I am officially 1 month old


Hari ni genap anak ibu umur sebulan.
6/6/2013-6/7/2013

Yeayyyy! hehe

Next week kita pegi timbang berat badan ok. Rasanya macam dah makin berat sebab hari-hari ibu dukung Medina rasa la jugak berat badan tu sampai lenguh2 tangan.hehe.. Mana taknya, anak ibu ni kuat minum susu. sejam-sejam bangun mintak susu :) 



Ibu love u so so so much Medina!
Cepat membesar yer syg, ibu tak sabar nak tengok Medina start gelak-gelak bila kena acah. Sekarang ni pandai senyum je, tu pon time lepas meneran berak.haha.



Love, 
Ibu








56 comments:

intansyafikaanuar said...

Senyum lepas teran berak tu comel , kecik dulu pun cenggitu . Siap ada gambar lagi huhuu semoga medina membesar jadi anak solehah (:

Mek Onie said...

RINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN,PLEASE TUKAQ HEADERRRR BERSAMA MEDINA PLAKKKKKK,HIKKKK :D

Dang Wangi said...

Alahai.. Comel sangat medina.. Ada iras muka irena..

sha dhira said...

comelnya :)

fadh leyanie said...

comelnya Medina, membesar dengan sihat :)

AleynCikMan said...

Bukan entry ni je, entry lain pun dah buat saya rasa naaaaaaaaaaak sangat kawen dan cecepat dapat anak. Tapi syg, sy baru 20 tahun. Sayang pulak nk lepaskn zaman remaja. kikiki :'D

Tahniah kak irine.

HaFizaH aYu said...

Nk jmpa fiska medina..chumells geram tgk dia,slmt mmbsr medina (eh eh mcm la fiska blh bc komen ni hikhik)

ana anuar said...

comell nya anak irine..

shazana anuar said...

comellnye anak irine :)

Mizz ErMa said...

comelnya medina..kemaen lg besar reben kat kepala tu..hihihi

mujadafewa.my said...

ayat terakhir tu made me smile,, kih3,, hope she turns out the way you want her to irine :D

Munirah Rafiuddin said...

sweetnye... =)

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

azizah :) said...

comell.. muka irine ni..

sea_lavender said...

comey Medina. moga terus sihat hehe :D

Atiqah Wadiah said...

subhanaALLAH comel sgt :)

ηuя αιмι Ƒαянαηα said...

comel dia , kami pon tak sabar nk tgok medina besar!! :)

intandayani said...

alolo comelnye Medina

oshinz said...

holloh.. comel sangat riben yang med pakai tu. auntie nak pinjam boleh?

kejap je masa berlalu. pasni ibu irine ada otot ketul2 kat lengan la. hehe.

dyba gula-gula said...

Comel Medina..

Ena Amir said...

coemlnya medina.. mcm muka irine je :)

Azimas Abdullah said...

She is so cute.. Love you, Fiska Medina :)

Aisya Sensei said...

Medina sngt comel ! Sama muka dgn ibunya :)

Ohh Durra said...

Alolooo .Subhanaallah .Bila tengok anak membesar is the one of nikmat yg Allah bagi .Saya belum kahwin tapi mmg ada niat nak berkahwin awal .Tapi belum sampai waktu .hihi .Tengok anak asuhan yg mama saya jaga membesar pun dah terharu kak irine inikan pula kalau anak sendiri .hm :')

Nur Ain Syazwani Mustapa said...

semoga mnjadi ank yg soleh Medina ")

aziekz said...

sbijik cam muka irene....

izzati said...

Medina comel... Besday kita same la ^_^ 6/6/90 huhu

TeTerBanG said...

smoga fiska medina jd anak yg solehah :D

shark said...

kiut miut medina nie...
mata dia cantik..
kawaiiii~

amir balqis said...

sangat2 chomell..saya pun menanti detik kelahiran yg ketiga stlh 6 tahun...

yang baik Ishak said...

comelnya... cepatkan masa berlalu dan sebulan... mudah-mudahan jadi anak yang soleh...

syamimihaziqah said...

Bestnya muda-muda dah ada baby sendiri :')

Cik Mun said...

comelnye..comel sgt :)

Cik Emie said...

Muke lebih kurang abg izzul haqq je ni..ade jodoh ekekeke..membesar dgn sihat ye syg <3 :)

wawa gades said...

kak irine, tahniah :)) semoge medina mnjadi anak kak irine yg solehah. tak sbaq nak kawen! hiiks.

mashitahrosli said...

alhamdllah...smga sht slalu irine n family

linlin clara said...

atototo, comelnyee medina.

Shafiqah syufaat said...

FISKA MEDINA, semoga jadik anak solehah. amiin :)

imantizz_truper said...

muka macam ayah Medina...^_^...mesti anak ayah nie..hehehe

moga membesar dan jadi anak yang solehah pada ibu ayah..

masnayli said...

alolo comeynyer..
geram tengok hehe, doakan semoga medina menjadi anak yg solehah didunia&akhirat. insyaallah!

norzarina nasir said...

Alhamdulillah fiska semakin membesar , tahniah irine

Mysara Ab Rahman said...

alahai comeynyer medina dh sebulan...sok besar ckit irene letak video dye ek...dpt tgok telatah dye

Jin Ai @ Mama Hear Me Roar said...

So sweet! Congratulations for your little one... I found your blog through Mommy Nadia :)

Cik Juju said...

happy 1 month old medina..semoga membesar dgn sihat & jadi anak yg solehah...amin :)

Aya Farah said...

cutenyer..tahniah irine menang blogger of the year!hihi

tarmizi said...

Fiska medina sedapnya nama

Yanie Andierah said...

comel nya baby fiska medina :)

Cik Yana said...

suka tengok bby medina yg comel ni kt IG irine :)

MasterJee said...

Congratulation... Tahniah kerana Memenangi Blogger of The Year 2013!!!

Ain Syahirah said...

Wahh!! Dah besar dah baby Fiska..Sho cute ~ ~

ika sulaika said...

sweet nya ibu pde fiska medina :)

Pondok Papan said...

wahh cute nya..amboi lepas teran berak baru senyum ekk..lega la tu..hehe

MAMAYIYEN said...

Akak memang jarang comment kat sini, tapi mmg selalu mengikuti perkembangan Irine :) hehe.. Happy 1 month old Fiska sayanggg..

mrs kayrul said...

makin besar makin comel medina

~♥dieyba_baby♥~ said...

comel dia sangat.. arghh sangat2 comel

#Miss NHRZ*! said...

Comelnyerr FISKA MEDINA! like her mom :) Headband dy pun comelllll ~:)

Miss Eja said...

comel nya medina :) semoga jadi anak yang solehah ea... cute nya ya Allah... :)

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in