http://irinenadia.blogspot.com/

Wordless Wednesday - Project The Book Of Love



sebenarnya dah ada tulisan dan ayat-ayat yang aku dah tulis kat bawah gambau tu. tapi, bila ambil gambar, jelas pulak satu-satu perkataan yang aku tulis. kantoi pulak kang boleh main zoom in zoom out.. ehehe

Bilaaaa nak siaappppp pun tak tauu.. hehe. yang penting kene siapkan satu-satu page dalam keadaan dan mood yang baik dan cukup rajin. Nak perah otak satu-satu ingatkan balik kisah silam awal perkenalan bukan senang. haha. Takut terpesong jadi cerita orang lain lak nnt :P


Gambar ni dekat Genting aritu aku suka sanad-sanad! ( owh ok, sanad2 tu sangat2 ok, aku mengejek cakap budak2 sekolah yang suka cakap camtu je :P )


Makin hari makin tebal dengan isi.





Ok bye~


103 comments:

elle's laaa~ said...

cantekkk nye!!!! u diy ke irine...

cik Q said...

Okay sangat sweet ><

cik dila.. said...

alolo...so sweett ! hehe..like laju2 :P

SyamimiNazifa said...

kak irine , comelnya :*)

hudahazwani said...

wish u all da best with ur future life dear. .semoga ikatan dan masjid yg bakal di bina kekal bahagia selama2 nya sampai ke syurga, ,

insyaAllah. .amin :)

Emy Sharmimi Nadia said...

cantik lahh... comel (:

tiramisu said...

sgt cantek, sgt creative! =)

Lya Colours said...

cute !

fazilamz @ Fazila Hj Mohd Zairy said...

bestnyer...macam nak buat jugak la...

Kancilbiru said...

suweeeetnya adik...:)

Nafisya Ismail said...

cantik buku tu.... :)

Atiah Zainal said...

fall in love with the book of love ni. Omaii~ Ya Allah, me so jealousss.

MiSs MieRa ♥ said...

sweetnyerr.. :)

siti norlaili yusof said...

cantiknya.. teringin gak nak buat tapi tak tau mana nak cari bahan.. :)

Cik Gallus Gallus said...

Kenapa buku tu sweet sgt ;D

Atin said...

canteknye irine..kreatif..

fiey zara malaiqa said...

sweet sgt lah awak nih:)

entry baru:
http://apps.facebook.com/gilagiveaway/ViewEntry.aspx?id=1032&authcode=115798033817

tolong vote skali eh..mekaseh :)

sheeraYaakob said...

canteknya . buat seniri ??

Noli@Ibu Wafa said...

comeylaaaaaaa..hai ;)

sindarella-tyra said...

cumellnyer ^^

Emira Zaharin said...

Cantiknya buku Kak Irine nih :D

ishiko said...

cantik sangat
nanti wedding day tu mestila dah siapkan ^^,

fArAh!! said...

wah sweet je..
buku pun pun cntik..
teringin nak buat sendri..
tapi tak kretif..
hhehehhe

Korean Style Online said...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion. have a nice day...

Athirah Medan said...

Kreatif gilaa ;)

Fariza said...

CNTIKNYA. pasti gempak ni :)

ZYASH said...

comel n sweet...

cikpingu said...

wahh canteknye... kite nk buat.. tp xbuat2 lg..haha.. cmne tuh..

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

cntik,kreatif.teringin pulak nak buat satu :)

dian:) said...

Sweetnyaaaaaaaa <3

aniesa said...

susuwittttttt...~~ngeee..=D

KiN said...

owh.comelnya.....that books ^_^

Atiqah Wadiah said...

sweetnyer irine <3

syaidatul aisya said...

sweet kak irine :D

akubest501 said...

terbaiklah....buatkan sy satuuu....hehe

nfatin syahirah said...

semoga bahagia selamanya..hehe

Sya Syazana said...

kreatif dan cantik :) penuhkan penuhkan taw!
*oke lawak baca sanad2 tuh*

Hana Farhana said...

awesome job. nak try buat tp xkreatif like u..:)

maszull said...

assalamualaikum irine...wah cantiknya buku tu mesti semuanya akan menjadi satu kenangan yg terindah kan dan akan menjadi salah satu buku koleksi yg paling menarik hati buat tatapan anak cucu irine nanti.....InsyaAllah.....:)

cikmadu_hani said...

: irine! cntik sgt :) happy for both of you... smge kekal hingga akhir hayat ye... aminn.... <3

Maicher said...

suka sangat 1000x.


comel. thinking of doing the same thing too. one day.

;)

oshinz said...

super gorgeous!!! dah macam buat buku scrap zaman sekolah dulu-dulu. eeiiii.. geram tengok!

a Y u said...

kreatifnye..lawa + comel sgt..(^_^)

Hidayah Shukor said...

The Book of Love ? sweetnya... btw, cantik buku tu, nice ! :)

sabrina azhar said...

so sweet kak irine...

asiela.m.i said...

lawanye diary , buat sendiri eah :) . blogwalking :p

kaklong said...

suke! :)

Liyana Aziz said...

oh irine!!! so sweet! suka la! comel! phew, takes time nak buat ni, kena ada mood kan, kalau x de habis spoil...

