Magazine


Assalamualaikum .

Ok sebenarnya aku update entry ni pukul 12.41 tengah pagi.haha. (ok sebenarnya jugak, entry ni dah lama berada dalam draft, minggu lepas punya draft, tu sebab masa dia lain.haha).tapi layankan jelah, malas nak edit balik.

Waktu-waktu macam ni sepatutnya tengah tido dah ni, tapi sebab mata tak boleh nak pejam lagi. Baby Medina dengan ayahnya dua-dua dah tido awal.Ibu dia je overtime lebih. Yelahh, sekarang waktu tak menentu. Sebab tu laa blog ni makin dianak tirikan.sob sob sobb. 

Just quickly update from me (asalkan berupdate), karang korang lupekan blog ni pulak.hehe :'D Janganlerr, blog ni masih bertuan lagi, cuma tuan dia masa lebih focus pada family :)

Ok2 next! 
Alhamdulillah sejak jadi mak budak ni, banyak rezeki masuk tak putus-putus. Tak kisahlah rezeki daripada segi dan bentuk apa. Aku anggap apa-apa perkara yang membuatkan aku senyum atau gembira, tu semuanya aku panggil "rezeki". *apesal serius sangat nada ni.haha*.

Okeh-okeh, kali ni nak update serba sedikit cerita tentang diri sendiri. Selalu cerita anak je,kali ni bagi cannnn kat Irine nak cerita-cerita.hehe. Mingu lepas, aku rasa antara minggu yang pack jugaklah, banyak benda nak lakukan dan setel dalam masa yang sama. Tapi, overall hadapi dengan senyuman dan tenang.  




with kak Azlia Idha from Getgorgeous butik and MUA Kak Sarah Hata :)

ok jangan terperanjat tengok gambar ni. hehe. 
Ada orang tanya, aku aktif balik ke macam dulu --' Ohh jawapannya tak pun, saje-saje join untuk luangkan masa sisa-sisa cuti sebelum continue study semula after cuti bersalin yang sangat lama. Lagi sekali, dapat offer untuk featured as cover magazine. Magazine ape tu nanti-nantilah aku update and sambung entry ni :) Kali ni muncul sebagai watak mak budak. hihi. 



dah kenapa aku senyum girang semacam macam tu,  betul ke bohongg gambar ni, --'  lol
tq Pn Aishah as editor magazine, Kak Azlia Idha as stylish, Kak Sarah Hata as MUA masa shoot aritu, dan Abang Azhar as photographer.

mencabar sikit shoot kali ni sebab Medina ada sekali. time tengah make up time tu dok berkepit nak susu. Jalan penyelesaian dia? pangku dia susu sambil ibu dia tengah dok make up. mencabar kan? ggrr.haha. tapi sekejap je lah, sebab Medina mana laa nak orang tengok dia tengah susu, malu la dia. pemalu dia ni, mesti turun ibu dia. (muahaha). Jadi, si ayah ditugaskan utk jaga Medina dan bawak dia balik rumah dulu sampai ibu dia setel semua. balik-balik shoot, Medina x kenal ibu dia. perghh, makan dalam betul.


dan keesokan harinya pulak,



Shoot untuk Medina (dan ibu dia jugak howkeyh.hee) untuk Magazine Pa & Ma. excited tau sebab Pa & Ma ni magazine fevret daripada dulu lagi. dpt pulak offer. InshaAllah keluar isu Januari nanti.



sambungan dia tunggu magazine ni keluar dulu lahhh baru ku update dengan lajunya :D

tata titi tutu

Assalamualaikum
*adakah ending entry ni macam bosan? haha.






25 comments:

sYiRa LoKMaN said...

comel gile !!

Afiqah Adzan said...

Wah tahniah kak Irine sebab masuk magazine.. Semoga rezeki sentiasa berterusan .. Btw , baby Fm secomel mak dia

heirizalieyana said...

wah photoshot mjlah pa&ma ..kluaran januari 2014 ke

Khalid Kyle said...

Nice entry + your baby is soo cute! :)

Jom Terjah : Bunuh Filem Melayu!

lavenderlover said...

wah.. pa & ma magazine tu.. hehe.. hv a great day always irine =)

SumMerLove Cheery said...

Irine patut tukar da headline blog tu..letak medina sekali..sekarang da bertiga.. btw, xsabar nk tgk mag mane.. TUNGGU~~~

Nurin Anas said...

Kak Irine, welcome back! hahaha tapi kali ni dah ber family laaa. Whatever it is, keep it up as a blogger. Jangan lah berhenti eh. Nanti dah takde blog dah nk usha. Semoga Allah memberkati kak Irine sekeluarga :)

SARAHATA.COM said...

Huhu..tq irine comel!;)

Leh usha www.sarahata.com

Siti Hajar said...

Comelnyer gambar untuk magazine tu. Tak sabar nak tunggu update utk magazine ni nnti :D

Munirah Rafiuddin said...

wah...bestnye!!!
teringin gak cam2 tp no rezeki....huhuhu..
baby pun pandai bgaya ek..mcm mama die...

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

PeRdU cINta said...

assalammualaikum,baby fiska..insyaAllah aunty tunggu Pa&Ma Januari 2014.. :)

Nadya Bubble said...

Comelnya Medina !

MG schmidt said...

ouch!
comelnya medina!
mcm litle princes je pkai bju mcm tu :)

Ailyl Rozanna said...

Ibu dan anak dua-dua comel!

Una said...

mana irine beli baju2 medina ye?cantik la...kot2 ada yg online :D

Ed. said...

baby FM masuk magazine. yeay. gonna buy this soon.

Anis Hayati said...

wah tahniah kak irine. dpt msok majalah. baby medina comel lah :))

Izyan Masri said...

WAH SI KECIK MEDINA NI DAH MASUK MAGAZINE PA N MA KE? UNTUNG LER KECIK2 DAH FAMOUS MCM MAK DIA. HEHE

~AmyLiana86~ said...

untungnyer..madina tersangatla comey..

Anis Najwa said...

dah nmpk kematangan dak irine.. comel gila medina... love love love :D

farhana sinee said...

Medina comel sgt mmg patut la masuk mag pa&ma :D
P/s: nak tgk muka medina hari2 sbb nk anak comel mcm medina blh tak hehe

Cinta hazanis said...

geram tengok medina. chomel sgt!! :)

Mek Onie said...

bila la dapat jumpa medina ni,rinnnnnnnn...makin nampak keibuan,hik :P

nur shazwani shahir said...

comel sangat fisyka..muah muah..

Nur Adlin Fadhlina said...

What a happy life you're having. Fiska Medina ni cute sangat!!!! Kenapa kenapa. Kalau kat depan depan rasa nak cubit pipi hehe maaf la :p

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in