ESP untuk skin yang cantik



Assalamualaikum.. ;)

Sebenarnya untuk entry ni Irine nak jelaskan sikit berkenaan dengan ESP. Ramai yang email2 irine tanya semua product Shaklee yang Irine cerita ni hanya untuk perempuan yang mengandung dah yg dah berkawen je ke? Yang tak kawen lagi xde ke? Haaa! Salah tu tauu. Shaklee sesuai untuk semua orang! x kira kanak2 ke, yang belum kawen ke, yang dah kawen ke, untuk orang2 tua pon sesuai. 

Ramai pembaca2 blog Irine yang tak tau dan masih samar2 lagi akan penggunaan  ESP dalam kehidupan  kita seharian.  ESP bukan sahaja untuk perempuan hamil, tapi sesuai untuk semua peringkat kita. tak kira lelaki ke perempuan ke, dan umur. Malah ianya sangat2 bagus sebagai supplement untuk skin kita. Kalau ada customer2 Irine yang nak tau set untuk skin care, Irine akan suggestkan sekali ambil ESP. sebab ape? Ok irine terangkan ye :)

ESP memang best bukan sahaja mencantikkan kulit malah merupakan milk booster untuk ibu yang sedang menyusukan bayi mereka, dan yanggg bestnyaaaa ESP berupaya MENGHILANGKAN PARUT JERAWAT ! Haaa sape yang rasa dia jenis yang bila keluar jerawat, bila dah hilang tinggalkan parut and susah nak hilang, mmg Irine akan suggestkan ambil ESP ni. InshaAllah memang berupaya pudar dan hilangkan :) Macam Irine, kalau rasa2 jerawat nak keluar tu, cepat2 minum ESP. kejap je dah hilang.  Ibu hamil yang juga digalakkan untuk ambil ESP ni sebab ramai testimoni yang menggunakan ESP mostly mengatakan kulit bayi mereka cantik dan takde mengelupas2 masa lahir (dengan izin-NYA). Syukur Alhamdulillah sebab dari dalam kandungan la kita kena jaga semua tu. Untuk skin, otak, dan sebagainya


Apa yg best sgt psl ESP ni?? Jom kita lihat kebaikan2 nya...:-

Kenapa Ramai Yang Sukakan ESP dan Menjadi Hot Produk Kami?

1) ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
2) ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda
3) ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
4) Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat
5) ESP juga membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
6) Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum
7) Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.
8) Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati.
9) Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit
Testimoni ESP:-

1) “Salam akak,after saya mengamalkan esp dlm set breastfeeding saya,baby saya cpt kenyang + skin saya makin sihat & cantik “
-Our satisfied customer, ESP user-
2) “Selepas 2 minggu pengambilan ESP beli dgn akak arituh,payudara saya makin pejal dan berisi...thanks for ur suggestion”
-Our satisfied customer, ESP user –
3) “parut jerawat + jeragat semakin hari makin pudar dan skin saya makin lembut tnpa berminyak “
-Our satisfied customer, set skincare + ESP user -





Medina and me :)Kitorang masing2 amalkan Shaklee. Medina tu xdelah minum kan.hehe.Irine yang minum ESP, medina menyusu dekat Irine. dia pon dapat khasiat dia sekali :)


Salah satu pengguna tegar ESP, akak Irine sendiri :)
Bersih je kulit.


Anak2 buah Irine. Juga akak Irine masa mengandungkan ketiga2 anaknya dengan mengamalkan ESP sehingga sekarang ni.


Bagaimana Irine membancuh ESP?
Yess! ni soalan yang memang famous sangat. Irine akan terangkan cara2 membancuh ESP seperti di bawah ye :-

Bahan-bahan yang diperlukan :-
1) botol shaker
2) susu freshmilk low fat perisa Strawberry (depends nak perisa ape, ikut mana yang sesuai pada tekak korang) dan make sure kalau nak lagi sedap letak dalam fridge bagi sejuk. Fuhhh..sedap tak terkata!
3) Badam 
4) ESP (satu sudu pon dah cukup)


mula2 saya akan masukkan ke semua bahan2 di atas tadi dlm blender,masukkan lebih kurg

400ml air susu campurkan ESP 1 sudu besar,masukkan badam then blend smua bahan2 td

masukkan dalam botol shaker dan simpan dlm fridge beberapa minit utk bg ianya sejuk

sebelum kita menikmati minuman ESP...

nak lebih sdp, shake atau blend...so anda akan rasa ESP anda lebih yummy & sdp....


p/s : tapi kan, let say kalau korang tak boleh minum susu, korang boleh jugak cuba pelbagaikan cara. Contohnya, korang boleh minum dengan Milo. Bancuh milo, dan masukkan 1 sudu ESP. dan shake! Sedap jugak. Takpon, ada orang lain dia minum dengan air Fresh Orange, masukkan 1 sudu ESP, dan shake! Takponnnnn, air ribena pon bolehhh :) Depends pada tekak masing2 ok?






 Satu botol ESP ni boleh tahan 3 bulan tau :) jimat sangat2!


So, korang mungkin dah jelas dan faham kan ape kebaikan2 ESP ni :)
Kepada yang ingin menjaga kulit wajah, breastfeeding mummy, sedang hamil, mahupun yang sedang berpantang,yang selalu letih dan kurang bertenaga,nak kurus dengan cara yang sihat, Irine recommend sangat2 ESP ni untuk anda.




Ingin mengetahui best price untuk ESP Yes! jauh lebih murah dan ni adalah harga promo ye!
Irine akan bukakan untuk 10 orang sahaja untuk dapatkan harga ESP dengan harga promo ni.


boleh email di
irineshaklee@gmail.com
Serta Irine akan guide semua customer2 yang purchase dengan Irine SAHAJA :) Dan jangan risau, Irine akan guide dan ajar jugak cara2 makan yang betul set vitamin ni.




3 comments:

Baini Mohd Yusoff said...

Salam..irine...masih ade harga promo x..? Nk la try...skg ni tgh sarat ngandung 36 mggu...bole minum kn... :)

Darma Marina a.k.a Rin said...

Saye baru lepas kene chicken pox, parut die masih masih baru lagi. Agak2 boleh hilang tak kalau minum ESP ni?

wan nurul bazilah wan mohamad said...

salam akak klu yg untuk tmbhkn haemoglobin ada x?

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in