Sebelum kawen cantik, selepas kawen tetap dan lagi cantik


Salam and Hye ~ Selamat malam :) 

Siapa yang aku maksudkan sebelum kawen cantik, selepas kawen pon tetap dan lagi cantik niii ? hehe. Orang yang aku maksudkan tu ialah Elyana. Kenal lagi tak Elyana yang mana? Nih haaa, kalau tak ingat, aku ingatkan, Elyana yang suka nyanyi kat atas pentas dengan berkaki ayam tuuuuu.. Semua memang dah tau kan, Elyana dah pon kawen and after dia kawen macam senyappp je dia. huhu. Now, dia dah pon dapat cahaya mata. Anak dia pon comel sangat ok.


Jangan pelik kenapa aku buat entry pasal Elyana. Jangan tak tau, aku daripada dulu memang peminat Elyana. hoho. Since dia budak2 lagi kottt.. Siap jadi follower blog dia howkayyyh. Pernah la jugak terniat hati nak tulis and hantar surat kat dia. hoho. Tuh dululahhh~ duluuu ok :'D  Comel dan cantikk kann Elyana sekarang? 


Yang tu baby girl Elyana :) Comell kann. hehe. Sape tau nama anak dia ni? :P
Nama anak Elyana ni ialah "Cinta Sumayyah".

Pelik? Pelik sebab nama anak dia "Cinta". Haa..yg tuh aku x  tau lahh, ko tanyalah dia dan husband dia sendiri kenapa letak nama Cinta. hehe. Bila aku cerita dengan mak aku aritu, mak aku terus cakap, nanti kat skolah nanti, cikgu dia nak panggil ape lahhh kan. huehuehue


Gambar the latest Elyana, suami dia dan anak dia. 
Happy Family :) Walaupon Elyana bila dah kawen and dah ada anak, nampak berisi and tembam sikit, tapi aku rasa sebabkan tuh la muka dia lagi nampak berseri-seri dan cantik. Tapi suami dia daripada sebelum kawen sampailah sekarang, totap maintain kuwusss. heheh. Jom layan dan cuci-cuci mata tengok hidup baru Elyana sekarang.










:'D 
Suka sebab nampak macam bahagia yang teramat sangatt :)
All pic credit to blog Elyana :) 



86 comments:

FizaFizz said...

wahhh! seriouss! cantikkk even berisi sikit..hehe

Cik Azizah said...

betol2 nampak berisi elyana ni pas bersalin..tetapi tetap vogue!

laskar pelangi said...

cantiknyaaaaaaa!!

snf said...

tetiba baru perasan elyana nie cantik.heheheh. nynyi tapakai kasot:-)

Izyanshazwani said...

elyana ada blog ke ? nak link plz

anNa katoka said...

die memang cantek.suke die dari dulu kini dan selamenye.teringin nak jumpe elyana

sheeraYaakob said...

cantek nya elyana

Cik Zura :) said...

kak , apa nama lagu blog akak ye ? :)

~ NANA ~ said...

suka elyana!

chubby2 pon still comel :)

anak dia sgt cute

J.M.R said...

mak aih..tembam bebenor..heheh..comel baby tu..

Gadis said...

mmg sweet...=D

Nurul Mazni Sawal said...

of koslah nampak berisi sayang.. sebab dia masih susukan anak dia [eyh! ye ker??] ehehehe.. paper pun elyana tetap cantik n makin cantik~~

nabila azmi said...

waa..comel banget anaknye
nak link blog elyana boleh x?=)

ibnuismaini said...

Tapak Sulaiman kalau nama anak lelaki. hehe.

Ms.Siti said...

bahagia je nmpak :D

Diya Edhayaa said...

irine sme la gn kite.. suke sgt2 kt elyana ni..

Cik tikah said...

nice! comel nya!! nama anak dia pun best la :)

ZYASH said...

