Video Nikah + Bersanding Irine & Amirul



Assalamualaikum.
Just want to share our video solemnization and reception :) 
Before ni Irine dah share video akad nikah dekat facebook. Time tu tak dapat nak share lagi dekat blog, sebab tak upload dalam youtube. Sekarang dah complete video masa nikah dan video masa bersanding.

Ingat lagi kan entry Irine yang Part 1 : Solemnization  masa awal-awal aritu? Bagi sesiapa yang drop comment tanya macam mana suasana adat "Lafaz Sakinah" tu, boleh lah tengok adat tu dalam video ni. Irine nak menceritakan suasana tu dengan lebih details pon tak berapa tau sangat, dalam video nikah ni akan yang cerita dan menggambarkan suasana sebak time tu. Dalam video nikah ni dapatlah jugak korang feel2 sebak + sedih sikit :') Untuk video bersanding, bolehlah tau serba sedikit macam mana cara irine dan suami start kenal (sikit je, x banyak..hihi)..

Thanks to our videographer Lhmediatv ! :) Dalam masa sebulan video dah siap. cepattt dan pantassss..! They are highly recommended! 





Video Nikah 29 June 2012

.
.
.
.
.
.
Video Bersanding 30 June 2012 
Complete sudah cerita dan kisah Irine :)
the end~
-

52 comments:

onie said...

dan onie pun tersesat kat video irine,segan kakok onie,haha :P




semoga irine dan suami berbahagia hingga ke akhir hayat ye..

aDaNi isMaiL said...

best la irine,semoga bahagia.

@ShafyqOnlyy said...

ohsem videography :)

matabulat said...

Sweet sangat2 video yang irene bersanding tu. Moga Irene ngan suami bahagia kekal ke anak cucu. :)

Rara Nasiha said...

sedihnya time baca tu. terbayang pulak macam mana la kita ni nanti. :)

Cik Rongoks said...

video yg awesome ! ^^

Mrs.MieRaLiciouSs said...

Kak irine dgn abg Vel mmg sepadan sangat !! sweet ! Video/cerita dkt perlis tak ada ke kak irine? hehehe

Izzati Syazwani said...

Ya Allah... Sweetttt sangat Irine dengan husband.. :)
Semoga berbahagia yeaa mother in future ! .. :D

☻Cik N!sya Sch3wlala™☻ said...

terharu terharu terharuuuuuu sgt. sweet sgt kak irine n abg marcello. moga hubungan kekal hingga ke akhirat n bahagia selalu ye. amin.. cepat2la timang anak. mesti cun n kacak macam mak n ayah dia. ;)

kalau sudi, jemputla jenguk blog nisya, http://ciknisyaschewlala.blogspot.com/ ade terselit gambar wedding kak irine 3 keping. ^___^

miszatie said...

tahniah awesome sgt!!

miszatie said...

tahniah ye dik irine!!..manis n cntik sgt!!

Nur Syafinas said...

sweet sangat ..
suka tengok <3
moge berkekalan ..

Lovely Peeda said...

comel suara irine

...Yana Hidayah... said...

suka tengok video tu..cantik n sweet sgt!!btw, apa tajuk lagu background music dia?huhu

Hot Gimmick said...

Oh my. Terasa feel nk kahwin lah pulok. Opss. Pape pun, Congrats akak. muda lagi dh kawin. Untung lah ;)

Yanie Andierah said...

Kak irine :) Tahniah ehh :) Semoga berkekalan abadi <3

Cik Clara said...

sweet nye... :)
Insya'allah... cinta sampai ker syurga... Amin..

sepet a.k.a zack_u said...

Akak dah tengok dah video tu, best! Amboi dia siap nyanyi lagi. Mesti sedap gila kan..hehe! haritu pun buat video dengan LHmedia, tapi Irene digalakkan jangan tengok la. Mungkin boleh tak tido malam..hahaha!

dhia adawiyah said...

bestt !! tersentuh hati ni .. ihihi

Farrah Nur Diana said...

