Tugas seorang Mashu....



~ Mashu ni lahh yang tidurkan mereka.
~ Mashu ni lahh yang mandikan mereka
~ Mashu ni lahh yang layan mereka.
~ Mashu ni lahh yang tolong meleraikan pergaduhan antara mereka adik dan abang
~ Mashu ni lahh yang tandatangan buku mengira & buku mewarna mereka
~ Mashu ni lahh yang bagi 2-3 bijik bintang bila mereka mewarna dengan cantik dan kemas
~ Mashu ni lahh yang kadang2 jadi guru disiplin mereka kat rumah. Ewahh..huhu
Mashu ni lahh, hermm..pape je lahhh. hoho

Senang cite, Mashu sayang korang :'D

( dah macam puisi pon ada..hoho)


26 comments:

Atiqah Wadiah said...

alahaiii~suittnyerr mashu <3

chEntA said...

mashu yang mithali dan penyanyang..bestnya ada anak sedara..boleh berbakti utk kakak..heee..=)

alfi kasran said...

so cute la mashu diorang ni..baiknya :)

ASHIKIN AZMI ~ said...

sweetnyerr... >.<

cik violet said...

haha..layan kerenah anak buah ea..sampaikn salam hug kat dorang :)

lina aisyah said...

sweetnYe..:)

sYiRa LoKMaN said...

comel n sweet mashu ^_^ hehe

LaLa said...

comelnyer ank buah mashu. mashu dia pon comel gak :)

Hazwani Mansor said...

sweet. comel. semua lah. :D

nurul afika said...

best kan ada anak sedara ni :)

ascil.punye.lah said...

mashumello.hee~

hazanis said...

mashu jugak lah yang comel....^^

Neo_matrixzz said...

cute..

Diya Edhayaa said...

ank buah pn comey cm mashu jugakkk..

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

baiknya mashu sorang ni!!!!!!!!!!!!

nasha sanza said...

mashu yang baik hati...tapi macam mengungkit je..hehe..tak delah gurau je..

DAYG ♥ said...

alolo. comel je irfan n damia tuu. mashu die je xde dlam gmbar ;')

efa fairuz said...

ooo..mashu tu maksu ke? baru paham.. hehe

Alkisah said...

mashu tu apa? bibik ke? :p

Rtp Farra Arisha said...

how lucky they're having such a good pretty mashu! hehehe. irfan, mya and baby danish, when i fated to meet all of you! :'D

zuhaida said...

mashu tu panggilan utk kak irine kan? comel je 2 orang tu. kirim salam kat diorang eh, hehe.

Nyamuk Terbang said...

hai mashu hehe

zaty said...

haha.baiknyaaaa mashu sorg ni,bertuah budak2 tuu :DD

miSz apPLe said...

cANtex mAshu dY..hEHeh=)

penkcintadia said...

salam irine.sy xtahu ape yg blaku, tp sy pasti bkn awk yg mmberi gambar sendiri di satu laman web ni. pls cek!! sy jmpe dan sy agak terkejut.

http://sighairah.blogspot.com/2009/12/awek-cun-awek-comel.html

Cik Mizah said...

ingatkan mashu tu ape...hihi

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in