http://irinenadia.blogspot.com/

TEASER : Pre-Wedding Photoshoot


Assalamualaikum.
Lama tak jenguk blog sendiri.huhu. Bila orang tanya,
"hobi kau di masa lapang ape weyh ?".
Dengan pantasnye reply,
"hobi? Of course menulis blog". *tangan di dada mata ke atas :P
Tapi masa lapang sekarang susah nak jumpe. huhu. Blog tah kemana, masa lapang tah kemana. haha.busy dan letih yang teramat.  T__T And aku rasa, aku dah terkeluar dalam list blogger tegar. ahax. Yelaa..lama tak update blog woii. Agak-agak ada tak readers blog aku yang still menunggu entry2 daripada aku? :'D Kalau ye, sila "LIKE" entry ni. hehe


Gambar masih panas. 
Pre-Wedding Photoshoot



:) + :) 

more pictures will be uploaded soon

Last shoot before tunang dulu. Owh..aku dapat rasakan aku sangat
kaku dan keras untuk shoot kali ni :'D


COMING SOON @ IRINE NADIA OFFICIAL BLOG !


 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in