Happy 3rd trimester


Assalamualaikum.

Alhamdulillah..berjaya melepasi 1st dan 2nd trimester yang sangat mencabar tu. huhu.
Sekarang genap masuk 3rd trimester mengandung. Means ada masa 2 bulan lagi mengandung sebelum nak bersalin :) Eh cepat kan? Rasa macam baru semalam tau pregnant. huhu. Kadang-kadang duduk sorang-sorang rasa rasa macam taknak kasi baby keluar lagi, huhu (boleh ke camtu), sebab nanti mesti rindu waktu-waktu pregnant. Waktu-waktu pregnant ni
i tell youuuu all, ramai sangat yang beri perhatian! hihi.  Syokkk dan besttt :P
Kalau anda berpeluang merasai macam apa yang Irine rasa sekarang, silalah nikmatinya sebaik mungkin. Enjoyy betul-betul, kenangan manis semua ni.




Gender baby? ngeeeee.
Long Dress from PopLook.com


Pergerakan baby dalam perut sangatlah aktif. Kadang-kadang suka sangat parking dekat perut belah kiri. Keras semacam. Taktaulah tu badan dia atau siku ke ape ke. Tapi best, time tulaa ambil peluang cakap sorang-sorang dengan baby dalam perut.  Terkenangkan 1st trimester dulu, tak sangka dah berjaya melepasi dugaan-dugaan muntah loya bagai.  2nd trimester pulak selera makan membuak-buak.Dan harap-harap dengan permulaan masuknya 3rd trimester ni dipermudahkan segala urusan oleh Allah. Mengharapkan doa daripada kawan-kawan agar Irine selamat sehingga 9 bulan akan datang dan saat-saat genting nak bersalin nanti :'D


Permudahkan segala urusanku Ya Allah....Ameen :'D
Please doakan baby dan Irine sihat. Tak lama je lagi.... :)

Blouse from PopLook.com

Eh macam pendek je kan entry kali ni? Haha. dahlaa, mengantuk ni.





54 comments:

Nurul Farhana said...

comeynya

onie said...

ya ampunnnnn,umi gojessssss cepat2 bersalin,tak sabar dah ni,ehehe

farah amalina said...

jaga diri selalu irine :)
semoga sentiasa diberi perlindungan dan kesihatan yang baik...

haz said...

comelne irine ni.. ngee~ semoga dipermudahkan masa saat bersalin nanti. aamiin ^^

Ayin Aziz said...

Awm, mesti comelkan baby Kak Irine nanti? Tak sabar nak wish!

Ayin Aziz said...

Awm, mesti comelkan baby Kak Irine nanti? Tak sabar nak wish!

Shafiqah syufaat said...

gender baby laki ni rasanya :)

dyba gula-gula said...

Comelnyer dak kecik ni pregnent.

#semoga Allah permudahkan segalanya. Amin...

Solehah Shamsuddin said...

wah mkin besar peyot tu. omey je tgk. take care ye irine, dh nk bersalin tu :)

Miss Sue said...

nanti baby dah besar boleh baca balik moment ni..heheh sweet !

Miss Sue said...

nanti baby dah besar boleh baca balik moment ni..heheh sweet !

Nurul Arifah Abd Rahim said...

kak irine comel sangattt!!! Semoga sihat selalu ya :)

AmirahSM said...

kenapa org mengandung ni comel ea.. =)

smoga selamat sehingga bersalin insyaAllah...;)

kechixx hussain said...

waahhhhh....cepatnya masa berlalu..semoga mummy to be n baby sihat selalu...take care!;)

Cinta hazanis said...

comel je irine ni. hehe. :)

Nur Atika Alia M Anuar said...

suke pic yg last with ucen .. comel ..

Seneorita Baharin said...

Semoga irine n baby sihat2 sokmo ye, take care dear :)

Ieyza Afieyna said...

best nye jadi ibu muda.. hehe... hope dipermudahkan semuanya :)

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Doakan semoga yg terbaik utk kamu, baby dan hubby juger. Tiada apa yg lebih indah selain menanti saat lahirnya si chumel. :)

edNA tinynasweet said...

irine nak tengok kembar irine x? sampaikan orang ingat die yang kawen mase irine kawen tahun lepas. hehe http://www.facebook.com/profile.php?id=100000181668186&fref=ts

dEdEQ dE wIshEs said...

