My fat lovely cat


Assalamualaikum


Haiwan peliharaan baru. 
Nama dia "tikus penggoda".
Tidak bernyawa, palesuu semata-mata. 
Tapi nampak macam real, cuma nampak fake hidung pink dia tu. huhu

Function : Permainan untuk kucing-kucing dalam rumah ni. hehe


Tadd tadddaaaa! So this is my fat lovely cat. dah selalu sangat interpremm muka dia kat blog ni.
Kucing gemok pemalas. huhu. Puas goda dia dengan tikus mainan tu. Baling and campak jauh-jauh, try gesel-gesel bulu tikus dekat badan dia pon still takde perasaan nak gigit ke ape ke. pelik*  Last-last tuan dia yang gesel-gesel dagu dia. hehe


Tiada perasaan. huhu. 


 Empuk  


Suka part ni. Cubaan untuk mencakar muka tuan dia, 

tapi sayang, kuku pendek cementot. tak tajam. hoho!


Garang pulak muka dia. Mungkin takde mood sebab kena paksa amik gambar. huhu. Ampunn syg!

bye3x



71 comments:

amira said...

comel...

hani syamsul said...

comell :)

nur amalina athman said...

dua2 comeiii..:)

Faqihah Husni said...

HAHAHA, Comel gila!

Ariena Hisham said...

Kucing dengan tuan dia sungguh comel! ^^

Renee Meow said...

cutenesss..!!! cute gilersss laaaa ur kitty cat.. :)

farahin :) said...

ahahaha, comell XD

Micci Edelweis said...

cutenya irine n kucing 2..xnak jual anak dia ke?

SALINA said...

comel sgttt :)

cik Q said...

kucing dengan tuan sama omeyyy ><

Badrina Ibtisam said...

Comelnyaaaaaa!!!

shera haifa said...

cam xde perasaan kucing tu

msredcheesecake said...

Toys tu tak best.... Cer bagi senapang ke...hheee...cute la kucin n tuan dier...

:: Cik Nur :: said...

comelnya....rasa nak peluk2 dia.. :)

Enny said...

heheh..kalau my lil Caspian abes semua dia kejar.. xpadan dgn gemuk! ;P

sarahhernyzar said...

dik irine... ur cat sama mcm my heery paribang.. tgk dh kan tuceng akak yg gemoks n mulat tu ? hehe. umpan la apa saja x ke mana2nya. tp heery akak suka main dengan cutton buds especially yg org dh pakai. apa mabookkkk pn tatau la. hahahah.

SyahiRah ILyana said...

Comey btol la kucing irine..jeles!

sYiRa LoKMaN said...

comel! ^_^

Ms.Siti said...

comel la kucing irine. siti pon ade kucing cam tu gak tp dh hilang,huhuhu

Nurul Aina said...

geramnya tgk kucing kak irine..comei sgt n sgt tembamm..rsa mcm picit2 jew.. ^__^

laskar pelangi said...

alolololo...manjenyeee!

starzieti said...

comelnye kucing irine. demok demok. tapi tuan die lagik comel. ;D

Sheqynne Hotloverzs said...

cute sesangat .. i luv kucing ..

Solehah said...

Alahai comeynye kucing Irine...

Syasya Fitriana. said...

sgt cute that parsian cat :D

Clara said...

Comeynya...

clara suka letak hidung kucing clara kat hidung clara.. hehhe..

Atiqah Wadiah said...

tuan dgn kucing,dua2 comel :)

SpidermanHere said...

Kak Irine cute!

~tRah~ said...

comelnya!hehe

Cik tikah said...

comelnyaaaaa!!!

MiMiEy :) said...

comel lah kucing tu..

eyh, akk lagi comel. hahaha

Nurul Mazni Sawal said...

hehehe.. comel.. dua2 comel... sangat2 keyh!

Mama Ema said...

akak tak suka kucing..tp comel kucing irine

POSH76 said...

comellll!!

