan dengn tmpt susun make up tu <3

Invisible Me said...

Meja make up tu nampak cantik walaupun simple :)

Amira Suhaimi said...

alahai~ comel overload! bilik sy sempit lak nak buh meja gini. :( anyways! beautiful like the owner. ^^

Khalid Kyle said...

Nice macam meja solek katy perry tehee :)

Jom Terjah : Siapa Sebenarnya Eridy?

Siti Hajar said...

Kemasnya meja solek irine. Meja belajar yang dekat insta pun kemas juga ^^

tiadanama.la.ni said...

irine, mana dapat lampu tu erk?

~♥dieyba_baby♥~ said...

cantik la irine meja mekap irine.. comel je.. pndai irine hias kann

Shakina Farhan said...

comel mcm tuannye..:)

Puteri syakila said...

Comelnya meja make up kak irine. suka sangat <3

Zayani Zulkiffli said...

mana kak irine dapat brush2 tu eh ?
mahal tak ?

mylife said...

saya duk intai2 blog akak..saya terfikir "bestnyer blog akak ni"..terus follow ..btw..cantik meja solek akak..macam kat dalam studio gituuu..heheehehe..

Aku Penghibur said...

serious cantiknya ..tersusun rapi

Kyla Pearlisha said...

comelje dressing table irine. Kretif sungguh ;)

Laura Kwan said...

Hello,

I recently created an infographic on behalf of the brand Gaviscon that gives useful information to future moms about How to fight gastro-esophageal reflux and heartburn in pregnancy / Bagaimana menangani gastro-exophageal reflux dan pedih-ulu hati semasa mengandung.

As you yourself were pregnant not so long ago, I thought that you may be interested in sharing this content with your readers whether they are pregnant or soon to be pregnant.

If you are interested and want to see the infographic, you can contact me on laura@lionandlion.com

Also, please note that:
- This is not an advertising campaign (no payment involved). The purpose here is to share information with whoever is interested in it.

I'm looking forward to hearing from you.

Best regards,
Laura Kwan

Nabiha Zaidi said...

Cantiknyaaa. Jeles kuasa 3.

ain syafieqa said...

simple tapi comel

nerdy nadea said...

Irine..acaner nak dapatkan lampu2 seblah cermin tu?

Diana said...

Lampu kt meja solek tu mcm menarik je..kt mana irene beli yea..

FaTiN said...

Cuteness overload :D

MissNadia said...

meja solek nampak macam meja solek artis yang buat show sebab siap ada lampu2 lagi.. kelasss gitu

Tiha Azmi said...

Suka meja solek tu !

Ratu Lizzie said...

OMG ! everything here seriously cantik !! Ipad case tu comell ! Bersinar mata nampak make up banyak2 tu .. heehee

follow my blog please !
http://ratu-berguling002.blogspot.com/

fizah fahmi said...

apa colour bilik irine tu??saya nak cat bilik vintage english style hihi..

Missess cybog said...

nyx lipstick ke tu??

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in