Oh..elyana ade blog yer..huhu

kaka said...

acheceh..omey2 je si elyana nie kan..irine pun nanti mesti da kawin cantek bila da dapat anak pu nanti bertambah-tambah cantek..auw auww ;)))

Cik Rose Cute said...

cantik....walaupun berisi sikit hehehe

joegrimjow said...

dah chubby skit

Hazwani Mansor said...

comel lah kak. name anak dia yang paling tak tahan, 'cinta' sweet sangat. :)

cik naddya said...

wahh. still cun lah! :)
btw, pe tajuk lagu blog ni eh? sonok la dgr. hee

Rara Nasiha said...

nampak berseri-seri pulak Elyana ni. Seri ibu kot. :)

FizaFizz said...

alahaii..omey nya diary dia! sweet!

CekbOlat-bOlat said...

berseri2nye.. ^^ cantik pulak tuh =D

khairul akmal bin azman said...

elyana naik badan tue..

khairul akmal bin azman said...

cik irine if anak 3 pun


mesti bdn maintain nye

K.I.N.A said...

masa awal tahun ritu terserempak dgn elyana & suaminya honeymoon dekat beijing..sgt kurus masa tu..tp berisi cmni pun cantik!

cinta sumayyah? sgt sweet..

cheqwa said...

betul, makin cantik berseri seri! seri anak la tu ^_^ elyana memang cantik.

cheqwa said...

sedap nama sumayyah.:D

cik lolipop said...

link blog elyana plz irnie...=)

siti habsah said...

walaupun berisi...tetapi..tetap nmpk cantek...jeleznye...huhuhu.....

sy pun minat elyana jugak...since die nyanyi lagu niat.....tp da lame xfollow pasal die.....da ade anak upenye....huhuhu.....

Atiqah Wadiah said...

alololololo~tomeynyerrr anak dia ^^

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

comel dan bahagia:)

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

elyana orang shah alam. #tibojah! haha.. elyana sangat cun dan suami dia pun vogue/

tetiba teringat kisah percintaan dorang yang kelakar tu! heh.

ceritakami said...

sya peminat dia :))
sronok tgk gmbr2 dia .

fiey zara malaiqa said...

diriku tapak sulaiman saye pon suke :)

nina athiramisu said...

cantik walaupun tembam!! hehe

dax_princexss said...

so sweet ..

chEntA said...

serious..cantiknya elyana..sweet..anak die lagi2 sweet..suka tengok..moga die terus bahagia disamping suami dan anak..=)

Kumbang Jingga said...

berisi sikit..normal la kan..tgk cam datin norjuma

Faralyana said...

nie link blog elyana yer..saya pun peminat dia...everyday check blog dia..hehehe http://elyananews.blogspot.com

Useriez said...

lama x tengok elyana! semakin cun melecun!

Hunny Kitty said...

elyana ni mmg suwit..cantik..manis orgnyer...!

cheq sue dieyha said...

biasalah lps bersalin mmg badan akan berisi cket tp ttp cantek!
kalau x silap lagu blog irine lagu indah cintaku kan?x pasti jgk...

Rinna said...

Iye laa lagi cantik Elyana skrg nie walaupun berisi.. muka dah macam iras2 Juliza Adlizan laa plak.. :)

Cik Dania said...

saya pun minat dgn elyana,selalu follow perkembangan dia dekat blog..nie dia link blog elyana..meh sama2 visit blog dia..http://www.elyananews.blogspot.com/

*Ms.Serry Shah said...

dah dapat baby ni nampak Elyana lagi cantik..

Mardhia Yusof said...

orang kata,
seri anak..
;)

hazanis said...

sweet family.....^^

mamasuri said...

wah walaupun berisi skit si elyana ni..tp tetap cantik kan...akak pun minat si elyana ni dr bujang lagi...heehhe

Rtp Farra Arisha said...

she's gorgeous..arisha pun peminat setia beliau! hehe. their baby looks very cute..:)

cik Q said...

