3 Supplement Asas Untuk Mereka Yg Berdiet



Assalamualaikum :)

Ada yang request pada Irine, selain daripada set vitamin Shaklee untuk set breastfeeding, preggy mummy, ESP, ape lagi  yang ada.Ok, Irine explainkan ye.

Sempena bulan oktober ni, korang boleh dapatkan semua vitamin dan supplements ni dengan
HARGA PROMO! Yes! Grab cepat ok! Sebab memang dapat sambutan sangat harga promo ni.
Di bawah ni adalah set yang paling laris ye :-

-Set breastfeeding
-Set preggy mummy (1st,2nd,3rd trimester)
-Set Skin Care
-Set Kesuburan Suami dan Isteri
-Set Slimming


Dan untuk entry kali ni, Irine terangkan SET BASIC SLIMMING bagi yang ingin menurunkan berat badan.

Shaklee ada menawarkan set makanan tambahan bagi tujuan untuk kurangkan berat badan. Mostly ramai jugak yang dah mencuba dan nampak perbezaan yang ketara.

3 KONSEP UTAMA : BAKAR, BUANG, BINA

1) BAKAR
PRODUCT :  LECITHIN
Fungsi : Bertindak sebagai pemecah dan pembakar lemak dan kolestrol



Lecithin dinamakan "pengemulsi semulajadi " kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak. Dalam perkataan ringkasnya, ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah dan seterusnya mencegah lemah daripada melekat kat dinding membrane. Lecithin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya hanya sangat diperlukan oleh badan.

Walau ape pun juga supplements yang korang ambil, korang jugak kena jaga pemakanan seharian. Jangan main hentam je makan sesuka hati kan! hehe. Jangan mengharapkan keputusan dan perubahan bulat2 pada supplements, tapi kena seiring dengan cara harian kita, rajin2 bersenam dan yang penting minum air masak banyak2 ok? 


2) BUANG
PRODUCT :  ALFAFA
Fungsi :Membuang lemak, toksin dalam badan


 
 
-Bertindak sebagai fiber yang membawa keluar lemak-lemak yang sudah dipecahkan oleh Lecithin.
Bakar / Pecahkan Lemak



3) BINA
PRODUCT :  CINCH / SOY PROTEIN
Fungsi : Bertindak sebagai pemecah dan pembakar lemak dan kolestrol


 Cinch Shake Mix ni ada tiga rasa tau. So, korang boleh pilih nak perisa ape.
Ada flavour COKLAT, VANILLA, dan CAFE LATTE

Protein soya membantu rasa kenyang, meningkatkan metabolisma badan serta melindungi untuk membantu mengekalkan otot semasa proses penurunan berat badan, supaya badan anda tidak menggelebar setelah berat badan turun nanti.

 Dan jika korang ibu yang sedang menyusukan anak, JANGAN ambil Cinch ya! Sebab Cinch ni dia boleh keringkan susu. So, cinch digantikan dengan susu ESP iaitu tidak datangkan effect malah menambahkan susu (bagi ibu yang sedang mengandung)



So, Irine explainkan siap2 di sini

Set Slimming bagi yang tidak menyusukan anak Irine suggestkan ambil 3 supplement ni
1) Lecithin
2) Alfafa
3) Cinch (pilih antara 3 flavour ya, Coklat, Vanilla, and Cofe Latte)

Bagi ibu yang menyusukan anak :-
1) Lecithin
2) Alfafa 
3) ESP (ganti cinch)


"tiada jalan pintas untuk mengurangkan berat badan kerana pertambahannya berlaku dalam jangka masa yang lama.Jadi proses pengurangan berat badan perlu dilakukan secara berperingkat-peringkat dan janjinya selamat"



Me :) 
Yang mengamalkan susu ESP daripada pregnant sehinggalah sekarang yang masih fully BF kan baby :)  
*credit pic to kawan2 yang terjumpa dekat shopping mall 2 hari lepas. hehe.

Korang nak dapatkan Set Basic Slimming ni 
dengan harga PROMO sempena bulan OKTOBER?
 Yes! jauh lebih murah dan ni adalah harga promo ye!
Untuk Set Basic Slimming ni Irine akan bukakan harga promo pada 10 orang terawal sahaja ok!


boleh email di
irineshaklee@gmail.com
Serta Irine akan guide semua customer2 yang purchase dengan Irine SAHAJA :) Dan jangan risau, Irine akan guide dan ajar jugak cara2 makan yang betul set vitamin ni.












3 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

sekarang muja amik lecithin je,, rasanya lepas ni nak combine sekali ngn alfalfa.. kalau ada rezeki lbih la,, hehe

fiefaryulim said...

Salam, kami student Universiti Malaysia Pahang, buat satu campaign awareness so that Malaysian will inspect their car regularly, mohon follow dan bantu kami :D http://umpautoinspector.blogspot.com/

Sheila Salim said...

Assalamualaikum adikk. wahh shaklee ni memang hot kan...

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in