Produk kegunaan selepas bersalin


Assalamualaikum. Hye.
Dalam blog Irine rasanya mmg banyak Irine dah sharekan serba sedikit apa yang Irine pakai semasa mengandung. Terutamanya produk losyen mustajab ni :) Macam yang lepas-lepas Irine kenalkan and share satu-satu 3 jenis haruman losyen mustajab iaitu Delima, Rose dengan Jasmine . Ramai jugak yang tagged Irine yang diorang pon dah beli and puas hati! hihi. 

Ok satu lagi losyen mustajab yang Irine nak share kali ni ialah jenis "lime and ginger extract".
Eh jangan salah faham tau, Irine cakap siap2 irine tak sapu pada perut. Yang ni antara salah satu produk yang Irine dah sediakan dalam list keperluan selepas bersalin. Sekarang pun rasanya banyak benda dah yang Irine dah patut sediakan selain daripada set bersalin. Irine pilih losyen mustajab yang color hijau ni sebab jenis limau nipis, best dan panassss :D 

Sebenarnye terpengaruh jugak Irine dengan certain mummy to be yang lain, diorang pon ada beli losyen ni untuk kegunaan lepas bersalin. Jadi, irine pun follow je memandangkan Irine memang dah lama amalkan losyen mustajab, nak proceedkan jugak sehingga lepas bersalin :)


Ni antara kelebihan Losyen Mustajab Pati Halia Limau Nipis ( Rm 24 Sm/Rm27 SS)
  • Untuk kegunaan wanita selepas bersalin
  • Mengurangkan kedutan pada kulit
  • Menghilangkan rekahan pada perut dan pinggul
  • Menyingkirkan toksin dan anti bakteria

Jap-jap, Irine ada ternampak dekat Facebook Dunia Herbs, sekarang ni bermula dari 1 Mac 2013 hingga 31 Ogos Dunia Herbs ada buat promosi untuk produk Losyen Mustajab Pati Halia Serai + Losyen Mustajab Pati Halia Pegaga dengan harga Rm 30.00 sahaja! Murahhhhhhh ok! tapi, tapi, promosi ni dalam bentuk kombinasi je. Maksudnya, promosi ni sah dalam 3 kombinasi iaitu :- 

1- Losyen Serai + Losyen Pegaga
2- Losyen Serai + Serai
3- Losyen Pegaga + Pegaga





Haaaa best kan? Murah pon murah! Kalau nak tau, irine dah banyak dah collection losyen mustajab ni. Kadang2 beli banyak2 jenis bukan untuk Irine sorang, tapi bagi mak ayah guna and suami pon guna jugak :)

Nak tau lebih lanjut pasal ni, you all boleh like facebook dan tengok2 website dunia herbs :)


Facebook : DUNIA HERBS  
Dunia Herbs Website : http://duniaherbs.com.my/dhv2/






15 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

semoga sis selamat melahirkan nanti ^^

pelangi chenta said...

sy pun guna.sejak preggy nie selalu sgt sakit sendi.selalu urut dekat betis2 kaki jek

Rashida Hazran said...

wow!ada promosi la...best tue...

take care mom-to-be!

AQ Eyfa said...

mmg bagus pun Krim Mustajab nih..hehehe

Mooniqueen said...

kena try ni sebab dulu pantang pakai minyak panas biasa je.. Tapi mak MQ pulak yang lagi advance dah pakai dulu konon nak kurangkan selulit ;)

leyla luv ariff said...

wuhuu..best giler paki mustajab..panas je..

[sutera kasih] said...

lotion tu bgs :)

Seneorita Baharin said...

mmg best kan pakai losyen pati halia neh...oh ada promosi eyh, thx for sharing dear, xperasan plak...hee..boleh la beli lg eyh.. :)

farmiey haniera said...

myy pernah guna. memang best. serius.

purpleyellow said...

good info dear...

MommyJeeha said...

my best 'buddy' after giving birth until now baby dah 11 month..sagat MUSTAJAB!!!
jemput ke blog saya http://mommyjeeha.blogspot.com/

azura naser said...

irine...nk ty...nk kecilkn lengan yg mana satu ok erk?coz akk xpenah gna n tringin nk try :)

zulhilmi tempoyak said...

cc : bini2 ku.. :D

Farasha Aira said...

http://damselwonderland.blogspot.com/

di visit my blog ^^

Syuhada Nasya said...

kita tak mengandung. kita pernah jugak guna pati halia warna hijau tu.. sedap bau dea. hehehe boleh kempis kan perut..

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in