SALE !! Special Inner Neck Medina by Irine Sweethouse :)


Assalamualaikum . Hye semua.
Untuk hari ni, macam yang Irine janjikan di facebook dan instagram, Irine akan start buat jualan untuk inner "special" ni. Owh lupe, sebelum tu bagi yang tak tau lagi, sepanjang tiga-tiga majlis Irine (nikah,resepsi dan bertandang), Irine tak guna langsung tudung awning keras. Alasannya sebab susah nak carik awning tudung yang mengikut bentuk muka. Bagi bentuk muka yang bulat macam Irine, Irine lebih suka pakai inner tudung. Tapi bukan inner yang biasa. Inner yang Irine jual ni best dan special sikit sebab bila pakai tidak perlu nak tetas-tetas lagi di bahagian belakang inner. Dannnnnn, korang perlu tau jugak, inner yang Irine jual ni material lycra dan bukan inner pendek, tapi inner neck. 

Kenapa korang semua patut cuba inner yang Irine jual ni? 

  • Inner ni ada jahitan special tersendiri, berbeza dengan jahitan inner lain.
  • Inner ni sejenis inner neck yang boleh dipakai harian, especially bila pakaikan dengan shawl, (shawl kan jarang), boleh cover bahagian leher. Daripada pakai inner separuh, better pakai inner neck kan?
  • Inner ni bila pakai tak perlu nak risau kalau pakai akan jadi senget ke ataupun risau inner ni jadi tak selesa disebabkan selalu bergerak ke depan bila pakai or whut so ever..
  • Inner ni senang dibentuk mengikut gaya dan cita rasa kita. Macam Irine, Irine lebih suka bentukkan inner Irine nampak muka jadi bujur dan tarik inner tu ke tepi pipi. Ada sesetengah inner bila pakai, akan berada di atas daripada pipi. Itu yang akan menampak pipi kelihatan seakan-akan tembam .
  • Ada yang tanya, inner ni Irine pakai dan letak awning ke? Jawapannya, tidakkkkkkkkkk :) Inner ni memang dah nampak terletak dekat muka bila pakai. 
  • Inner ni sejuk dan tak panas. Jenis material lembut.
  • Bagi bride to be yang rasa-rasa macam nak cuba pakai inner ni time hari bahagia anda, highly recommended! Korang boleh beli inner kosong daripada Irine ni, dan create something different hanya dengan jahitkan beadings dekat atas dan tepi inner (macam inner cream yg Irine pakai time nikah).
  • Inner size : FREE SIZE :) Sesuai untuk semua yang ingin kelihatan muka bujur :p 

Contoh-contoh gambar inner yang Irine pakai semasa majlis Irine, boleh dilihat dalam link entry di bawah ni :- 




Inner Neck Medina

Price : RM 29
(not including postage)



Koleksi color inner neck Medina


Inner neck Medina 001

Inner neck Medina 002

Inner neck Medina 003

Inner neck Medina 004

Inner neck Medina 005

Inner neck Medina 006

Inner neck Medina 007

Inner neck Medina 008

Inner neck Medina 009

Inner neck Medina 010

Inner neck Medina 011

Inner neck Medina 012



Untuk 1st batch ni adalah stock permulaan. Jika stock habis, setiap minggu inner ini akan direstock.


Sila baca dan fahamkan berkenaan stock inner di bawah ni :-

  1. Inner neck Medina (1st batch) akan diambil order sehingga hari Jumaat ni, 14 September 2012. Procedure order dan bayaran boleh refer di website Irine Sweethouse
  2. After 14 September, order akan ditutup, dan proses jahit daripada tailor akan mengambil masa 3-4 hari (tidak termasuk hari sabtu dan ahad).
  3. Irine akan postkan inner pada customer selepas siap dalam masa 3-4 hari untuk setiap batch.
  4. Date untuk next batch akan diupdate dari semasa ke semasa.

Untuk order, boleh order di website IRINE SWEETHOUSE di bahagian
"Fashion - Inner Neck Medina"




Shopping for beauty, health & satisfaction




86 comments:

sigigibesi said...

nak .mcm mna nk order ?

sigigibesi said...

nak .mcm mna nk order ?

onie said...

wahhhhhhhhhhhhhh, tunggu hujung bulan la gini :D

Izzati Syazwani said...