Diaa sangat cantik sekarang .
Baby pun comel je :3

Irine Nadia MaRceLLo said...

Hye semuaaa!~~ Ni official blog ELYANA ok :)
http://www.elyananews.blogspot.com/

r-5 said...

alhamdulilla dah ade baby.. tu la melepas tak ngorat elyana time dia single dulu.. hahaha

Alkisah said...

woha, chubby nye elyana.. sure bahagia nie.. tapi dulu dia tak suka pakai kasut sekarang macam mana??

hafiz hafizol said...

DAH MAKIN BERISI .. huhu

yana said...

makin cantek elyana skrg..tapi makin berisi... yang penting,,,happy...hehe

ahsfantasy24 said...

Nice !
Dia miliki aura yang tersendiri,
suka tengok :)

Suriayati Datu Mudin said...

cute tp kalau saya tembam cam ni sungguh lain rupanya kena kurus jgk

Eiqa Lyka Vandetta said...

memang cantik lah...

alyaclumsy said...

mantain cantek even tembam, tembam pun comei aapaaaa :D

TiraPengemis said...

walaupun berisi...makin cantik...baby pon comel kn...

nurulbaizurazuber said...

suka tengok happy family macam nih... i wish...

POSH76 said...

tembam santek takper...tapi dia ni mmg sweetlaa

Twiggy said...

aawwww... lovely little family :)

lavenderlover said...

comelnyer anak elyana..kiut2..hehe

Sara Ali said...

sy mmg minat elyana...
sempoi je...

alahai comelnya ank dia...
geram betol....

Mustika Hayati said...

nice blog! maybe we can follow each other if you want? :)

Mustika Hayati said...

nice blog! maybe we can follow each other if you want? :)

Syafiq_Elf said...

Dia guna produk muka apa yea ? Hee~

Finaz Jaafar said...

kte pun memang peminat elyana..seyes minah ni nampak tetap cun

eni osman said...

salam...cutenya elyana dan anak dia...sama2 chubby...
blog ni pun cantik...dah follow dan linkkan juga klik2 nuffnang anda...:)

Ash Kyouhei said...

dah lama tak dengar kabar elyana nie . huhu . rindu teramat kat elyana ni :)
ash pon minat dia dari dulu lagi .... dulu dlu dulu dan sampailah sekrg :) hehe . eh , elyana ada blog ke? ash x tahu pon T____T

iyou said...

cute!!!!!!!
baru tau elyana dah ada baby! hahahahaha

farah@engoys said...

mmm betul lah elyana makin cantik... Tapi Blog awk lg cute... hah.... Sejuk hatiku ngan color2 pink ni hehehe

syieqa mieka said...

makin lawa elyana ni walaupun da berisi sikit . hehe

Pida said...

anak dia comel sangat. tapi dia nampak gemuk la kan?

safiah sokher said...

Jom tolong saya,bongkar ciri2 play girl dan play boy.eheh.TQVM

http://safiah1108.blogspot.com/2011/12/camne-nak-tahu-dia-player-brain.html

Nor Zilla said...

cantik sgt, nak jd macam dia jugak..hehe.

gadisbibirseksi said...

waa... ryn punya idola daa dpt ank rupenye
<-- marah diri sendiri sbb xthu !

done follow blog awk mcm permaisuri laa... kalau sudi follow balik ye :)

✪♜I.B.G.♜✪ said...

You are so gorgeous. Love your style and blog so much. Please follow my blog...

♥Love from Antalya♥

http://antalya-magnificent-city.blogspot.com

isya said...

Salam perkenalan irine.... (*_*)v

ryda said...

beza cara elyana pegang baby dgn cara laki dia pegang.budak tu xpandai duduk lagi kot? oh elyana,u shud know how to hold a baby properly!

Cik Mizah said...

me too!peminat ELyana ...huhu

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in