Shoot for promo Tv


Assalamualaikum. 
Sejak dah kawen ni rasa macam semua aktiviti berkaitan dengan shoot ni lama ditinggalkan. Dulu-dulu je aktif gitu-gitu. Nak masuk itu ini. Tapi lepas kawen banyak komitmen lain dengan melayan suami. Eh, rasa macam terbalik. Ke suami yang melayan kerenah Irine ni? haha. 

Nak dijadikan cerita, ntah macam mana last minute Irine and husband dipanggil untuk shoot untuk promo Tv. Kalau nak diikutkan, Irine lebih lega dan suka kalau ada shoot apa-apa boleh libatkan suami. Sebab nanti takdelah malu sangat.kikiki.. Owh ye, shoot ni untuk scene promo salah satu program Tv Al-Hijrah :) Rancangan apa nanti kalau korang bernasib baik nampaklah muka Irine and husband tertempek sepanjang minggu ,sampailahhhh rancangan musim tu habis.haha (malu nak bagitau sebenonye..hihi). 


Sekejap je scene ni, tak banyak aksi pon kene buat. hehe.
Just Irine berlakon sebagai Mama and husband sebagai Papa kepada seorang budak perempuan kecik. Jangan main-main, budak perempuan kecik tu lagi banyak pengalaman berlakon sana sini untuk iklan..hehe.

Secara ringkasnya, macam Irine ni sebagai "mama" tengah pakaikan telekung dekat anak Irine (budak kecik tu). Lepas tu, scene kami bertiga, husband (papa) datang dukung anak perempuan kitorang . Terus berangan macam real je suasana masa tu..huhu.


Nasib baik Irine and husband ada baju color yang sama. Color hijau, sesuailah dengan tv Al-Hijrah..hihi. 

Kalau tak husband kena pakai jubah, and Irine pon sama. tapi disebabkan husband takde, dia pakai baju kurta and kain pelekat kasi nampak macam ala2 family sangatttt.. hihi. Irine pulak just pakai Long Dress from PopLook.com

Haaa tu jeeee nak cite sebenarnye...heheheh. 
Kalau bernasib baik, korang nampaklah Irine, husband and anak kitorang (chewah). 



Ok jap-jap lupa nak cakap, perasan kan Irine selalu cerita tentang Losyen Mustajab Pati Halia tu kan? Saje ingin berkongsi, aritu ada kawan di twitter tanya, losyen mustajab pati halia mana yang sesuai untuk orang yang aktif. Jadi, Irine pon suggestkan dekat dia, Losyen Mustajab Pati Halia Super Hot! 


Jangan main-main, yang ni antara paling panas antara yang lain2 tauuu! Kalau sape-sape yang tahan panas, nak sapu dekat bahagian perut time sengugut pon boleh. Ramai jugak feedback dan berkongsi pada Irine yang diorang pon gunakan losyen ni dah bertahun-tahun untuk legakan sengugut.

Antara kelebihan Losyen Mustajab Patia Halia Super hot yang lain :-
  • Sesuai untuk ahli sukan, dan yang bergiat aktif
  • Cepat membakar lemak dan lebih lama rasa panas 
  • Mengandungi halia bersama capsium
  • Capsium bertindak sebagai akti-oksidan


Tadaaa! dan yang ni pulak ialah koleksi losyen mustajab Irine :)
semua ni Irine dah cuba dan ada beberapa yang Irine simpankan sebagai stok untuk lepas bersalin nanti. Dan ada juga yang bagi dekat mak ayah..hehe. 


Nak tau lebih lanjut pasal ni, you all boleh like facebook dan tengok2 website dunia herbs :)


Facebook : DUNIA HERBS  
Dunia Herbs Website : http://duniaherbs.com.my/dhv2/




39 comments:

.: a.for.ana :. said...

xsabar nak tengok!

LaLa mhdnor said...

kat sini xde tv, hope sempat tgk time balik cuti ni, hehe

Miss Sue said...

comel !!! dah macam real je >.<

mayrahazim said...

wahhh kak irene so comel la... u guys are soo sweet... nnt biler promo tu dah kluar, share la video tu yer.. :)

afifah busra said...