Cantikkkk !!
Teringin nak order.. :)

Azzi Nurain Azimat said...

takot nanti bila pakai.. muka jadi bulat.. :(

princess cutezz said...

warna biru turqoise ade x?

secantikmanis said...

irene jenis kain apa ye?

angelurvedevil said...

bukan irine guna qoma nye inner ke time on ur big day?

wany87 said...

irine..if i nak before sunday agak2 sempat x?i nk light pink as in pict kt ats(dlm box tu)..email me at syazwanisharif87@gmail.com..

xrunahanahx said...

Irine ambik borong tak ?

wany87 said...

irine..if i nk before this sunday sempat x? i nk colour light pink as in pict kt ats(dlm box tu)..email me at syazwanisharif87@gmail.com..

Noor Hamizah said...

boleh tahu macam mana nak order? sama macam blog shopping irine ker

Siti Aniza said...

tapi kan kak irine, tak semua inner tu sesuai dengan kepala kan?? sebab hari tu ada g satu kiosk, dia cakap mcm tu. Nanti niza beli, takut tak guna pula.. inner ni depend juga pada kepala kan?

Solehah Shamsuddin said...

I will try buy it one day...

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/

ilot said...

irine, akak berminatlah sbb akak selalu tak confiden nak pakai inner yg mcm ni coz muka bulat. Lg 1 bila pakai mesti gerak2..benci taw!!!!

NugRuL SakuRa said...

wahhh cantik2....leh try nih...muka sy pun boolat kalau pakau inner dlm gtu...

AinAdzemi said...

kak irine...nak order hitam 1 boleh?

MiSsDazzling said...

sis, inner yg wrne soft pink yg dlm kotak tu code dy brape ekh?

bLaCk pEarL said...

byknyaa warna.. lawa2 plak tu. tgk kak irine pkai masa kawen nmpak slesa n best jaa. harga pon ok. :)

Noor H said...

waa...ni la inner yg sy tercari-cari selama ni..sesuai ngan muka yg brbentuk bulat..:)tq irine..

Atiqah Wadiah said...

mcm menarik :) tp klu material lycra,bkn lagi melekat kat muka ke irine?

hanisht said...

hye irine..akak nak tanya..erm code 009-yellow..kuning die kuning terang? kuning diraja? or kuning air/cair?

Nadia Fadil said...

patut lah nampak inner tu lain mse majlis bertandang tuhh. hihi.

Nur Deena Syaheeda said...

kak, kalau tak memuaskan boleh dipulangkan tak? sebab saya selalu tertipu dengan pejual inner neck ni. dia kata senang nak bentuk tapi bila pakai tak jadi

eila fazdli said...

salam,
hye irine.... sy bminat sgt2 nk oder iner neck medina... tp masalah skang ni sy xbley bukak web irine la... ade cr lain tak nk oder iner neck kedina ni...??

mrs kayrul said...

cantik..dah berjaya order satuu...so tunggu post sampai...hehhehe

Dkna Abza said...

dkna tak suka pakai tudung yang ada awning :p

Shasha Mohamed said...

Salam Irine,
Saya suka gak inner ni tapi boleh letak besar2 sikit tak gambar inner yang yang u guna masa nikah tu.
Maaf, saya tak berapa pandai sangat pasal ni, jadi saya nak tengok betul2 baru boleh faham.
Thanks Irine ;)

edNA tinynasweet said...

Wah.. susah nk cari kt kedai.akhirnye dapat jugak..tanx irine.. nk order!

mirza hassan said...

klu nak order tp xde dlm list kaler mcm mna??

mirza hassan said...

kalau nak order tp kaler xde dlm list mcm mna??

anonymous said...

harga borong ade tak?

thya mierachienta said...

cantik sungguh awak..hehehe
sy dh follow ,sila follow kembali..

grapeladymyra.blogspot.com

Myra Jay said...

Cantik, kena dengan tuannya... :)

Nak kaler krim @ hitam :)

AZIE MBSB said...

hi irene , sy nk order inner neck medina ni..tp bru tahu blog u..so tarikh dh ttp..mcmana ya..boleh order lg tak...blh sms saya tak 0139992033

AZIE MBSB said...

nk order inner neck medina...bru thu blog u...so blh order lg ke...0139992033

Farisya Anastasyia said...

kalau nak order borong mcm ne ek?brp harga??
msj sy kat 0139008715..
nk tau tntg tuh asap :)
tq

cik nana said...

bila nak open order for 2nd batch?? nak try gak inner nie..theeee..^^v

cik nana said...

bila nak open order for 2nd batch?? nak try gak inner nie..heheww..^^v

nabila azmi said...

cntiknyee...rase nk bli..tpi

reena azelmirina said...

cam mner nk order yupp ??
nak bli satu set :)

key said...

salam...
klau hrga msuk ngan postage skali brpa plak??

