Behind the Scene : Shooting TV


Assalamualaikum and Hye readers! 
Tq so much sebab still rajinkan tangan dan jari jemari korang untuk bukak blog Irine ni. hehe. Blog ni masih wujud lagi, jgn risau. ahhhaxxxx.. Cuma waktu dan masa je yang sentiasa jelesssss dengan i :P hihi. Alhamdulillah sebab diberi masa nak updated blog ni lagi :)

Just nak updated, nak dijadikan cerita, hari tu, Irine dapat msg from one of my friend @ facebook. Dapat offer untuk featured dalam tv untuk segmen...segmen ape? haa nnti-nantilah cerita. huhu. 1st time lah kannn. Fikir masak-masak nak ke tak nak, nak terima ke tak,nak tolak nanti rasa macam x patut tolak. Last-last, terima jugak offer tu! haha. Ape perasaan? Owh ok, sumpah nebesss, 1st time. Mata pon tak tau nak pandang mana satu. huhu. Segan pon ye tak ye jugak. i kan pemalu orangnye..huehueheu :') 


Behind the scene
Muka seriussss..sebenarnye cuak..haha. 


Masa interbiuuu. huhu.Tak tau lah ape jadi time ni. hehe. Sopan sungguh!
Yang tepi-tepi ni ialah krew-krew and videographer yang ambil and record video untuk segmen ni.


Setakat ni, 3 keping picture ni lah yang sempat di snap. hehe. Tu pon Irine x sedar ada dan wujudnye gambar ni!  :P

Dah..tu je lah nak cite. huhu. Sekarang ni memang suka updated entry yang sangat ringkas
 tapi berisi. *tgn di dada, mata juling ke atas~

Bye~~


52 comments:

Love hurt aeNnn said...

tak sabar nak tahuuuuuu. irine cepat laaa bagitaw.

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

masuk tv pulak irine..bestnye..hehe..tahniah :)

MiSz fiFiEyQa said...

weeewiit...irine dah masuk tv la..tak sabar nak tau segmen apekah itu..hehee

Ariena Hisham said...

Tak sabar nak baca entri sambungannya!!!!!!!!! ^^

onie said...

ohmai irine <3

Miss Sue said...

wahhhhhhh...rindu irine meh...

zoeLa said...

kak irine, kalau jubah dress tu dah update inform tau..mcm nak beli laa..cntik sgt..heeee

Ms.Siti said...

next entry please..heheh

MissRose said...

wahh maju setapak irine...hakhakhak..can't wait LOL

teha said...

wah , irine masuk tb laa nanti ! :)

Atiqah Wadiah said...

waaa!!x saba nk tunggu segmen nih :)

ADEEYA said...

wow :))

LittleGurl said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaa nak tau details!

nora azalin said...

nak tau gak!

Zahirah Dzulkifli said...

Nervous dah tengok ni. Cepat update~! Hahaha :D

Nurul said...

walllaaaa tahniah dear.. hehe lepas ni bertambah2 feymes la dia. :)

cik WaWa said...

irine shooting utk rncangan safiyya kat tv 9 tu ek?

mysara said...

jgn lupa update detailnyer..hehe

Zahora Ahyan said...

bestnya... :)

hanishusna said...

Kak irine masuk tv lahh...
bestnya >.<

lisa said...

cepatlah update ! :)

Aqi said...

ni mesti rancangan saffiya kt tv9 tu .. hehehe

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

haha.. gempak la.. semua dah pemes!

KhaiZa said...

program apa... tak sabar nak tunggu..

POSH76 said...

glam u....

H.I.D.A.Y.A.H said...

weewiiittt..akhirnya...penat tunggu irine update blog tau..suka baca blog irine...

✿Gucciey Lavender✿ said...

cepatlah bgtaw . tak sbar nak tahu nie . muehehehe :D

Menahumairaa Mahmud said...

Salam dear... sy tag irine dlm contest!

http://menahumairaa.blogspot.com/2012/02/one-dream-veil-contest-by-pn-fainie.html

love B2B..

Qiela said...

wah irine....smakin mju ke hadapan ;)))......gudluck.....nanti upload video...xsbr tau! hehe

Nay Yazid said...

Congrats sis irene :)

SyamimiNazifa said...

wah , untunglah akak ;)

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Wah tahniah! Dari blog ke kaca TV. Hehe.

Cik Anis said...

x saba ni... ce cite ce cite

Cik tikah said...

untungnya :)

oyyuon said...

masok tb wah bestnya nanti jangan lupa inform kot fb ker twitter ker blog ker nak tengok neh neh sayang

oyyuon said...

http://oyyuon.blogspot.com

Qa said...

wahh..best tu..

blog-tips-kurus said...

bila nak kua tv ni? :-)

Miss Anis said...

rncangn pe?

Miss Anis said...

rncangn pe?

Miss Anis said...

rncangn pe?

Hana_Maroo said...

tahniah sis...
tp ape programme tu?? x sbr nk tau

Wahidah said...

retis la dak moni skrang ...nk sign bole..:P chaiyok2 irine..marketing tau bile dh dicommercial kn..pnting tu..:)

Eyqa Hasnan said...

baru je lepas tengok kak irine dekat tv . comel ^^

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

SAFIYYA ahad nie!!!!

nampak promo kat TV9 smlm...hehehe
terpampang kat promo tu nama blog irine...nak tgk!!!! weeeeeee

Coffezzarella Beep said...

Da tau shooting ape..hehe Saffiya.. Da tgk smlm...

taty nadiah said...

safiyya?

taty nadiah said...

safiyya?

izzati said...

Baru je tengok takdi :)

Fahrin Ali said...

wahhhh...nice dress...i follow..congrt kuar SAFFIYA ye...

edayu nurdin said...

da tngok! cayalah.. :D

Cik Mizah said...

whoaa...retisss.retisss...ahhaxx

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in