Disahkan hamil 5 weeks selepas consume ESP SHAKLEE


Assalamualaikum.

Hye semua :)

Alhamdulillah, 2 hari lepas Irine dapat testimoni daripada customer shaklee Irine sendiri yang mana sebelum ni dia ada order dan beli ESP. Sebelum tu, customer Irine sorang ni dia suruh suggestkan which one set or product shaklee yang sesuai untuk dia yang baru je lepas kawen. Normally, Irine sendiri akan tanya pada customer lagi-lagi yang baru je mendirikan rumah tangga, sekarang sedang merancang untuk mendapat anak cepat atau tak.

Kalau customer yang betul-betul nak berkesan Irine akan suggestkan fullset kesuburan suami dan isteri bagi yang berusaha untuk mendapat anak. 

Tapi dekat customer Irine sorang ni, Irine tanya dulu nak cuba set kesuburan atau kalau baru nak cuba-cuba product from shaklee ni boleh try our best seller and on demand product iaitu ESP. So, customer pilih nak try ESP dulu :) 


dan hasilnya?


*boleh click untuk tumbesaran gambar. hihi*

Alhamdulillah, customer Irine ni dia email irine semula untuk bagitau yang dia disahkan hamil 5 minggu selepas consume ESP. Syukur sangat-sangat :) Sekarang ni dia plan untuk proceed untuk beli set preganant 1st trimester pulak :)


ok jap, jangan konfiusss tauu, ESP ni bukan untuk perempuan nak hamil, perempuan sedang hamil je. 

Tapi semuaaa pon boleh cuba x kira perempuan atau lelaki, yang anak dara lagi bagus try ESP ni lagi-lagi yang nak kawen tu, orang tua, dan even kanak-kanak pon boleh. 


Ok bagi yang tak tau lagi, 1 botol ESP ni tersangatlah berbaloi kalau beli, sebab

1 botol ESP biasa tahan 2-3 bulan. Tahan 2 bulan (average)
Kalau diminum 3x sehari..2 bulan = 180 kali minum
(1 sudu yang standard tu sekali bancuh)



Dan ini pulak, testimoni daripada kawan Irine sendiri yang mana dia sekarang sedang mengandung dan amalkan product from Shaklee jugak iaitu ESP. Alahan sampai kandungan 4 bulan dan lepas tu try ESP dan badan rasa lebih bertenaga. So, yang mana sedang hamil sekarang tetapi tengah loya-loya, cepat letih, morning sickness yang teruk, takde tenaga, nak buat kerja pon x larat, yesss Irine sugggestkan consume ESP dan others product yang sesuai :) 



boleh refer this entry about ESP in details : http://irinenadia.blogspot.com/2013/10/cara-minum-esp-shaklee-yang-betul.html



Sekarang hanya ada tinggal tak kurang 10 hari sahaja lagi untuk dapatkan BEST PRICE semua product shaklee termasuk ESP ni! Harga jauh lebih murah tau! 

Kalau berminat nak dapatkan harga murah ni, boleh email
 irineshaklee@gmail.com




0 comments:

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in