http://irinenadia.blogspot.com/

Camera Lens for him


Assalamualaikum. 
Masih dalam mood bercuti lagi kan? Irine pon lupa berapa lama korang cuti untuk CNY ni. Okeh, disebabkan Irine lama sangat tak update blog, so arini terbukak hati pulak nak updated. 

Nak dijadikan cerita, aritu Irine pegilaaa shopping2 nak carik barang. Mulanya nak carik barang lain. Memang dah jadi habit sangat, dalam plan dah set awal-awal nak beli barang lain, tapi bila sampai, mesti lupa plan barang apa yang nak beli, tapi nampak benda lain terus rasa nak beli. Lupa nak fokuskan barang apa yang kena beli dulu T____T Sebabkan tuh la, budget selalu lariiiiii..

Usha punya usha, ternampak satu benda alah ni. Rasa macam excited nak beli. Tak tengok harga dah, memang tak hirau harga. Dalam kepala, nak terus grab pastu bayar kat cashier. Gelojoh bukan? huhu. Teruskan survey-survey barang, last2 baayaaaarrr! hehe. 


Maka, terbelilah benda alah kat atas ni untuk tunang tersayang. Tapi yang ni versi dah berbalut dah. huhu. Nampak sangat pembalut tu pon macam budak-budak sangat. Rushing ok nak beli. Tu pon dah terfikir macam "arrghh malaslah nak balut, bagi camtu je dlm paperbag". Tapi macam x surprise pulak. Nak pegi kedai stationary x sempat sebab dah balik. Akhirnye, terfikir kedai Mesra kat bawah tu. haha. Pembalut ni satu je nampak ok lahhhh and not bad. Yang lain semua cik pong. 

Nak tau apa isi kat atas ni? hehe. Bukan perfume pon tau. benda lain. Benda yang ada kena mengena dengan En. Tunang. Irine bagi hint duluuuu..


Hint pertama : Lens camera. 
Antara bini  dan harta kesayangan  En. Tunang


Hint kedua : Ada kena mengena dengan camera kesayangan En. Tunang..
Kedua-dua camera kat atas ni bini kesayangan diaaa..huuuhuuu. 

Nak tau apeee?

....
............
...........................................
..............................








tadaaa..!


 Tadaaa! hehe. Lens yang menyerupai lens camera En.Tunang.
Perhatikan betul-betul. Irine bukan bagi lens betul2 yang beribu-riban tu pon. huhu.
Bagi cuplens je. hehe. Lens yang boleh dibuat untuk minum kat dalam dia. hehe.Ala2 termos jugak lah. Dah lama nak carik cuplens ni, tapi selalu jumpa online je. Bila nampak depan mata, terussss grab! Awal-awal dah beri amaran dekat En.Tunang, nanti jangan tersalah minum air dekat lens yang real kepunyaan dia dengan lens tipu-tipu ni pulak. haha.

Untuk pic yang lebih jelas, cuplens tu macam picture kat atas ni. Sejibik :)



Function cuplens ? Haaaa..boleh sediakan air dalam cuplens tu yeeeerrr..:)

Semoga En.Tunang suka dengan pemberian and hadiah anniversary yang tak seberapa ni :) 
Bui bui~~~









60 comments:

onie said...

dah agak dah !hehehe :)

piccione blu said...

stylo :)

Eyeme said...

ololo..sweet nye... cuplens tu comel la :D

Mizan said...

wah, sweetnyer..mesti En. Tunang suke punyer lah..x nak kongsi harga??

Sheqynne Hotloverzs said...

nice ..

ielaSuhailah said...

cantek la,, tak penah nmpk la sblum ni... msti c penerima suka... :D

yuna chi said...

Lawa~ agak2 apela expresi muke dye mase bukak hadiah tuww~ :)

adiba ramli said...

serius ke irine? boleh buat cawan? msti mahal niii

Izzati Syazwani said...

Sooo Sweet !!:)

AmirahSM said...

heheheh..terkejut gak td..adoi, sweet la korg. =)

Cik tikah said...

untungla cik abg :P

S H I T E Q said...

wahhh. 1st time tgk. unik la

NisaAdnan said...

amboi betul2 special hadiahnya ^^

syaza syahhanna said...

pernah nampak dkt kedai S&J...
hari tu nak beli jugak.. pastu tak jadi beli.. sekarang dah menyesal.. hhuuhhuuh

myra abdullah said...

hahaha..awesome!!

