Room decoration




Comel tak? hehe. 
Dah lama beli and buat, tapi tengah tunggu masa nak gantung and letak dekat bilik baby nanti. hehe. 
Rasa macam tak sabar pulak nak start deco2 bilik untuk anak sendiri. nasiblaa kalau keluar lelaki semua pink, sana pink, situ pink. 

Hai laaa anakkk..untung laaa....

*padahal bilik sendiri pon kosong lagi.ahax!


p/s : Owh yer, sebenarnya dulu ingat kalau dapat anak nak panggil mama dan papa. Tapi husband lagi prefer ibu dan ayah (katanya muka Irine lagi sesuai anak panggil ibu, nampak lagi lembut je..hihi). Takpelah, mama ke, mak ke, ibu ke, ummi ke, bonda ke, same jeeeeee takde beza! :) 




42 comments:

S.n.Fariza said...

Pink....?
So sweet..

khadijah said...

comel, nanti dah deko bilik baby share kat sini tau.. dah tengok kat insta tadi.. irine buat kat mana? :)

cikaincomey said...

pink? baby girl ea?

Munirah Rafiuddin said...

seronoknya nak dapat baby..smg baby & ibu baby shat walafiat...
doa'n sy juga dapat ikut jejak sis gak...teringin juga nak mengandung & melahirkan ank sndiri =)

~Admin : QasehMuslimah-Muslimah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

FarizAtie said...

haha sama laa..atie bersalin je nak anak panggil ibu n babah..sebab dah biasa sgt la panggilan mama papa ni..ki ki ki..lgpun toknya tok ma n tok pa.so nnt confuse..^_^

dak eina said...

nnt jgn lupa tnjuk lepas deco nnt..hehe mst comel kan..

Anis Athia said...

baby girl ke? comel sangat pink plus glitter2.. ^_^

DatinWowhh Najah said...

cantik cantik tau syg! nanti kak datin dtg tgk baby nk bergambar dalam bilik baby haha!

♥M.Y.R.A.E.L.M.Y.R.A♥ said...

ibu dan abah pon oke.

eid mazni said...

betul...:) muka irine sesuai dipanggil ibu...:) memang terserlah dah sifat keibuan tu..hee...

semoga selamat semuanya yer dik...:)

Hanan Izzati said...

Bestnya! Cute..

Hanan Izzati said...

Bestnya! Cute..

Miss Sue said...

ouh sweet !

chanana said...

sama...
nti kite pn nak anak kite panggil ibu :)

roslita thalib said...

comel sangat :)

.: a.for.ana :. said...

comelnye!!!

oshinz said...

eh.. mama tak lembut ke? comel ape panggil mama. hehe. ibu pun comel jugak.

athierah zainon said...

panggil mommy n daddy la..sempoi...heheh

athierah zainon said...

panggil mommy n daddy la..baru sempoi..hheeheh

maria firdz said...

Wah...comei2... Semanagt nih... Best kalau de umah sndri... Mcm2 blh deko..

Nurul Najihah said...

panggil mama lagi lagi lagi lembut :)

shiffa said...

comelnya..beli kat mana nie?

onie said...

tak sabar nak tgk anak ibu ayah :D

Atiqah Wadiah said...

hye ibu.. :)

Umaira Umar said...

buat dekat mana plat ni?? boleh share??

D'ya D'ana said...

cantik sggt :) hehehe smoge akk dpat lahirkan bby dgan slamat ye:)

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

Haah betul ckp hasben Irene tu...
panggilan Ibu lagi sesuai utk Irene..

Mmg nampak lembut je dgn karakter Irene :)

SoSoMe said...

comel sgt awk ni dek.....

erny firdaus said...

Unik n sweet...

~AmyLiana86~ said...

cantik..sy dlm plan ibu & papa..hehe..due kite lebih kurang je kan.. =)

Mysara Ab Rahman said...

cantik! dh irene minat pink, anak pn nk ajar minat pink ek..hee

[sutera kasih] said...

alahai...comelnya :)

Bui Junaidi said...

BERTUAH ANAK DPT IBU DAN AYAH YG PENYAYANG :)

syamimihaziqah said...

Betul2, warna pink & panggilan ibu lebih sesuai dengan Irine :)

yan shaklee said...

irine, menghitung hari kan?

boleh lah berpantang dgn shaklee nanti :)

http://shakleeuntuksemua.blogspot.com/2013/03/berpantang-cara-moden-pilihan-para-ibu.html

Seneorita Baharin said...

chomelnyaa deco tu :D sweet je kaler pink, mesty baby gegurl ni kan ^______^ Take care dear...

Ain SSB said...

Aww cutenya! And panggilan ibu memang nampak sesuai untuk kak Irine :)

Faizzatul Shafika said...

NEW ! APRIL 2013: TUDUNG BAWAL BERLINING! http://shafikaamasif.blogspot.com/2013/04/new-april-2013-tudung-bawal-berlining.html

LaLa mhdnor said...

dah ibunya suka pink, semua nak deco wane pink, nak jadi anak irine lah hehehe

x sabar nak tgk baby irine, semoga semuanya selamat, take care =D

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

ArELeEz said...

ummi & walid pun kiut gak.

Solehah Shamsuddin said...

Pink ke ni. Adui Irine, nt keluar anak laki acaner.hehe

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in