IRINE SWEETHOUSE


Assalamualaikum w.b.t.. 
Alhamdulillah, selepas penat berhempas pulas lari sana sini, akhirnya Irine berjaya menyiapkan satu lagi website rasmi online shopping yang lebih kemas dan canggih untuk shopaholic di luar sana..hihi Website ni dah pun diperkenalkan dan berfungsi  sejak beberapa minggu yang lepas. Cuma tak sempat nak update perkembangan kat personal blog ni. Bermula online bisnes daripada personal blog ni sendiri, kemudian bertukar ke blogshop dan akhirnya bertukar ke website sendiri and of course, ini salah satu cara untuk memudahkan lagi customer Irine membeli dan membelah.. :p Untuk makluman semua juga, sebagai menaik tarafkan lagi status online shop sekarang, Irine Sweethouse dah didaftarkan di SSM walaupun nama company pada mulanya kena reject..huehue

My official online shopping website :-

 IRINE SWEETHOUSE
(SA0215590-A)
Full layout of Irine Sweethouse

Apa kelebihan yang you all boleh dapat daripada IRINE SWEETHOUSE ni? Haaaaaa, sangat banyaaaakkk ok! Antaranya ialah once you all dah register as a member, you all boleh nikmati pelbagai promotion yang Irine akan buat, kemungkinan sebulan sekali, termasuk CRAZY SALE!, GIVE-AWAY dan macam2 lagi! Of course keutamaan akan diberikan kepada member2 yang telah register dengan IRINE SWEETHOUSE.


Kelebihan menggunakan sistem shopping cart di IRINE SWEETHOUSE :
  • You all boleh membeli seberapa banyak item yang dikehendaki dalam satu order, 
  • Total harga barang dan postage akan dikira secara automatik mengikut poskod. 
  • Dan korang akan menerima invoice dengan butiran bayaran dalam masa beberapa minit sahaja selepas submit order. 



Sangat mudah dan tak perlu lagi tunggu irine reply invoice secara manual. Semua info tentang produk ada diterangkan di setiap bahagian produk details. 

InsyaAllah, ada banyak lagi product yang akan diupdate dari semasa ke semasa. Dan dalam masa terdekat ni juga, Irine akan masukkan product baru seperti SKIRT & BAG! Tungguuuuuuu~ :D Untuk yang baru dan ingin register as a member IRINE SWEETHOUSE, boleh baca terlebih dahulu cara untuk register dan order menggunakan "shopping cart". Lagi senang, cepat dan tuntas!
Walaupun kadang2 kita lebih senang gunakan order form seperti biasa, sekarang upgrade sikit cara kita shopping pada tahun 2012 ni dengan cara yg lebih sistematik kann.. :D

Jadi jangan segan2 untuk melawat website rasmi IRINE SWEETHOUSE ok!
<3<3



23 comments:

onie said...

mak aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,cayalah irine ! :))

syAzAnA said...

tak sesabar nk shopping ni dik ooi!

AmirahSM said...

tak segan pon..heeee ;)

Rara Nasiha said...

harus serbu ! :)

The ShomeL TwinZ said...

wahh tahniah irine... :)

Eyfa Zalifa said...

wow~CONGRATULATIONS MY DEAR =) wow..ur really awesome..and yeah..im gonna blast into ur website now kak irine...5..4..3..2..1..*im there*

Atiqah Wadiah said...

nk jd member..nk jd member :)

Riena Haiqal said...

ok.. sekarang nak melawat dah ni.. sediakn kopi2 dan biskut2 cepat.. :)

♥nurul♥ said...

wahhh selamat maju jaya kak irine. muda lg dah pndai berbisnes.dh ad bisnes sndiri:) tahniah.

Afiqah bt Azman said...

wahh congrats pretty... :)

http://afiqahbtazman.blogspot.com/

Mooniqueen said...

Congrats dear...sure will be ur member nanti...

Nur Hanifah Amin said...

Congrate ya dear ^_^
baru pas register as mmber..hehe
btw..yr website so cool and cute dear :)

Schajar McFlurry said...

good job irine! u're rilly good in business...

Suriayati Datu Mudin said...

Bestnya dah ada shopping online sendiri

ain dzaya said...

da bukak bisnes la pulak..bakal usahawan on9 muda berjaya nie..ameen.

"Ain Dzaya | Tips penting bodek godek pensyarah.hik.hik..".

Syira Qahira said...

salam

semakin maju...tahniah..

AsH ShiKaNo said...

congratss :)

NisaAdnan said...

whoaaa maju setapak hulk. heee

Alin Marlini said...

good job Irine :)

Adreynie Elisya said...

irene, saya ada transfer and isi form hari sabtu hari tu...
so. cmana eh?
kena masuk dalam cart juga ke?
saya kira ikut cart je.,..
pastu bisi form lepas bayar.

Sangatz KY said...

Cantik baju awak , saye pon suke design kurung morden yg ber embroidary mcm bj awak...jom kawan

Sangatz KY said...

Hi...suke baju awak yg ade bunga rose tu, ky pon suke design yg macam tu meh join butik n spa saye ....slmt berkenalan....

Cik Mizah said...

lol .... menjual jugak ghupenya... :)

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in