Symptom mengandung



Assalamualaikum..


Memang kalau time-time mengandung ada symptom-symptom cepat rindukan mak ayah dekat rumah eh....

ermm...........
rindu mak ayah.....


 

15 comments:

anis.b said...

lama dah irine tak cerita pasal dorang. jarang balik eah?

Wan Atikah said...

kesian nyer. so apa lagi irine cepat-2 lah buad skype .

scha natasya said...

irine, i ada jual long shawl.material cotton.kalau u pakai mesty cantik, i jual RM30 aje :)

Nurul Fadila said...

Irine, nak tanya barut baby yg comel, corak2 tu beli kat mana ? Sb dila pon tgh cari barut baby .

Rosmiza Ali said...

Agaknya tu pun boleh jadi salah satu simptom jugak bagi certain2 people.. =)

aThidEaN said...

hi dear.thats really common.
especially bila2 dh nak dekat2 hari

leyla nurjatiey said...

wah..kak irine..
ank manje la kte kan..

Nieyxzha Hassan said...

betul..time mengandung anak sulung..time tu la terasa nak berkepit dengan mak..hehehe

asyraf hashim said...

betul la tu irine..Acik sampai nangis teringat sdgkan time tu dok kat skola, balek skola jumpa je mak abah..xfaham gak kdg2 tu..

suriani sakura said...

dah brp bulan.

Mira Faruq said...

Home sweet home ;-)

FiDa said...

owh...tu pun dikira symptoms ke irene? hehehe..~
Sbb fida pun jd cmtu skng nie, kekadang sampai mengalir air mata...

Mrs Idris said...

why so cute irene? ingatkan panjanglah entry, heehhe tu je? tapi memang betul, rindu :( :(

fae jamal said...

setuju irene sbb fae pun rasa mcm tu sekarang. makin membuak2 pulak rindu kat parents. :)

myraVea said...

Hehe. Take care irine yek.

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in