Marilah mari kita mengundi..


Assalamualaikum semua. 
Just want to wish Selamat Mengundi bagi yang layak mengundi esok :)
Walaupun diri sendiri tak lepas nak mengundi gara-gara tak cukup umur, tapi tak salah kalau kita sokong daripada belakang. Tahun ni, 1st time ikut suami balik kampung mengundi. Dapat rasakan perbezaan jugaklah suasana dekat tempat sendiri kat Melaka dan dekat Perlis. Tapi, apa-apa pun, hari Isnin takde kelas! haha. MB Selangor dah umum cutiii oooiii..


Inikalilah! hihi

pic credit to Oliver Mukmin
(eh macam kenal je nama, suami i la tu..hihi)




dann...
dann...............
dann................................
bukan tu je nak cite dalam entry ni. 

Dah alang-alang nak selitkan jugaklah pasal Kapsul Pati Halia Nightriem. 
Sebelum ni Irine selalu cerita dan share tentang benefits Losyen Mustajab Pati Halia kan. Mesti ramai ingat Dunia Herbs ada produk losyen sahaja kan? Tak,tak,tak..korang salah. Kalau korang pernah perasan dekat kedai-kedai jamu, mesti pernah nampak produk ni


Kapsul Pati Halia Nightriem
Sebelum ni, Irine tak pernah tau pon pasal jamu ni. Bila terbelek-belek majalah Mingguan Wanita, barulah tau. Pastu datanglaaa mood rajin google apa benefits jamu ni dan tengok-tengok blog lain yang ada tunjukkan testimoni diorang consume jamu ni.

Bagi yang tak pernah tau lagi apa benefits Kapsul Pati Halia Nightriem ni, boleh baca dekat bawah ni.

Siapa yang sesuai dan patut cuba?
  • Sesiapa yang ada masalah sembelit (highly recommend)
  • Sesiapa yang dalam proses nak memecahkan lemak  dan selulit
  • Sesiapa yang ada masalah angin dan sesuai untuk melegakan lenguh-lenguh badan
  • Sesiapa yang nak menyingkirkan toksin dan boleh merangsangkan peredaran darah
  • Harga RM 35 (SM) / RM 39 (SS)



Kalau korang nak dapatkan hasil yang mantap lagi, Irine suggestkan beli set yang macam dalam gambar atas ni. Jimat sebab ada jamu tu sebotol dan ada sekali dapat losyen mustajab extra hot. Yang Irine baca dekat facebook Dunia Herbs, kombinasi ni bagus sebab lepas makan kapsul nightriem (dimakan pada waktu malam sebelum tidur, 4-6 biji), dan lepas tu boleh apply losyen Extra Hot sebelum tidur dan selepas mandi waktu pagi. Barulah berkesann :)

Eh kejap, untuk wanita yang mengandung TIDAK SESUAI tau (Irine just share berdasarkan testimoni dan pengalaman kawan Irine sendiri).  Kalau wanita lepas bersalin nak makan boleh, tapi kena tunggu dulu selepas setahun. Pastu, nak consume no problem ! 


Apa kata korang "LIKE" Facebook Page Dunia Herbs. Lagi senang nak tau details :)

LIKE Facebook Page : DUNIA HERBS  
Dunia Herbs Website : http://duniaherbs.com.my/dhv2/











20 comments:

Siti Aisyah Khalil said...

wauu..kak Irene PAS lah..angga jap kite..hehe.. Ini Kalilah

AmirahSM said...

INIKALILAH!! ALLAHHUAKBAR!

Mek Onie said...

marilah kita pergi mengundi dan jadilah pengundi yang beriman dan ohsem :D

myraVea said...

Yessss.

INIKALILAH! hehe.

Blogger said...

INI KALILAH kak irine! hehe

namy mira said...

yes! PAS for all :)

Anis Athia said...

anis first time mengundi tahun ni.. hehehe..

jom lihat video gwiyomi anis : http://www.anisempoi.com/2013/05/apabila-budget-cute-nak-gwiyomi.html

Schajar McFlurry said...

Irine. Hopefully everything will be okay masa nak bersalin nnti. Slalu tengok gambar irine kat insta.. Wish the best for you sis :)

Miss Surina said...

Ini kalilahh

AHMAD AFIQ said...

sayang nyer rugi satu vote umor xcukup

TeTerBanG said...

wahhh!! kak irine sokong PAS. yeah! kita geng. inikalilah. Allahuakbar :)

arifah said...

INIKALILAH !! Walaupun umur tak cukup lagi, sbb bulan 9 ni baru cukup 21 tahun..hehehe..sokong dari belakang :)

~cik atin~ said...

ini kalilah atau lain kalilah. kite pilih !

MasReena said...

Ini kalilah! =)

Kathy Rbain said...

kathy follow sini 29623..salam perkenalan..

juicy X said...

vanggaaa dgn irine dan suami! takbir!

Tighah. said...

http://asluffiey.blogspot.com/2013/05/irine-nadia-marcello.html harap akak irine dapat baca ^^

Mahirah Ridzuan said...

Inikalilah!!

Izzah said...

Kak Irine ape tajuklagu kat blog akak ni? Lagu indon ek?

teha marshellow yui said...

umno lah kak irine

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in