Congratulation Irine~ :D Rasa sebak je time tgk video akad nikah tu.. pa pe pon, kita doakan awk bahagia hgga akhir hayat..aminnn~ :)

Jannah Jane said...

wahhh...sweetnya....semoga berbahagia dan kekal hingga akhir hayat...

ohTeeka said...

terharu T.T

suriani sakura said...

nice sesgt...irine

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

Xdpt tgok..gune iphone kot :(

Cik Anis said...

sooo sweet dear ^^ best je tgk vidoe tue.. smoge irine and husband bahagie hingga hujung nyawa :)
irine ape tjuk lagu dlm video sanding tu ea.. sdap pulak dengar hehe.

p/s semoga dimurahkan rezeki & dpt ramai baby comel2 hehe.

Amin Ya Robb

d0tbl0gsp0td0tk0m said...

WOW... ngalahkan retis lagi..... TAHNIAH utk kamu..

salam eidul fitri.... utk kmau + keluarga....

Leeda said...

irine,
cerita bertandang ke perlis lum ade lg..dah the end ker?

-sis

lavenderlover said...

so awesome & sweet..=)

AHMAD AFIQ said...

semoga berbahagia tahniah, nice video

lovelylllinda said...

adoiyai... mcm artist... tapi im happy for you...weep...weep..

Gadis said...

sweet sgt2..=)

pija chocolate said...

love it . tahniah skali lg . :)

meyza hairani said...

sweetnye kak irine. semoga bahagia hingga ke syurga ye :) Amin

meyza hairani said...

sweetnye kak irine. semoga bahagia hingga ke syurga ye :) Amin

.:MrS cHerRy:. said...

so sweet..baju irene cntik sgt!

Aida Jelita said...

cepat cepat dapat baby tau mesti comel

siti said...

tgk irine kawen cm nak kawen skrg jugak.hahah

impian said...

belum the end g la...part belah perlis xcite g huhuhuhuu

impian said...

belum the end g le,,,part di perlis xcite g huhuhuhu

AmirahHafizi said...

nice video!!both of you mmg sgt2 comel...semoga kekal bahgia hingga hujung nyawa yaa..n dpt ank yg comel2 mcm mom n dad dia..hehee..blah en.suami xcite agy irine.......hewhew

dhiya wardah said...

kak irine ! (:
sweet nyaa :))
kalah artis hehhe ..
btw ,semoga kekal hingga ke akhir hayat ! ;D

awek_utara said...

irine!..mne leh the end lagi..side amirul plak la..xpuas meh bace..nk tgk baju blah lelaki punye..plis my dear!.. ;))

Sally Yatiey said...

Bestnyaaaa Irine :D

shidaidris said...

comel sangat. u, ur hubby, the dress, the dais, owh everyting super comel

nina said...

sweettt..n besss..thniah irine..,trsentuh tgok vdeo nikah irine..:)

Nur Hafizah said...

tahniah irine & husband... sweet sgt both of u.. irine ape tajuk background music video sanding tue?

ayu jue said...

sweeetnye ... puan irine tersangat comel

ahsfantasy24 said...

semoga bahagia sampai syurga (:
Salam aidilfitri, maaf zahir dan batin. - ahsfantasy24.com

boni kacak said...

semoga bahgia ye. saya suka tgk video tu.. ada part sedih... :(

dEdEQ dE wIshEs said...

IRINE .. SO SWEET DIK .. SUKE SGT TGOK .. SEPADAN .. MOGE BAHAGIA HINGGA AKHIR HAYAT .. AMIN ..

Syarifah Nadia Syed Mohsin said...

sweet couple.. moga jodoh hingga ke akhir hayat.. selamat hari raya :)

aira shahira azmi said...

kak irine,this one is fake kan?
http://www.facebook.com/eyqa.syafieqah/photos

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in