Skiemon Mon said...

i'm very interested

Skiemon Mon said...

i'm very interested

Cikgu Yatie said...

Nak order lg bleh tak...klau bleh email di mamadayang@gmail.com

Cikgu Yatie said...

Nak order lg bleh tak...klau bleh email di mamadayang@gmail.com

budak kesayangan semua said...

salam.. saya nk tanya, inner neck ni bila kita pakai akan melekat di leher tak? or dia akan jd loose mcm bila kita pakai tudung sarung tu? tq.

athierah zainon said...

minat sngt ngn blog kak irine..lawa,,..cerita sal kak irine sempoi2..blh kta tiap kli buka lptop sya usya blog kak irine..hehehe

aina sakura said...

sy nk order.ade lg x??

aina sakura said...

sy nk order..ade lg x??

cik Ja said...

blh order lg x..

sweetheart_gurlz87@yahoo.com

eija said...

Berkenan lak. Blh oder lg ke?

eija said...

Slm irine... Blh order lg x?
eijasyg@yahoo.com

attiyah said...

Ade lg x inner ni?

attiyah said...

Ade lg x inner ni?

Setongkol Jagung Di Tasik Psa said...

still available tak inner ni?

Setongkol Jagung Di Tasik Psa said...

ade lagi tak??

syazzriena said...

mcm mana nk oder??

syazzriena said...

ada lagi x ??? hmm boleh oder?

ikinnur said...

Salam
Masih ambil order x untuk inner ni?

Hazwani said...

Mintak pinjam gambar nak guna untuk update dalam blog. Sy pembeli inner awak. =)

zaza Kesulai said...

nak.. camne nak order? 0128929770

zaza Kesulai said...

nak jugak... pm please.. 0128929770

Nurul Sakina said...

ada lagi tak kak irine??? nak order laaa... ='(

Nurul Sakina said...

ada lagi tak kak irine???kita berminat nak beli ni..

Nadhrah Rahman said...

irine.. i nk beli sgt ur inner neck ni... cmne yer???
anythg can cont me nadhrahrahman@yahoo.com... tq ;)

Nadhrah Rahman said...

irine... i nk beli sgt ur inner ni.. cmne yer??? ples..
anything can cont me nadhrahrahman@yahoo.com /
014-3424 862.. tq

Nadhrah Rahman said...

hi.. i nk beli sgt ur inner...pless.
aytg can cont me nadhrahrahman@yahoo.com/014-3424862...tq

stanzabliss said...

Irine, ade lg tak jual inner ni. Nak pakai time btunang and nikah.please pm at stanza.bliss@gmail.com

stanzabliss said...

Irine, ade lg tak jual inner ni. Nak pakai time btunang and nikah.please pm at stanza.bliss@gmail.com

Nazatul Ruhaiza Abdul Wahab said...

Assalam. ..sy nak beli inner neck ni...mcm mn ys? Tq

Nazatul Ruhaiza Abdul Wahab said...

Assalam. ..sy nak beli inner neck ni...mcm mn ys? Tq

fara tarmezi said...

As salam,sy berminat dengan inner neck sis...macm mane nak order ye?

Anne said...

Salam..inner ni available g x?sy nak.tq

nurul azwana said...

salam, inner ni still ada ke? sy nk order inner warna hitam 1...email sy di wannanurul@gmail.com...

nurul azwana said...

sy nk order inner ni,please contact me at 0145264173...

lly said...

sis, ade lg x inner ni. nak order. myth_lly@yahoo.com

lly said...

salam sis. sgt ska tgk sis pki inner ni. seriously want it. available lg x? emel pls... myth_lly@yahoo.com

Ainil Adhwa said...

suke sangat.. nak order, ainil_adhwa@yahoo.com

Izzaty Syaheera Rusli said...

irene, nak order, ada lg x? zetidemoza@yahoo.com

Izzaty Syaheera Rusli said...

irene, nak order jgk. ada lg x?

gSaniah Amri said...

Hi irine..congrats 4the newborn..sya nk ty pasl item yg sya order xpos lg ke..sedang menunggu.. spinxsink@yahoo.com

ross diannawatty said...

Salam..awak ada lagi x inner ni? klau ada pm sy rdyanna22@gmail.com TQ

adriana said...

Harga borong brp ya...
adrianaafiq@gmail.com

adriana said...

Assalam...ada lg tak inner ni... Blh beritahu harga borong?

adriana said...

Assalam.. Ada lg tak inner ni... Harga borong berApa...
adrianaafiq@gmail.com

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in