Dekorasikan rumah anda dengan mudah?


Assalamualaikum dan salam satu minggu tak update blog. haha. Okay-okay, kali ni aku tak update entry tentang makanan lagi, insaf dah menyamar jadi klon Maria Tunku Sabri. Now, nak jadi Eric Leong pulaknyee ppunnnn..Sepraaiisss..cantik tak cantik tak. hehe. Title entry pon "dekorasi" kan, so Irine pon nak share serba sedikit promotion yang kami dari EyeStudio Photography lakukan. 

Tadddaaaaa..dengar betul-betul taww!


Ok nampak kan gambar dua makhluk Tuhan paling sexy di atas tu kan? Haaa.bukan nak highlight orang je, tapi actually Irine nak highlightkan "frameless border" yang sesuai untuk anda,anda, dan anda di luar sana yang memang sah-sah takde masa untuk deko rumah kesayangan anda :) 


Frameless border ni memang sesuai untuk korang jadikan highlight kat dinding utama dekat rumah korang. Agak-agak kalau kat dinding utama korang tu ada banyak kulapok dan kurap-kurap kusta, jangan risau jangan khuatir biarkan frameless border ni menutup cela-cela yang terdapat di rumah korang..hekhekhek ! 



Benda alah ni pon boleh lah korang jadikan titik focus kat dinding utama koleksi kenangan-kenangan terindah family ke, adik beradik ke, pakwe-makwe ke, Oopsss bahaya.Kang mak ayah korang carik aku.haha. Ok nampak tak gambar besar yang Irine dan Si Aizul ni pegang? Kalau korang nak guna untuk Majlis Pertunangan ke, Perkahwinan ke, cukur jambul ke, segala cukur lah,haaa..ape lagi, benda alah ni boleh dijadikan sebagai penarik perhatian orang yang datang ke majlis bahagia korang tu =) 


Bukan takat small size je ada, but medium size ada, bigger size ada, extra large pon hado ! Kalau korang pandai susun pelbagai size frame yang korang tempah tu, nescaya! kompom meletop dinding rumah korang! Pom! Haaa..cantik kan cantik kan.Menangis Eric Leong tengok rumah korang.heheh.


Untuk korang-korang kat luar sana yang memang busy giler dengan kerja, bussiness and aktiviti harian korang, jangan gadoh! Biar kami lakukan untuk korang :) Meh irine terangkan dengan lebih details.
  • Korang just perlu hantar gambar yang korang rasa paling cantik dan ada momment yang sweet gile untuk dibuat dan ditempah sebagai frame kepada Irine.
  • Gambar yang dihantar kalau boleh biarlah bersaiz besar ( more than 1 mb). Bukan ape, nanti taknaklah gambar tuh pecah-pecah ke, tone colour lari ke..kannnnnn! 
  • Kami akan editkan gambar anda dari aspect tone colour dan sebagainya.
  • Ada beberapa size yang korang boleh tempah iaitu 8 x 12 inch, 11 x 15 inch, dan 16 x 24 inch. ATAU! Kalau korang nak buat besar lagi pon boleh! 



Jom layan frameless border dari EyeStudio Photography yang irine maksudkan tadi :)


See? Tak ke korang rasa berbaloi-baloi untuk cantikkan rumah dan bilik korang tu?
 Dan penat membebel kan, meh Irine terangkan details harga pulak.
  • 8 x 12 inch = RM 28
  • 11 x 15 inch = RM 68
  • 16 x 24 inch = RM 88


From side and back view. Dah siap korang just hang dekat dinding :) Mudah.com kan? 


Bagi sape-sape yang dah takde idea nak hadiahkan apa untuk orang kesayangan anda tu, Irine betul-betul recommend kan cuba buat kelainan sikit dengan menghadiahkan frameless border ni. Ni tak, sikit-sikit nak bagi cake lah ( aku lah tuh), sikit-sikit bagi cupcake lah ( yg tuh lagi aku terasa.haha), sikit-skit kemeja lah, heyyy..macam-macam lah. Nak bagi dekat bestfriend and parents pon boleh :) 






Irine Nadia
BUSSINESS DEVELOPMENT EXECUTIVE

210 LEVEL 2 BLOCK 2
LAMAN SERI BUSINESS PARK
JALAN PERSIARAN SUKAN
SEKSYEN 13, 40100 SHAH ALAM, 
SELANGOR


66 comments:

Fariza said...

sgt comel :)
all the best

Gadis said...

mmg best n cantik..

Roseputih Zumie said...

menarik !! nakk !!!

Alkisah said...

nice one.. i like.

✿ pink velvet ✿ said...

chanteqnyer! tapi takde pic sesuai *sobs sobs*

~~zAnAfAhMi~~ said...

Salam kenal Irine, wah....idea bagus tu, dinding rmh sewa akak ni, adoi...tension tengok. Mcm nak kena tampal dgn frame idea Irene tu.

nurulfarehah said...

siyes mudah. nnt nk try,, tp tgu gaji masyuk dulu oke~

Liyana said...

wah menarik! :)

nk order nanti :)

Hamizah Binti Zulkifli said...

cantiknya..mcm best jek..huhu...mmg sesuai utk bg kat kawan as wedding gift! ehhe..=)

cikpia said...

OMG! sangat cantik dan sangat murah!!!

nak order!
*cepat2 nak tekan butang pangkah, nak godek folder gambar*

..priNceSs aMiSsa.. said...

lawanye!..comel sgt..
i like.. (:

laskar pelangi said...

cantik jerk :)

deardearyhaty.blogspot.com said...

siyez sgt santekkk!!:)

Honey Kumicky said...

sgt comey la...

cikpingu said...

menarik ni... nk buat lah... hehehe..

wAnIEy HuNNy said...

comel !~

Solehah said...

