Open order Breastpump Medela Freestyle


Assalamualaikum.
Hye semua. 

Ni entry ringkas tau.

Especially for mummy-mummy dekat luar sana, 
Jeng! Jeng! Jeng!

Sebabkan permintaan yang ramai, 
Irine buka semula order untuk Medela Freestyle & Medela Swing. Yayy! hehe

Bagi yang sebelum ni pernah email Irine tentang price Medela Freestyle & Medela Swing tapi Irine tak reply dan tak berjawab, Irine minta maaf sangat-sangat sebab masa tu Irine dah tengah2 sarat mengandung. So, Irine stop kejap ambil order Medela ni. Tapi memandangkan skang dah pon beranaks.hehe, and  lagi satu sebabkan ramai sgt yang hantar email tanya berapa best price yang Irine boleh kasi untuk breastpump ni :)



Medela Freestyle
Irine pun salah sorang pengguna model Medela Fs ni. 
Sepanjang dah nak 2 bulan Irine guna, best sangat2! Tak rugi keluar duit lebih sikit untuk breastpump ni. 


Tote bag for Medela Fs.
Boleh angkut mana-mana.hehe.


Nak tau lebih details tentang Medela Freestyle ni, boleh refer link entry Irine yang lepas,apa kelebihan breastpump ni dan lain-lain.



Dan yang bestnyeeerrrrrr! Sempena nak raya tak lama lagi,Irine buat best promotion!

Untuk 5 orang pembeli yang terawal, akan mendapat diskaun, lebih murah daripada harga sebenar Irine jual. hehe :) Untuk 5 orang je tau! Orang ke-6 harga asal balik! hehe

Dapatkan harga yg lebih murah dengan Irine.(untuk Medela Fs dan Medela Swing sahaja tauuu). 
Just email irine untuk dapatkan harga breastpump ni and Irine akan guide korang :- 
irine_nadia@hotmail.com
(make sure subject email tulis "Medela Fs @ Swing" )





1 comments:

Solehah Shamsuddin said...

Nice. nt bleh share sal ni kt sepupu yg tgh mencari breastpump.

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in