Scrub yang best BELVYA PSS


Assalamualaikum.
Hye semua.
Hari ni nak berkongsi sikit satu produk yang banyak kegunaan dia. Sebabkan semua readers blog Irine ni ramai dalam kalangan perempuan, jd nak cerita sikit produk BELVYA PSS.

Mungkin ada yang dah pernah dengar, dan ada mungkin belum. Bagi yang belum, Irine nak introducekan sebab Irine pon salah sorang pengguna yg baru je guna BELVYA PSS, tu yg nak share sangat tu..hehe :P


BELVYA PSS (Perfect Shaping Scrub).

HARGA RM 85/ SS RM90 (120GM)

Sesape yang rasa dia macam dalam golongan Irine yang baru lepas melahirkan anak, please tryyy produk best ni. kenapa? Sbb BELVYA PSS ni memang sesuai sangat lagi2 utk yg lepas bersalin. Irine try sebab nak kurus lagi.haha. Ntah, rasa macam nampak je kurus, tapi dalam hati terdetik ishh kena kurus lagi ni. lagi2 baru nak anak sorang, belum anak 3-4 orang lagi nanti kan. 

Nak tau macam mana bentuk scrub ni tak?


Warna pinkkk okeyyyy scrub ni! Masa scrub ni sampai2 je pada Irine, Irine bukak2 tengok color pink, rasa menarik laa sbb 1st time kot tgk scrub color shocking pink macam ni.hehe. Bertambah semangat nak nak try pakai. Dahlaa bau wangi! sebab ada haruman aromatheraphy macam ala-ala spa gitu..  best sangat! 

Irine ceritakan details sikit tentang produk ni, sebab bukan hanya untuk perempuan lepas bersalin tau, tapi semua orang boleh pakai even tak pregnant pon. lelaki pon boleh pakai jugak :) 

BELVYA PSS (Perfect Shapping Scrub)
-sejenis scrub yang mampu menghilangkan lemak-lemak dibadan serta di muka
-kesan boleh dilihat seawal 2 hari
- jangan risau, sebab scrub ni tidak merasa panas bila digunakan, tapi badan akan lagi rasa fresh dan segar lepas mandi.
- KHAS UNTUK YANG LEPAS BERSALIN : Boleh menghilangkan strechmark dan rekahan
- Mengatasi masalah perut buncit dan spare tyre
- Membentuk muka menjadi lebih V-Shape @ tidak tembam lagi.
- Membentuk dagu lebih runcing dan panjang (tak payah cucuk2 botox lagi.hehe)
- Menghilangkan double chin
- Membantu memancungkan hidung
- Mencerahkan kulit, melembut dan melicinkan kulit
- YANG PENTING : BELVYA PSS ni merupakan produk Bumiputera Muslim yang mempunyai KKM dan kilang berstatus GMP
- Siapa yang rasa2 ada bau badan tu, please pakai ni! hehe. Boleh menghilangkan bau badan
-Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan

 Mesti ada yang akan tertanya2 nanti, ibu menyusu boleh pakai tak? Yes! boleh dugunakan untuk ibu menyusu, dalam pantang serta mengandung (tapi untuk mengandung tak boleh sapu pada perut dan pinggang).Scrub dekat lengan ke, peha ke,betis ke,atau pipi.. Nanti dah deliver baby takdelah lambat sangat nak turunkan berat badan kan.

Ok dah alang2 tu, Irine ajarkan sikit cara-cara nak menggunakan BELVYA PSS
  • Basahkan dahulu tempat yang ingin dibuang lemak
  • Ambil secubit Belvya PSS dan urut secara ARAH LAWAN JAM
  • Biarkan seketika (2-3 minit) boleh cuci dan bilas macam biasa sampai kering
  • Untuk kesan yang lagi cepat boleh menggunakan air suam

Nak lagi meyakinkan korang supaya cuba produk ni, boleh layan and baca2 gambar testimoni dekat bawah ni ye :-



Strechmark  bagi yang baru lepas bersalin







Testimoni bergambar :- 











 
  

Lelaki pon boleh pakai tau 




Macam mana nak order?
Ok boleh order dekat sini

Untuk sebarang pertanyaan atau lihat testimoni yang lain boleh LIKE FB OFFCIAL BELVYA dan di IG BELVYA . Bagi yang berminat utk menjadi sebahagian family belvya samada stokis atau agent boleh hubungi CARELINE BELVYA 0169802227


Tata, selamat mencuba dan tgk hasilnya :) 







18 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

wah,, rasa tertarik sangat,, dlu muja try fellina,, beli dua kot,, tapi lepas tahu pasal paraben,, rasa tkut nak pakai,, bazir pulak, mmm

Munirah Rafiuddin said...

kagum...kagum...