Eza Boom Boom :) said...

Bestnya ada buku macam tu, boleh tunjuk kat anak cucu kemudian hari :)

oshin said...

sweeeeeeeettttt , hihi :)

nasha sanza said...

cantiknya..kak irine punya,kreatif dan rajin betul la..akak nie..

♥nurulizzatie♥ said...

nice! semoga kekal sampai bila bila :)

Zahirah Dzulkifli said...

bukan main cantik dah buku ni tengok. hoho.

shazaayen said...

cute...creative...love it..
bleh buat untuk hantaran...:)

athirah said...

comel...

Nikisa Izas said...

amboi cantik nye book of love dia..:)

roseputih zumie said...

seyes cantek !

nati kena wat cmni gak ni..tapi versi lain la..hehe

miss nia said...

wow.. romantiknyer irine.. kalau sye jadi vel.. conpem trharu... :) anyway.. suke tgok kamu bhgia.. slma ni jdi pemerhati jauh jer.. jarang22 komen.. tpi ur effort made me speechMORE.. heheheheh

Aimi Rosli said...

nice. so sweeeeeeeeeeeet (:

Suraya & Story said...

comei nye ..creative nya irnie ^___^

Myiesha said...

comel,cantik betul buku ni..kreatifnye irine..:)

Mastura Hashim said...

sangat,sangat,sangat dan sangat sweet plus sangat,sangat,sangat dan sangat cantikkkk...

Si Gadis Semasa said...

sangat lawa dan sangat rajin . saya setakat tulis diary tu lah mampu . heheh :D

Nizam Ijam said...

ok.sy jeles....

Ms.Siti said...

creativenye irine. sweet cantik!

khalifah said...

wowww...best..ini dh bg idea nak wt apa untuk org yg dh sah jd suami nnti..ehehe

Gadis Pantai Timur said...

so sweet...sangat canteek..suka sangat..nak bua jugak..setiap memori sangat berharga..

miSz apPLe said...

krEatifnyE!!lAwa sGt..

نورازريناابوحيري said...

comel sangat2

k e y r i said...

awww this is so sweet :)

k e y r i said...

awww this is so sweet :)

INaseha said...

nice one Irine's:)

Honey Kumicky said...

Sweetnyerrrr...comey la dats book..

moga hbgn hgga ke jinjang pelamin bersama Mr Vel...

laskar pelangi said...

santikkk;)

Cik Carrot Susu said...

fuyooohh....baguslah kak irine ni... cantik giler lah buku tu!

MiSz fiFiEyQa said...

ouhh chanteknye dan sgt sweet!!!!nanti boleh jadikan kenangan n tunjuk kat anak2.. =D

Fiq Fikri said...

so sweett suka sgt tgok buku tu huhuhu

ZaroL said...

Wahhh...comel ! cantik !

nak tengok duit RM yang baru x??

http://pelangianoy.blogspot.com/2011/12/hgmmm2x.html

Ziera Ieyah said...

canteekk sanad2. hehe.

naf. said...

comel sgt:)

*Ms.Serry Shah said...

cantik n sweet...

Anis Hayati said...

akak, cute lah buku tu
suka sgt :)

a'arul said...

buku ni beli siap pastu just tampal gmbr ngan aksesori or buku tu pun diy sendiri?
nak buat juga hadiah besday hehehe

::fatihahanapi:: said...

onyonyonyo kiutnye depa nih :)


jom try menu sihat, untuk yg nk berdiet kat sini

http://fatihahanapi.blogspot.com/2011/12/resepi-snek-sihat-kesari-pandan.html

ieyka_Nz said...

salam,
samelah...ika pun suke buat camne..siap buat gambar dari kecik lg..hehe...best kan..untuk kenangan kita masa hadapan :)

❤MuRni DahLiA❤ said...

irine, sgt cantek awk buat.. irine akak nak tempah leh x??

Lady D'yot said...

cantik...saye pon ada ;)

Wahidah said...

alolo sweetnya dik....nanti dh siap nak tgk bole..:P

Zee said...

whoaa. mane nak dapat bahan-2 tu ye kak? :)

Teenager Housemaid said...

sangat cantik..:)

ainasuhana said...

cantik nya. mcm mane nak buat buku tu..?

ADEEYA said...

Cantiknyaaaaa! :D

Twiggy said...

homaigod, serious punya rajin!

nur fatihatuz zahra said...

wow ~ so sweet la irine ni .. sgt jeles dgn kreativiti anda .. keep it up okeyh ? :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

kat mana boleh dapatkan buku mcm tu?

=)

Nur Filza Wahi said...

cntek sgt2...

ZuhAsilaH said...

comel sngat2..... ^^

Nana Farhanah said...

irine, sgt comel..may Allah bless both of you dik :)

arim said...

sweetnye~~

zainatul abu bakar said...

cantik sangat2 kak irine <3 <3

Miss Anis said...

kreatif..pandai.....cantik...hehe like2...

Cik Mizah said...

kreatif!Buat sendiri pun boleh jd kreatif kan irine? x pyh nk tempah2..huuh

Kisah Qaseh AzRin said...

Hye semua.. If suka n nk buku camni blh contact sy 0176936911 atau ke fb pages 'the fancy shop' ;))

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in