http://irinenadia.blogspot.com/

Wordless Wednesday - cinta muka buku..eh cinta muka bulu..



Pertemuan muka buku~

Rasa macam tak boleh nak hilangkan perangai aku sendiri daripada dulu suka menulis diary. Walaupon dulu, diary aku suka main skip-skip hari dan tarikh. huehuehue. Asal ada mood, aku menulis. Asal ada mood jugak, aku meluahkan. Dulu stop menulis diary harian sebab ada dan terhasilnya blog ni. 

But now, aku rasa, kewujudan secret diary memang patut untuk aku..
Dalam diary daripada A-Z boleh kita ceritakan. Perasaan kita, emosi kita, suka ke, duka ke, and bla bla bla..

56 comments:

mysara said...

wah comel je...
mai pernah gk tulis diary dulu..
tp smpi satu ktka dh malas g pn nt mcm2 org terbaca..hehe

A T I K A H L A T I F F said...

sweet. semoga bahagia. *aku mula percaya dengan cinta facebook woi*

nasha sanza said...

comelnya diaryy tu..

Maii Yusre said...

ada dairy tapi byk skip..hehe..sama la kita XD

ColourPelangi Caeya said...

kak irine pnya hobi mmg mnarik la...ska tlis diari..hehehe...nce la kak..:)

anis aniesa said...

cantik !!!!! kita pun suka tulis diari :)

ColourPelangi Caeya said...

nce la diari kak irine tue...:)

ColourPelangi Caeya said...

nce3

ely bujosh said...

romantikkkknyerrr~~~ irene u sama mcm i, i pun wat mcm tu jugak..print out everythings..pastu tampal dlm buku yg i deco cute2..hihi...

qieqieaqilahashari said...

Comelnyaaaaa. Sejak aku baca blog kau masa zaman form4 dulu, kau memang suka benda benda cam comel comel ni. Hehe. Walaupun dah ada blog, buku diary tetap best kan! :'D

Cik Anis said...

hye c comel..

Mohd Khairi Khadzir said...

lawa gilerrrr diary nih..memg stylo! kemas je tgk diary nih wlaupun bru tgk 1 page je haha

Arikal Razali said...

Okay , diary tu super comel !

Za said...

COMEL !! irene...pa tajuk lagu irene tu?

alyaclumsy said...

comelnya diary :D

izlyalightsometales said...

hye akak.. comell nye diary towh... hehe.. follow lya balip eh...

http://izlyalightsometales.blogspot.com

Husna Adnan said...

Comelnya buku kisah cinta Irine. Hehe. :)

laskar pelangi said...

dik irine..comelnya alahai diari dia...=)

Mrs Adiena said...

waa....soooo sweet..!

maszull said...

assalamualaikum...cute nyer diary tu...:)

Syuhada Nur Ekhwan said...

comel... heheh untung la ade diary =)

nabila azmi said...

hehe..setuju//...sy pun ade diari tulih2 ...lagi nk jiwang ke nak taching ke..nak emo ke kann..hehe...=)

SyazaSyaziSyazu said...

wow..comelnya...
syaza pom suka tulis diary gak...

lau sudi follow la sekali

cutest-here.blogspot.com/

Atiqah Wadiah said...

betol2..dlm diary,semua bnda,kita boleh luahkan..

onie said...

eh,ni ke buku yang cover dia comel tu yang irine penag post? wah! sweet gila,hehehe :)

✿ pink velvet ✿ said...

ehhh! ade ye diary camtu? chomelnyer :)

tulis blog ni x sama mcm tulis diary kan? sbb kat blog takley fully luah :P

Rara Nasiha said...

dalam diary macam-macam boleh cerita. yang orang lain tak akan tau. baru puas. :)

erin moshimoshi said...

sis pun kenal tunang dri fb :)

ADEEYA said...

Heee~ Same with me. Tulis diary ikut mood. Dari dulu dari sekarang :D

Nurulchumel said...

kita pun suka tulis diary even dah byk diary kita yg dah hilang ke mana2 tah. :)

Rtp Farra Arisha said...

this is what so called FANTASTIC BOMBASTIC LOVE DIARY! hehehe, it seems nice and i'm sure the contents in the diary are all awesome too ^^ happy loving each other, darla..

Cik tikah said...

best taw ada diari tpi bila ada org baca diari kita, memang marah sangat100x! hehe..

Cik Bhulat said...

secret diary best sebab boleh tulis pe kita suka tanpa org tahu..

Nurul Iman Rosman said...

mak aihhh, comel bebenor diary irine ni.

pinjam bace boleh? hehe ;)

Awatif Azizi said...

diary tuu sangat2 sweet + comel = terbaekkk.... :)

Inche Love said...

tulis diari sangat best.. lagi2 bila kita selak balik diari2 yang dah berabuk 2,3 tahun lepas..

sangat memori..

halizab ツ said...

betul3 :D

hira said...

dah lama tak buat diari -.- haha. nak sambung balik lepas ni :p

iffah imani said...

memang cantik...tapi kalau diari ni mesti yang rajin...kalau saya...saya jenis malas...hihhih

Tentang Kita said...

x pernah wujud diary dlm hidup lini...xsuka nak tulis sbb bila terbaca benda2 sedih sure ilang mood terus

sheeraYaakob said...

tu diary betol2 ka kak ? cantek la gila

miSz apPLe said...

cutE nyE diARy..ktE pn skE tuLis diAry skip2..ikOt moOd..hEhehe

NooRjAn said...

sweet nya...i wish to have it too...:D

Fyqa said...

diari kan privcy kte jugak

^^

naziyatul fatihah said...

cantik sangat diari tu irine :)

sindarella-tyra said...

wahhh cumellnyer diary...^^

Syafiq_Elf said...

Nice entry kak..
Ini baru betul Cinta Muka Buku.. Hee~ ^^

khairul akmal bin azman said...

untung si jejaka

yg dapat hati cik blog kat sini.
hehe.

niniey said...

comeynye kak irine..sker tgk pic kt atas 2..

NadyaBubble said...

comelnye diary :D pinjam sat ! hehe,

cik hijau purple VS nur faie said...

serik dah CHP nak tulis diary , sebb nnti ade je yg nk curi bace n heboh2 kat org lain . sedih . .

ana* lieliy said...

irine sweeet mcm garam la buku kamu..1st komen mcm ting ting jek aku nie.. hahah! berbahagia smpai ke syurga kamu ya.(:

ana* lieliy said...

irine wahh sweet mcm garam la buku kamu...semoga berbahagia hingga ke Syurga dengan pilihan kamu yek amin (:

eintanliana said...

comel lew..hehe

AmirahHafizi said...

comelnyeee diary cm org nye jgk..=)

Cik Mizah said...

uppss...diary kita pun x terjaga sbb ada blog..hehe

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in