Covergirl Eternity Magazine November/Disember


Assalamualaikum :)
Hello.

Sambungan entry yang lepas. 



Cover Magazine for Eternity Edisi Bumper bulan November/Disember :)
Sebenarnya shoot ni kira last minute jugak lah seminggu sebelum Irine nak continue study balik. Before ni pernah dapat offer yang sama tapi sebabkan time tu Irine tengah pregnantkan baby Medina, so kita postponed kan dulu shoot ni tunggu selim melim dulu. haha.

Mesti korang pelik kan tak nampak pun magazine ni jual dekat kedai, Korang carik lah dekat mana-mana kedai buku ke, 7E ke, library ke (erk ada eh.huhu) memang takkan jumpa. hehe
Memeyyy laaa sebab yang bestnya magazine Eternity ni dia magazine online which is kita boleh baca satu magazine ni secara online dan hanya menghadap screen computer/laptop/phone pon bolehhhh :)

Kalau korang peminat fanatik blog Kak Fatin Liyana mesti pernah perasan dia pernah featured jugak dalam magazine ni :) Irine pun kenal magazine ni daripada kak fatin la. hehe. Selain tu, yang pernah jadi cover magazine ni blogger Kak Maria Elena, Heliza Helmi, blogger Fatin Suhana, Anuar Zain, Juara Dara.com Ameera Zaini, Lisa Surihani & Yusry and lain-lain lagi. nak tau banyak lagi pi la terjah website nye :)

Magazine Eternity ni dia lebih fokuskan kepada pembaca yang selalu online. Sambil-sambil online, sambil-sambil baca magazine ni. Jimat pun op koss laa sebab tak payah beli pun :) Free of charge baca! hehe.





Nak baca lebih lanjut dan jelas tentang Irine sebagai wife, student dan pada masa yang sama seorang ibu, boleh baca Magazine Eternity ni secara online di SINI and boleh "LIKE" facebook page mereka di SINI 

last but not least, thanks again kak Aishah, Kak Azlia Idha, Kak Sarah Hata, and Abg Azhar sepanjang shoot ni berlangsung :) 


Ok lah, tu je entry buat kali ni :)
Jumpa entry yang akan datang ok! 


Bye, nak pi peluk anak tengah tido kat dalam bilik tuuu. 





17 comments:

Mek Onie said...

rinnnnnnnnnnnnnnnnnn,lawonya dia ^__^

Siti Hajar said...

Cantiknya. Cantiknya. Cantiknya Irine! Oke. nak baca sekarang jugak ;)

NUR AIN AZMAN said...

Assalamualaikum Puan Irine

Wahhhhh, best nyaaaa.

Semoga Puan Irine terus success dalam hidup di dunia dan akhirat. Amin

Peluk cium Beby Medina untuk saya ya. Hehe.

Salam sayang,
Nur Ain Azman

Izyan Masri said...

YEAY ! NI BARU FIRST TIME YAN TAU PASAL MAGAZINE ONLINE NI. KIHKIH

Izyan Masri said...

YOU LOOK BEYOND GORGEOUS !

Norfadhilah Abu Hassan said...

1 perkataan. CANTIK!

ana kimi said...

nampak muka makin bulat, hehe

Chekgu Azrine said...

Cantiknya erine..

Munirah Rafiuddin said...

wah..good job!!!

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

msredcheesecake said...

subhanallah...sungguh gojes... tahniah....

myraVea said...

Congrats irine.


Hehe. Ak ah tahu majalah online ni dari kak FL tu. Huhu. Best2. ♥

Cik Asma BLuppy said...

cantikkknya ibu medina ni.

SaL Zakaria said...

sangat cantik irine...jom follow blog sal yg baru http://smileysasa.blogspot.com/

Cik Cammy Lia said...

bestnye

Nurin Anas said...

Kak Irine, you're so beautiful. Wanna read the Eternity Magazine rn.

Nazrin Othman said...

Good blog. Please feels free to visit mine at http://gurunewscentre.blogspot.com/ for any latest news, info and healthcare info.

Dandelion Girls said...

hia irine.. so sweet, suke sangat bace blog irine dari dulu g.. comel jek.. please up gambar baby lagi, rindu an dak tecik tuh..

anyway, please follow me back, newbie baru nak start blogging.. hehe

http://iniblogdandelion.blogspot.com/

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in