=D

hidiary said...

terbaekk la sis...so sweet <3 ..uhu

Gee said...

wah nice la..(^_^)

anis aniesa said...

mahal tak ? nak satu ~~~

2EV1 said...

gempak :D

laskar pelangi said...

fhewitttttttttt! comel kot termos tu...hik3~~

Puteri Kerek said...

smart la cuplens 2~~
bli kat mn ye,,,melting~~

ieqa said...

Woww, he must love it :)

Ikr@m said...

nice la.

LaLa mhdnor said...

bertuah cik tunang irene :D

::Misz sunsWeetz:: said...

wow bestnyer..lomantik lor..ehm x pernah tgk cuplens tuuu hehe cantiknya!!

::cik asha:: said...

smart la cuplens tu..nice3..

cik violet said...

perghhh..mane nak cari mcm ni ek

hana said...

x pernah nampak pn b4 ni..
cantek la..
=D

Azekzk said...

memang x sangka ada lens yg bleh jd gelas. first time tgk.

Shakina Farhan said...

confirm die suke punye!

Atiqah Wadiah said...

ahaa..mesti en.tunang irine sukerr punyer dgn hadiah ni..hiks :)

S.n.Fariza said...

sweet nya dear :)

SyamimiNazifa said...

comelnyaax)

aLya maNip said...

comeeiii... untung vel dapat fiancee yg snstive ngan minat dia..hihi

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

mesti dia happy gila kan?? haha. lelaki mmg cepat terharu tapi dorang akan tunjuk muka biasa2 padahal dalam hati dah rasa nak jerit2 je sebab teruja. kakaakak

cikghah said...

pergh. nervous je baca :D

Purinsesu aema said...

perghh!!class gitu!!

cik Q said...

Alahaii comeyy je cuplens tu :3

Ariena Hisham said...

Sweetnyaaa ^^

Hanis Nasir said...

comel nya :)

Roseputih Zumie said...

unik.. lain dr lain ni.. hik3.. tapi hencik tunang kite tak reti mende2 cmni.. tapi mg comeyy.. semoga bahagia !

Farahin Shah said...

suka.. =)

Aida Ahmad said...

Alolo . So sweet la cik irine nihh ;)

Shafiah Fatnin bt.Sholehuddin said...

mcm best jer cuplens tuh :) first time tengok.. mn nk dpt yer cuplens tuh..:)

nasha sanza said...

sweetnya kak irine nie..untung en. tunang akak..:)

Meow Meow said...

wahh sweetnye u olls. <3

The Girl said...

irene beli kt mana tu? nak cari jugak leee.huhuhu...

Cik Suriz said...

lorh... kat shah alam ada benda ni.. akak dah selamat beli tok hadiah kawen uncle sbb die photogaper gak. ahakx. melambak kat jusco bukit raja. tp yg ni pon nice !

Mardhia Yusof said...

very niceee!!

stylo and smart!
kalo org tak tau, mesti ingat minum guna lens yg betul2..ahahah..
kreatif btul teknologi skrg..
lens pun boleh buat cup..;)

irine, bila nak kawen?

ainasuhana said...

sweet nye..!

ekawesome said...

cutenye....alololo..hehe

ekawesome said...

cutenye....alololo..hehe

SnowladieS said...

sgt cool objek tu!

Dilakochan said...

Irine cool lah!
Do u mind to share, where did u bought this? :)

Zamri A. said...

Oh my, I got the same thing from S&J kat Pavilion KL. Tp bukan Canon, tp Caniam! :D

::thexieza:: said...

awesome!!!

Haney said...

irine..so sweet..ble bgtau x bli ktne n hrga bpe? nk grab 1 gk la..nice..tq yang..

nadiah yaya said...

wah style la..mati2 igt betul

Miss Anis said...

1st time tgk.....ade jgak ek cm ni...huhu

Cik Mizah said...

laaaa... ada jugak ke ? ingatkan xde..nak beli lah..

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in