COMELNYE :)

Munirah Rafiuddin said...

jelesnye saya bila baca pasal pengalaman org mengandung ni...sy xde rezeki lagi nak rasa perasaan tu...doa2 kn sy murah rezeki mengandung tahun ni ek... =)
smg awak & baby sntiasa shat & di permudahkan segala urusan...

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

~AtiQaH~ said...

take cre irene.... smoga shat2 slalu...

tenku butang said...

comeynye mom to be ni... he2

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

TeTerBanG said...

comelnya kak irine kita ni. seri ibu mengandung. :) sy doakan kak irine n baby selamat n dpermudahkan sgala urusan oleh Allah. take care kak irine :D

Muni Izzah said...

Semoga kak Irine and baby sihat selalu.. semoga dipermudahkan segala urusan oleh-Nya.. aamiin :)

♥M.Y.R.A.E.L.M.Y.R.A♥ said...

due bile eh?

mc laa said...

comeiii jea irine .. seri org pregnant :) .. semoga semuanya selamat ..

pencari cintaNya said...

MASHAALLAH, you are so beautiful :)

Misse Rose said...

salam...k.irine moga dipermudahkan segalanya..InsyaAllah...rasa mcm k.irine baru weeding semalam ja...hehe...=D

munamuni said...

irene , cutenye!!!... nak pregnant jugak...(kahwin pun dak lagi )ihikssss

MasReena said...

WIsh u luck adik manis... suka tengok pemakaian Irene... cantik!

Secret Recipe ada 4 Outlet di Putrajaya. Tak percaya? Klik link ni.

Nini Mohd said...

comel jer mom2b nih.
semoga dipermudahkan semuanya. ;)

http://ninimohd.blogspot.com

Eza Boom Boom :) said...

x lama lagi baby kuar :) hihi. mcm baby girl...

BLADE H said...

salam...

syok nmpknye...

btw, just drop by to wish tahniah n slamat menjalani life dgn ahli baru..ni baru permulaan, yg lg best is yet to come..

enjoy the moment ya! :-)

Fyka said...

alalala comelnyaaa irinee.

SFaezah said...

aminn..semoga slamat semua nyaa





http://sfaezah.blogspot.com

SF BEAUTY said...

take care dear. chomel sgt irine. :)

amalina syahirah said...

hai kakak comel !! mesti dapat baby yang sangat comell nanti >.<

moge kakak dipermudahkan semasa bersalin nanti :)

http://liverpoorian.blogspot.com

NIA SI DRUMSTICK said...

wish u all the best irene..hehe..semoga semuanya selamat..
xsabar nk rs pengalaman yg sm.hehehe

Aisyah Kahar said...

cepatnye mase berjln.kak irine mcm cepat je nk bersalin?hehe. tahniah kak.sy doakn yg terbaik buat kak irine. :D

mawar berduri said...

Take care..insyaAllah semoga selamat bersalin dan mendapat anak yang soleh.,insyaAllah..,Amin..WallahuA'lam..

Mahirah Ridzuan said...

u still maintain ur weight dear? amazing =)

ilot said...

mcm twin je ni dek irine <3
insyaallah kan? semoga dimewahkan oleh Allah

Ina said...

semua org yg sy kenal, nak cepat bersalin. irine sorg je yg nak tangguh bersalin... hihihi...

Ina said...

Semua org yg saya kenal, nak cepar bersalin. irine sorg je yg nak lambat bersalin. hihihi...

zahrahcinta said...

comeinya ibu muda nie..
semoga selamat melahirkan bayi pertama awak nanti,insyaAllah :)

yan shaklee said...

sharing :)

supplement untuk semua untuk ibu preggy pun bole :)

http://shakleeuntuksemua.blogspot.com/

Hafiz Ibrahim said...

Huhu comelnye awk.tp lg comel wife sye nurul sakinah :-)

Hafiz Ibrahim said...

Huhu comelnye awk ni. Tp lg comel wife sye nurul sakinah :-)

Hafiz Ibrahim said...

Huhu

balqisfz said...

comey! mama dg baju. hihi!

ArELeEz said...

in shaa allah.. amin..

chocolate.aholic said...

semoga dipermudahkn semua..Amin.. cumel!

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in