First :))

Nurmujahidah Ismail said...

wah!!! tu tv alhijrah bagi practise kot,, hehe,, so losyen ni sesuai untuk orang yang nk kurus la kan? aduss,, kena try ni,,

pink.plate.liyana said...

best best..nak tengok..you cute as always dear =)

Mysara Ab Rahman said...

wah...nmpk comel je..
irene..u really look like 'mama' dgn pregnant and ada sorg anak pmpuan..
mom to be..
jaga kesihatan baik2 dik and moga selamat segalanya..:)

Nadhirah said...

ngee~ keluarga bahagia. =)

leyla luv ariff said...

scene ape ye kak irine..
nak ngok..tp tde tv kat umah..hihi
sweet nye tgok kak irine n husband..
n si kecik 2..

evalovevo said...

x sabar akk lah nk tgk hapy famly ni ^__^

zahrahcinta said...

sweetnya depa :)

Pn. Akmar said...

waaa...irine ni minat betul dengan pati mustajab halia ni ei? kite pakai jugak, tapi kite pakai yang dengan limau tu warna hijau dengan yang warna kuning. Masa berpantang aritu pun kite pakai yang tu..before bengkung pagi ngan malam kite sapu kat perut..hehe :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

waa irine seronoknya.. mesti irine comel je

Zee Suhaini said...

xsabar nak tengok ni.. ;p

MasReena said...

Bestnya Ireneee

Pengalaman Pertama Naik Helikopter

Acik IeyMah said...

wah..seronoknya..btw irine dan husband cutelah..take care dear.

Azlinda Jaharudin said...

adik ainin sangat comel ;-)
semoga irine dan suami dapat anak yang boleh membahagiakan ibu bapanya ;-)

Mi Kael said...

kat mana boleh dapatkan losyen mustajab tu yer?? slalu tengok kt tibi jerk

Amanina said...

tak sabar nk tengok :)

Nur Syahira said...

mesti comel kn kak irine dlm tv...hari tuh macam terserempak dgn akk...tp takut pelanduk 2 serupa uwh.... :3 nk tegur pn,mana tau slh org..hehe

http://imnursyahira.blogspot.com/2013/04/berjalan-tak-ingat-dunia.html

Mahirah Ridzuan said...

boleh le irine merasa sebelum deliver baby hehe... u both so cute...

Nurul Sakinah MT said...

:') <3

Rabi'atul said...

beznya..xsbr nk tgk..nnt if dh kuar,irine share eh...=)..dua2 comey

SALLYZA MANN said...

sweet nye irene..anak mesti comel

** sallyzamanneshoppe.blogspot.com

missyu412 said...

lawa jerk awk pakai long dress tu.. nama ape ek kat poplook tu.. boley bgtau..heheheh...

NUNU EERA said...

xsabar nk tgk jgk.. msti comel mmy mude ni dlm tb.. :)

Kitty Kawaii said...

Sweetnya irine dgn suami..x sabar nak tgk.. Irine..camana nak pasang iklan dkt blog irine? Email akak bleh? mykittykawaii@yahoo.com

Sya Kiffli said...

comelnya...:)

CPM Nadiah Azizan said...

OLOH2 SOMELNYEWWWW

BABYGAP PYJAMAS RM23/PAIR
http://nadiahazizan.blogspot.co.uk/2013/04/babygap-pyjamas-sangat-murah-uolsss.html

EyRrA ZeRrA said...

http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

EyRrA ZeRrA said...

http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

Mizz ErMa said...

alahai, swit betul irine n husband nih..hihihi

misz sheyla said...

promo ape??? haishh...bagitau je ...xpayah malu2..senang nak cari nanti..hehe

warna wardiya said...

Tudung Fesyen terkini hanya di https://www.facebook.com/warnawardiya :)

warna wardiya said...

Tudung Fashion Terkini hanya dia WARNA WARDIYA :)

https://www.facebook.com/warnawardiya

balqisfz said...

bila keluar ni kak?

ArELeEz said...

belum tgk promo tp, tgk dlm gambar ni pun dh rase family sgt.. so sweet..

harumanvee said...

assalamualaikum ... saya mmg guna losyen dunia herbs ... bila otot tuh tegang / senggugut , saya sapu jer ... alhamdulillah , lega .

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in