PEMENANG GIVEAWAY daripada Irine Nadia :)


Assalamualaikum and Hye all.
Maaf sebab malam tadi Irine tak dapat nak announcekan pemenang Giveaway seperti yang dijanjikan. Entry untuk announcekan pemenang dah ada dalam draft, tapi tak sempat nak publish. Ok, seperti yang dijanjikan, pemenang GA daripada Irine ni akan memenangi Product Miracle Tab yang bernilai RM 150 ( Tab soap & Hd Glow). Seramai 250++ peserta yang join GA kali ni.Fuhhhh..bukan senang ok nak pilih. Ada tuh entry memang dah cukup bagus, tapi malangnya tak mengikut dan menepati syarat-syarat yang Irine berikan. Seperti yang Irine nak aritu, irine just mahukan entry yang simple, ringkas, kreatif tapi padat :) 

Now, pemenang yang bertuah ialah..
jeng jeng jeng....
...
....................
.................................................
.........................................................................
............................................................................................




hehehe..


SAYA SUKA MENAIP

Yeayyy! Tahniah pada Nisa yang suka menaip sorang ni. heheh. Boleh click link entry Giveaway di atas :)

Ok kenapa Irine pilih dia? Sebabkan entry nisa ni memang menepati syarat-syarat. Dan perkara yang paling irine suke ialah Nisa meletakkan gambar dia tanpa edit. Ayat2 dia pon memang cukup ok, simple dan ringkas. hehe.



Kepada pemenang, sila tuntut hadiah di atas pada Irine ye. hehe

Kepada peserta-peserta yang lain, tahniah jugak Irine ucapkan. InsyaAllah kalau ada masa lagi, Irine buat lagi GA ni ok? Tak sangka pulak GA kali ni dapat sambutan. Kalau tau daripada awal, dah lama siapkan banyak hadiah untuk korang. huhu..

Thanx guys!

24 comments:

alyaclumsy said...

congrats nisaa :D

sea_lavender said...

owh cik nisa suka menaip menang~
tahniah2x

Syuhada Nur Ekhwan said...

woww.. rugi ak x join.. law x dpt kt ak la,,, hehehe.... thniah nisa.. :)

Ieka Luvika said...

wah! congrats miss beautiful Nisa :)

Nisa Kay said...

HOMAIIIIIIIII!!!!

Thank you so muchhh Irine!!
Tenganga kejappp!!!

aniesa said...

congrates!!..hehe..bertuahnye die..=D

aniesa said...

congrates..oh bertuahnye die..hehe..=D

Cik tikah said...

bestnya :)

m a r i s s a said...

congrats pade pemenang... alahai... nyesal tak terai aritu.. huhuhu...

irine, buatlah contest lagi, cnfem akak join.. eh, akak eh?? ye la akak...

http://diyanamarissa.blogspot.com

Nisa Kay said...

THANK YOU SO MUCHHH kepada semua yg congratulate meee :D

Fuadah said...

She's very lucky!

Haziqah said...

Kalau student umur 15-17 tahun boleh pakai tak?

Nurul Iman Rosman said...

wahh, tahniah tahniah! :D

sya mimie zeme said...

tahniah..

Fiena + Qiena said...

tahniah kak nisa :)

cheqwa said...

besnya!!!:D tahniah kak nisa!kak irine,buatlah lagi.muehehehe

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

oooooooooooooooo my. she is really lucky girl. GA ni kadang2 , haish, memang untung siapa yang menang ;)

❥❤❥❤❥♥ NiaAriffin ❥❤❥❤❥♥ said...

irine xadil bg mber sendiri...dh agk dh mmg nisa dpt...cara die ckp kt irine kt twitter pun dh tau yg die nk hadiah tu...org lain pun nk jgk...bkn nisa sorg xde duit la sbb student la muka xsekata lah...org lain x ker??

Atiqah Wadiah said...

congrat nisa :)

Joel Leslie said...

tahniah cik nisa ;)

Eiqa Vandetta said...

rugi tak join GA ni..nnti kak Irine buat lg okayy.. =) congrats to kak Nisa.. =)

the::bored::sha said...

yes mintak2 cik irine akan buat GA lagik dan lagik in future .... :D

nfaTinseira said...

sis irine..nanti wat lagi ea..bole join lagi..hehehehehee

miSz apPLe said...

cOngrATE to nIsa :::

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in