Dress Princess Cutting



Assalamualaikum :)
hye, Happy Sabtuday.

Type sepatah-patah entry dalam blog ni dalam keadaan yang sejuk hujan renyai-renyai. Alhamdulillah . Kali ni update blog awal sikit sebabnya baby Medina ayah dia tolong jaga dekat bawah depan tv! haha! So, ibu lari naik atas jap update blog. hehehe :P

Ok, kali ni nak review lagi tentang website or facebook page yang jual baju best-best. 
Irine sure sekarang trend ramai yang suka dress jenis princess cutting yang kembang-kembang tu kan. Macam Irine sendiri suka pakai dress princess cutting macam ni sebab maybe rasa macam nampak  kurus dengan tinggi kot. hehe.Walaupun takdelah tingginya mana :)


Contoh macam dalam gambar ni. 
Pesal muka Irine berubah pulak? huhu! Oh no, ni bukan irine, for sure lah ni Ainan Tasneem. hehe
ni antara salah satu contoh macam Ainan pakaidress jenis princess cutting. Cantik kan. 
Korang boleh dapatkan dress2 jenis macam ni dekat . 


Banyak lagi design dan color-color yang korang boleh pilih dan request dekat D'Finas Boutique ni ok. 


Boleh follow instagram diorang juga : @dfinasonlineboutiqe
Kalau nak lagi senang nak order 
wassap je di no 0125668871 / 0177995417


Selamat menjamu mata and happy shopping semuaa! <3 p="">
Nanti ada website best-best lagi Irine review and share lagi.




1 comments:

Ratu Lizzie said...

It's a beautiful dress ! Love it very much ! :DD Nanti nak kumpul duit bebanyak and borong .. heehee ..

Follow my blog please:
http://ratu-berguling002.blogspot.com/

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in