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

Myra said...

hyee!!Myra STOKIS SAH BELVYA!pada yang berminat nak cuba produk yang superb ni boleh terus sms/whatspp 014-6398897..open for AGENT and DROPSHIP!!

Lily said...

Salam Irine.
Macam menarik je scrub ni.Tapi boleh tak Irine cuba dulu,pastu post gambar kat blog eh.saya nak tengok perubahan.saya takut nak pakai sebab muka saya berjerawat...
Tq

cplud miera said...

wah hebatnyer cm nk try jer.

Suspek Utama said...

irine dh try pakai berapa lama ni? nt tunjuk la kesannya pada readers.. :)

Kuhani Mel said...

irine nanti cerita la pulak hasil yang jadi kat irine..berhasil ke tak..macam nak try je hee

Sheila Salim said...

Assalamualaikum irine. woah! awesome gak. insyallah nak cuba. nak belikan untuk suami akak :)

Misz Yue said...

baru je intai produk ni 2 3 hari lepas, tak alih2 je tgk irine da guna. btambah yakin nk try! jom try sesame:)!

p/s:kalau medina guna produk ni,mesti kempis dye pnye bambam tu.hihik;)comey je.

Myra said...

hye all,yang nak mencuba Belvya ni boleh la contact myra ea.

Myra STOKIS SAH BELVYA!Penghantaran percuma ke seluruh Malaysia,nak pos ke luar negara pun boleh :)

BLOGSPOT : http://demyrashop.blogspot.com/

PAGE FB : https://www.facebook.com/pages/De-Myra-Shop/186857524695432

ORDER :
PM/INBOX (PAGE FB)
SMS/WHATSPP/WECHAT 014-6398897

nurbeauty forever said...

HYE..SAYE STOKIS SAH BELVYA PSS... BOLEH HUBUNGI SAYA DI 014 8466814 OR BOLEH LIKE AND PM MY PAGE : BELVYA MALAYSIA https://www.facebook.com/Belvya.Malaysia

nurbeauty forever said...

dealer dan agen dropship diperlukan..

shiera firhat said...

Salam semua. Saya pengguna Belvya selaku Stokis sah Belvya Gombak/Ampang. Jom cuba Belvya, sure puas hati. Belvya best. Further details whatsapp/sms 0111880425

shiera firhat said...

Salam semua.Shiera pengguna Belvya selaku Stokis sah Belvya Gombak/Ampang. Belvya bestt,double chin hlang, prt buncit jadi kempis, lengan jadi kecik. Meh try Belvya! or frther details whatsapp/sms 01112880425 :)

Puteri Fiza said...

Assalamualaikum irine. Cantik blog. Done follow. Klu sudi follow back. Tq :)

fatin fasihah said...

assalamualaikum. saya agent CMCure.CMC untuk resdung dan anti kanser.boleh sms 0179531019 atau read my entry http://fasihahjoe.blogspot.com/2013/09/curcuma-mangga-cure-cmc-penawar-resdung.html

mizzwaniey said...

BELVYA memang best !!
boleh sms/whatsapp waniey : 012-6567464
untuk dapatkan BELVYA..
FREEPOSTAGE untuk semua negeri.
COD area PERLIS dan SELANGOR [ UPM serdang, Jusco/Giant Equine, @ Cyberjaya - terminal ]

ani amnani said...

Assalamualaikum... betul irene mmg best guna ni... double chin saya hilang terus pastu terus register jadi agent... kalau ade sesiapa yang bace blog irene ni nak dapatkan Belvya area wangsa maju, kl boleh wassap 017-7828981...

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in