NisaAdnan said...

alahai comel sgt sgt laaa ^^

myravea said...

aloloooo..Tomeinyeee..grrrrrr geram!

Diyana Norman said...

kucing dgn tuan die skali comel hehe

LdyNisa said...

even saya ni tak berapa suka dengan kucing, bila tengok kucing kak irene rasa macam nak cubit-cubit dia. comel sangat.. :D

nasha sanza said...

suka kak irine dan kucing tu! dua comell!! =)

H A F N I I Y A Z I said...

Kucing pun dah comel . Apa lagi tuannya lagilahh comel ! ;D

ratna said...

Gebunya!

LeenNajib said...

comel nye ;D

hazanis said...

chumil...^^

syAzAnA said...

grrrr

eqyn said...

atototo . so cute ! macam tuannye :)

alyaclumsy said...

comel! geram! hehe

Cik Firus said...

hai.. jom baca latest update cik firus http://yanaalias.blogspot.com/2012/01/free-demo-bio-rejuv.html

AmirahHafizi said...

alololo cumilnyeee kucing awk IRINE!!tp kte takut sgt2 kucing.....bole nangis taw lau owg bg kte kucing!haha...

zuhaida said...

olololo comelnye kucing tu.

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

ooooooooooo. pandainya kucing tu amik gambar!!!!!!!!!!!11

Kumbang Jingga said...

tudung irene sgt cantik

nonie's heart said...

irine comel lg dr kucing tu ;)

Mila Ahmad said...

moody tu yang series jerk...

Benjy said...

Hi Salam Kenal,

Benjy suda VOTE blog ini di Blogger & Sosial Media Awards
2012. Mohon bantuan juga untuk VOTE blog benjystanis dalam
kategori 'Worst Blog'. Sama-sama membantu secara positif,

terima kasih.

cik tyka said...

cantik tudung, haha

Norayu Yusof said...

comel sangat...suka bulu dia yg gebu2 ^^

♥ NuR 'aQiLaH ♥ said...

kenapa tuan tucim lagi comey dari tucim dia..

arghhh!

0nlY_tRah said...

comel!..
:D

Ziera Ieyah said...

cntik kulit muke irine...bersih sgt...pe ptua jge muke jdik cntik cmtu ek..hehehe

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

ohhhhh soooo cuteeeeee.... wowww nice entry indeed!! =)

btw.. I just voted for you at Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012..

Plsssss vote for me for THE WORST BLOG OF THE YEAR @ http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 "click vote di link www.bicaramakdara.com thank youuuuuuuuu =)

alice said...

Comelnyaaa :) dua dua comel :)

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

comel jer irine ne... suka tgok

Tyra Hanim said...

irine, could u please make a video on how to wear the shawl like the one u put on in this post?


many thanks honey ! (;

Khairiz said...

cantik cat tu :)

PBelicious said...

Comelnya kucing awak, Teringat dekat kucing saya yg manja bushy2 yg dh 3 bulan hilang. Tp masih ada 18 ekor lagi dekat rumah, semuanya anak angkat dari SPCA dan pemberian orang. Ada masa visit la blog saya n kita boleh share cerita pasal kucing. thanks. Salam Maulidur Rasul.

http://dhiasabrina.blogspot.com/search/label/Wonder%20Pets

hailey said...

Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

Thanks!

Hailey William
haileyxhailey@gmail.com

shark said...

ishhhh
mn ada jeles kn.
hehe

equules_lyra said...

irine....bleh wat tutorial cara pakai tudung cam dalam entri ni? cute sangat tau. hopefully irine leh tunjuk cara hehe

Miera Akmalina said...

tag kak irine .

http://miera-akmalina.blogspot.com/2012/02/awesome-giveaway-by-farez-shah.html

u.m.i.e said...

comelnya kucing Irine :)

Cik Mizah said...

comelll mcm tuan dye...hehe

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in