http://irinenadia.blogspot.com/

Segmen Jalan-jalan Cari Makan bersama Irine di "Haagen Dazs".hehe


Salam.
Hye everyone ! Hello from Melaka. hehe
Malam ni mood lebih kepada berunsurkan makanan. huehuehue. Yeayy! Esok ada date dengan kawan-kawan aku. Sudah menjadi kebiasaan kitorang, kalau keluar je, perkara utama dalam benak fikiran ( ayat komsas sangat), ialah di mana destinasi untuk makan. Apa kita nak makan, kat mana kita nak makan, sedap ke makan kat situ and bla bla bla. Kalau keluar, serius aku cakap, daripada shopping, aku lebih berpuas hati untuk habiskan duit untuk makan. hehe. Habiskan duit untuk shopping tu puas hati jugak, tapi kepuasan dapat makan tuh menandingi segala-gala nya! haha.

Macam yang dirancang dan disuggestkan oleh kawan aku sorang ni, esok dia nak ajak untuk try makan dekat Haagen Dazs. Bila aku dengar nama tu, sumpah aku tak tau. hehe. Aku tak pernah dengar nama tu and aku tak pernah jugak tau Haagen Dazs ni ada dekat Melaka. Punyelah kolot kan. Mesti ada antara korang penah dengar nama Haagen Dazs ni pelik kan? Untuk pengetahuan korang, Haagen Dazs ni restoran yang ada makanan special untuk ice cream. hehe. Ice cream ok. Yang aku survey2, even single scoop ice cream ni cost dia RM 9. haha. Ambooihh..cekiks darahss tau. Fikir-fikir balik, 1 scoop mmg x ckup lah untuk perut aku. 

Ok jommm layan-layan dulu gambar ice cream from Haagen Dazs ni. Rasa sangat excited nak pergi and terjah semua ice cream dekat situ esokk...miyauu miyauu.















 Ok, kesimpulannya, aku sangat laparrr dan terliurrr ok bile tgk semua ice cream ni ! 
Esok dah makan kat sini, aku update cerita kat sini k. Review untuk jalan2 cari makan bersama Irine. hekhek. Ok babai~~





47 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya!! nak gak..

humaira said...

buat terliur je . *saba saba* ahak!

sYiRa LoKMaN said...

sedapnyaa !!! ^_^ nak nak nak !

BloggerMalaysia said...

waaaaaaaaaaaaa! mmg terliur la . sodaaaaaappppppppp nampak ! :)

Cik tikah said...

cik tikah baru update entry psl ice-cream. irine!! jom check it out!! hehe.. :D

NOORFARIDA HAMIMI said...

aiskrim ni mmg mahal kak irene....yg dalam bekas kecik pun da puluh2 ringgt....

LaLa said...

umagaih, sodap nya...
t upload gambar manyak2 taw =D

♥yaya budak suka embun♥ said...

meleleh liurrrrr
hahaha

nasha sanza said...

huhu..terliurnya..rasa nak pergi try la..

eNaL_WaNie said...

ya ampunnn ~~ sedapnyer hish nie yang jeles nieee

Abidah said...

memang sedapp. tapi hati-hati sebab tak semua Haagen Dazs punya ice cream kita boleh makan. some ada alcohol. btw, enjoy yeah irine :D

Cik Emie said...

Ok skang akak dah nyesal xg tmpat irine huhu ;p ..mauuuuuu jugakkkkk ;)

YuS said...

nnt share laaa add restoran tu mane tau kut2 smpi melaka bley singgah try lak

alyaclumsy said...

fuhh, terliurrrrrrrrr

YuS said...

nnt share laa add restoran nih mane laa tahu kut2 smpi melaka bley laa singgah try lak

Mardhiyatun Nisa said...

Dekat DP ! Ahaa :)

zaty said...

pernah mkn ni dkt Mid!mmg sedapp! :DD

shzyswl said...

omaii, terliur dahhh. kene try jugak nehhh ;D

Sharinginfoz said...

sedapnya......

Aku & Dia said...

hohoho...

shud try die pny fondue tuh..

tp pricing agak mahl la...

da pnh wat entry pasal ice-cream nie!..=)

sya mimie zeme said...

peh!!xley thn beb ble tgok gmbr2 kt ats tue...sodap!!

Nazura Naa said...

pergh!memang sedapp..suka eskrem jugakk..hehe

mizzura said...

Selain fondue yg irine mkn tu, 7heaven pun best gak:-)

Cik Bhulat said...

oooohoooi..sedapnya =]

Syimir said...

kat Hatten square kann??? hehe..penah nmpak je,xpenah lak rase ..:)

Nurul Ainaa said...

PERGHHHHHHHHH <---- itu aje yang mampu dikata LOL

Hidayah Shukor said...

erkk! terasa nak makan aiskrim pulak bila tengok gambar2 tu semua..yumyum! =) #agenda untuk esok, beli aiskrim!hehheh..

Kancilbiru said...

OMG..gambar dah la terliur..lagu kat blog pulak tengah best..selena gomez..hehe..

ok kena stay lama2 kat blog irine ni..:)

GEYLANG said...

salam irene..sorry kacau..ni bukan nak promote (eh??), tapi nak ajak irene dan yang lain join contest ni..harap-harap tak mengganggu irene lah.please take a look at it :)

http://geylang-shop.blogspot.com/2011/12/geylang-shop-december-giveaway.html

MiSz fiFiEyQa said...

aaaa...lapaq pulak tgok benda ni malam2 bute camni.. =.="

chEntA said...

tadi baru selesai bertutti fruitti. ni dah terliur dengan aiskrim dekat Haagen Dazs..huahuahua..terbang duit..=)

Atiqah Wadiah said...

eskrem ni mmg best <3

syu said...

Terliuq dah tengok ais krim tu...hu3

NuR IzZaTi said...

wahhh..nmpak sdap!!!! msti mhal kan..huhuhu

K.I.N.A said...

patut la lapar! haha..tak pernah makan tp pernah dengar..makan ramai2 best ni..

abah khalisha said...

wah sedapnya...

Perkara yang Biasa Dilakukan oleh Perempuan Bila Putus Cinta

Miasaranajwa said...

arghh ! terliuqq .

misz aisya said...

ade kat melake?? wahh nak try jugakkk...nnti gtau eh lokasi nye..:-)

Twiggy said...

huwaa... must. go. soon!!!
*drool*

POSH76 said...

shedapnyer!!!!!

Ms.Siti said...

tetiba rasa mcm nk terbang g sane, ahaxxx

reen said...

macam sedap jer..
berbaloi x kalau beli irine?

fathiyyahISMAIL said...

adoii.. terliurnyaaa +__+

Nur Syazana said...

kat melaka? kat mana ye kak irine? terliur. nak pergiii +_+

mekar24 said...

Org pempuan ni selalu teringin nak makan benda2 manis kan? termasuk la sya suka makan askrim..heh

From : http://juadahmalaysia.com

dila bahar said...

mahal tak irine??

Nur Amira said...

haagen-dazs melaka ni dekat mana ?

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in