I want to let go my Coach Poppy Collection.Anyone intrested?


Assalamualaikum semua.
Short entry from me..hehe. Owh ok ok, before tu nak tanya, ada sesiapa peminat Handbag Coach? Irine nak let go one of my collection. Coach Poppy Handbag.

Details :-

  • 100% Original Coach
  • 100% NEW! Tak pernah guna, still ada tag lagi dekat tepi handbag kalau perasan dalam gambar ni.
  • Reason to let go : Dah ada handbag coach yang lebih kurang sama design macam Coach Poppy ni.hehe. Beli time sebulan sebelum nak kawen (padahal bag hantaran baru je beli  time tu..ggrrr)
  • Price : RM 650 
  • SOLD!



Coach Poppy (PINK)




Dalam handbag ni serba pink..
Cantikk kannn?








19 comments:

Cik Puan Izan✿ said...

cantik beg tu... :)

Myra Jay said...

Wowww cantik, memang minat sangat... Nak balik tunjuk kat asben, kalau dia bagi greenlight, konpem rembat :D

Solehah Shamsuddin said...

err ingatkan harga RM65.00.hahaha

OnE_nIeZuKa said...

hai...

jemput ke my giveaway
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-mau-novel-dari-onenie.html

Atiqah Wadiah said...

x mampu lg nk beli :(

CT FATIHAH said...

saya dah email irine
hopefully get some answers from you, hehe

bLaCk pEarL said...

cntik sgt! pink lg. sukanya. tp...sy x mmpu nak beli. hee~~

yangbaik said...

cantik beg tu serba pink... tapi baru jer beli beg sebelum raya hari tu... tak pakai lagi pun... grrr heheh

yangbaik said...

cantik beg tu serba pink... tapi baru jer beli beg sebelum raya hari tu... tak pakai lagi pun... grrr heheh

nazirulhazwan~ said...

ingatkan RM65 tadi.

Syafik Coklat said...

Wow ! takde gaji lagi nak beli untuk awek guwa , hehe

Shasha Mohamed said...

Sapa minat? Cepat2 beli, murah murah...

eika_jps said...

TAK BLEH DISKAUN LG KA?

♥ MRS NON ♥ said...

salam kenal..

cantekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!


fee free to visit my blog..

http://mrsnon.blogspot.com/

Nur Fadhilah said...

irene still avlable this bag?

Nur Fadhilah said...

if still available email me dilla.nur@gmail.com

Nur Fadhilah said...

pm me if still available k

Skiemon Mon said...

dh ada 1..pastu tunang bg lagi..grab jek lah

soffya cik bulan said...

Beg coach yg satu lg tu same mcm akk punye. Hantaran kawen 1.6 hri tu... Tp x sure kaler same tk sbb x clear kaler gmbr irine.. Akk beli kt klcc..

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in