Cantiklah frame ni,Irine..
Nak tnye,klu nk gantung frame ni kan,sll nye Irine gne pe?paku ke ape ye?sbb Irine wat penggantungnye mcm tali je nih..hehe..
(panjang la pulak soklan nye..ngee

micah aje said...

cantik sgt...simple but nice

maszull said...

assalamualaikum irine...wah tersgt la cantiknya...:)

Rtp Farra Arisha said...

fabulous one. never had the chance yet to meet you, sis irine. if i could have a photoshoot session with you at EyeStudio, i would like to...hehe. you very very very stunning!!! semoga semuanya bertambah sukses...:)

the::bored::sha said...

bestnya kalu dapat 1....leh letak gambar baby...hmmmmm so far ada frame gambo kahwin je kat dinding ruang tamu...hmmmmm

Ardini Humaira said...

nak tempahhhh!!!! :D

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

sangat cantik sister!hoho. untung la berbakat!

pipie_azaty said...

cantik sgt !!!
follow sini ..
princessfiffy-cayunk.blogspot.com

cik wawa said...

hrge cne lak?

FUZY said...

good idea..........

Atiqah Wadiah said...

wahhh!!!menarik..ada due date x?ke bila2 boleh order?

suzie rahman said...

wah cntik nya

nasha sanza said...

cantiknya..teruja tengok!

cIntA cyfA said...

murah habis !! kompem sekarang tade gambar , sesaat lagi ada dah na buat frameless punya pasal .. hihihihii

Che Armad said...

Isu Semasa : 2012... Hari Kiamat terus diramal... Fenomena ribut matahari terjadi pada pertengahan 2012 hingga 2013...

Rujuk Entri ini:
http://che-armad.blogspot.com/2012/01/isu-semasa-2012-hari-kiamat-terus.html

Che Armad said...

Isu Semasa : 2012... Hari Kiamat terus diramal... Fenomena ribut matahari terjadi pada pertengahan 2012 hingga 2013...

Rujuk Entri ini:
http://che-armad.blogspot.com/2012/01/isu-semasa-2012-hari-kiamat-terus.html

Lyssa Faizureen said...

Alahaiii .. SWEET nyer pasangan adik beradik niii=]

hazanis said...

chumil la irine nie...:)

hazanis said...

chumil la irine nie...:)

Aisyah Humaira said...

wahhhh rasa macam nak!

The Bride To Be said...
This comment has been removed by the author.
bubbye said...

wah,mesti buat nih!

Eyka said...

comell laa frame 2..

suke gambr no 3..irine mcm brbie doll..comell! hehe :P

Un Phat Lee said...

grrr...stylo nye...grrr.. XD

.rENEx. said...

irine,kalau order dua je boleh ke?

Aida Areej said...

Blogwalking

Siti Fatimah Fuzz said...

nice2......akak irine di tag kat page ni...http://eimah2328.blogspot.com/2012/01/talcum-powder-for-babiesimportant-u.html

myravea said...

Sangat cumil irine ni!!hehe..teringin nak jumpe :)

novia said...

whaa sangat sangat comel irine ni ..
sweet nyer pasangan adik beradik ni

matcargo said...

cantik !!! tuu

june said...

slm...bpe lme ye blh siap if sy nk tempah?

cik tyka said...

sgt2 comel and menarik lah irine :)

crunchycookies said...

slm,
mmg nice sgt..:)

aNereO UsitHe said...

bape postage untuk ke sabah...? :) saye suke

Miss Dolly said...

nanti nak tempah 1 ..

cinta03 said...

cantik la...ambil masa lama tak??
macam nak suruh buat tuk pin anak2 akak..tiga orang..jadi tiga frame la kan??? buat banyak ada less lagi tak???
;p

Mama Adam said...

Nk order....

Rosniena said...

dekat dgn area umah akak

Shyella Anuar said...

akak.. saya berminat nak order.. boleh tak akak buat satu post sertakan sekali cara2 tempahan and postage fee?? ASAP yer kak.. sebab saya nak buat jadi hadiah birthday my bff this coming 14th february.. very cute frame,love it ! :)

❤MuRni DahLiA❤ said...

irine, nak tnye. tudung inner wrne grey yg kamu pakai tu, kamu bli kat mane????????

❤MuRni DahLiA❤ said...

irine, nak tnye. tudung inner wrne grey yg kamu pakai tu, kamu bli kat mane????????

MurniWaty said...

sgt cute..... since akak baru je kawin, agak2 boleh buat lagi x? kalau boleh, irene email akk ye...

LoVe R!N@ said...

salam...masih lagi on frame boder nie??

Abidah said...

irine, nak order ni please. could give me the detail on how to make an order? ASAP pleeease.

Jay87 said...

Sedihnye nak order tp xde detail email. Tweet Irine dkt twitter, tunggu reply pn xde :(

cinta03 said...

tunggu reply sikit punya lama..dah tak jual lagi ker??

Rai Nana said...

salam irine.. masih 0n lg ke frame border nih...??? nk 0rder please...

Rai Nana said...

salam...masih on lgi ke? nk order please

Irina said...

irine kalau besar lagi dlm 30" berapa...

uci ulala said...

irine, nak tanya. boleh tempah lagi ke frameless border ni skrg? kalau boleh, macammana caranya? :)

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in