Betul-betul mustajab


Assalamualaikum. Hye. 

Rasanya dah nak masuk berapa bulan dah Irine guna dan amalkan losyen mustajab. hehe. Losyen yang banyak bantu Irine sebelum dan semasa mengandung. Dan lepas ni pulak akan guna selepas bersalin pulak. Setiap malam Irine akan make sure guna losyen pati halia mustajab untuk disapu pada bahagian2 tertentu macam kaki, sendi dan otot. Tu yang boleh mengurangkan sakit2 dan lenguh sepanjang seharian pergi dan ulang alik dari kelas.


Bila dah hari-hari dan tiap-tiap malam guna losyen, memang kering laa botol losyen ni. Habis dah botol pertama, terus sambung botol losyen kedua pulak :) Paling Irine suka ialah haruman Rose dan Haruman Delima. Dua-dua jenis haruman ni yang Irine selalu guna dan bawak pegi kelas sekali. 

Ramai jugak yang share pada Irine yang after review product ni. Semua cakap besttt! Dan korang yang belum cuba patutt beli dan try jugak!



  








 

Thanks sangat yang share pada Irine. Eh kejap, Irine tak jual tauuu losyen mustajab ni. hehe. Sebab ada yang ingat Irine jual :P Kalau ada sesiapa nak beli or nak tau details tentang losyen mustajab ni, boleh tengok dekat sini.

LIKE Facebook Page : DUNIA HERBS  
Dunia Herbs Website : http://duniaherbs.com.my/dhv2/

 Worth it kalau beli losyen ni sebab kalau yang jenis ada haruman ni cuma Rm 24 bg semenanjung and Rm27 untuk Sabah dan Sarawak. Satu botol tu kalau korang guna tiap2 hari macam Irine boleh tahan dalam 2 bulan lebih. Kalau guna jarang-jarang, boleh tahan berbulan-bulan. jimat! :)

 Ok tu jelah untuk malam ni :)


Bye, Assalamualaikum..




17 comments:

onie said...

naknok hadiah ke umi la cenggini

.: a.for.ana :. said...

kalau ana pulak, ana suka pakai losyen ANUGERAH. dibacakan dengan ayat2 suci, bau wangi, tidak melekit. yang bestnye panasnye boleh tahan lama taw! sebagai perlindungan dari gangguan yang tidak diingini. =)

leyla luv ariff said...

nak try,,tp ade org cakap pkai losyen mustajab ni ley mandul..btol ke??

ArELeEz said...

mak leez guna & mak pun kata ok losyen nih.

farsyah said...

boleh kurangkan kebuncitan tak? hahaha

*masalah besar wink wink wink ;)

aisHa 'S' said...

Kalau beli dekat masjid jamek dengan harga RM20 tu agak-agak yang original punye ke tak.? sebab macam was-was pulak lepas beli tu. pastu lupe nak tanye kedai tu original ke tak. Tapi bila pakai best je. Biasa beli barang-barang macam ni ada silver sticker tapi yang ni tak ada pulak. :D

MasReena said...

Irene, word mustajab ni sesuai untuk DOA. Perkataan yang tepat utk produk yang Irene iklankan adalah MUJARAB.. tapi Masreena faham Irene nak sesuaikan dengan jenama produk kan =)

Interior Design: Perabot yang paling sesuai untuk aksesori wanita

Mahirah Ridzuan said...

Setia dengan mustajab losyen...

mrs kayrul said...

saya pengguna losyen nie jugak cuba yg baru2 nie belum try lagi....

f y d a said...

^_^ wow ramainya yg inspired dgn mustajab nih! er terpengaruh la pulak..okeyh nk cri satu! take care irine! makin nk dekat2 due ni, bnyk thinking positivi and berdoa moga2 Allah permudahkan waktu nk bersalin nanti! <3

♥ dheafiQadz ♥ said...

dear irine, yr blog is so cool! mcm mane nak dpt bckgrnd cenni ek? teach teach pliss ^_@

♥ dheafiQadz ♥ said...

dear irine,
yr blog is so cool dear! like like!
hw to get like this ek? aja la! aja la! ^_@

Aimy podzi said...

Susahnyaaa nak order .... Arghhhh tension! cmna nieee

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Tihara said...

buat member card dia dapat diskaun, walo orang kata ada paraben, akak tetap guna sbb period lancar, kebas kaki hilang..cegah sebu perut..memang bagus..akk guna yg perisa jasmine..heheh perisa youu

Salina Syahmin said...

nak riak jap!!
auntysaly tu saya lah hahahahahaha thanks irine :)

Efa Daud said...

Hai..jom cuci2 mata kat blog saya

ceriasihatcantik.blogspot.com

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in