Oh Wow, Lovely! (OWL!)


Assalamualaikum.
Pelik tak tengok tajuk entry kat atas? hehe.

Yang ni ialah nama online blogshop. Tau tak blogshop jual ape? 



Oh Wow, Lovely! (OWL!) ni ialah blogshop yang menjual dan menawarkan service tempahan decorative stuffs. Kiranya macam handmade craft la jugak. Dan kalau nak tau, owner blogshop ni ialah my cousin yang terpisah. Chewahh! huehuehue. Bukan cousin yang terpisah, cousin yang dah lama x jumpa, last jumpa masa aku zaman skolah2 menengah la jugak :'D Owner dia pon nama sama cam aku gak, Airien :) Me? Irine. 
So, Irine VS Airien :P 


Oh Wow, Lovely! jugak ada menawarkan tempahan untuk sape2 yang nak buat for event macam :-
  • wedding favors and keepsakes project
  • wedding ( guest booth/desert table) decoration project
  • kids theme birthday party planner project
  • bridal shower decoration and goodies

Ok yang atas ni salah satu handmade by OWL! Goodies Bag for Engagement :)
Comel kan? Nampak so so unik and creative! 


Memang nampak lain daripada yang lainlahh goodies bag ni. hehe. 
Kalau nak tau, cousin aku ni, masa kecik2 aku pernah pegi umah dia, time tu nak solat, so, aku and mak aku tumpang lah solat kat dalam bilik dia (owh time tu dia xde kat rumah). Then, daripada situ aku tengok bilik dia ada banyak gambar tampal kat atas board dekat dinding. Banyak jugaklah gambar and deco2 skali kat situ. drpd situ mmg dah nampak dia creative. hehe. So comel! haha. ( dia x tau ni :P )


 Comel and santai abisss goodies bag ni


Sekali pandang, memang nampak design macam pelik-pelik. tapi for me, aku suka yang pelik2 ni. nampak berbeza lah drpd orang lain.



pattern cotton cloth as deco


random designs ( doilies paint, heartshape felt, fabric strip and lace strips)


Selain tu, OWL! jugak ada ambil tempahan for bunting. 
Yang ni sesuai lah untuk event
-birthday
-bridal shower
-baby shower
-baby room decor
-bedroom decor
-wedding decor ( photo booth/desert table)




Colourful Buntings


Ok yang ni pulakkk, ada project headbands. Yang ni memang cute and superduper cute lah! sebab aku mmg suka handmade daripada fabric camni :) Ada macam2 colour and u all boleh request nak colour ape ok?

Boleh request jugak fabric ni for button hair ke, hair elastic ke, atau brooch! :) 
If anyone yang interested to order, u all boleh lah contact my cousin dekat page beliau. Silalah "LIKE" skali page dia ni :) hehe. Kalau nak dapat murah, cuba kau cakap ko pembaca blog aku, mana tau dia bermurah hati nak kasi discount harga runtuh kat korang yg nak order tu! huahauah! ok Bye2!






16 comments:

itsmedarling said...

awwww!!! thank u so much cuzzie! i feel honor to be featured in your lovely and famous blog oh so terharu uols :') and thanks for your support too for placing order w OWL! LOVE YAAAAA! XOXO!

nurmujahidah said...

sweet sangat,, t nak tempah la kalau ade pape,, murah je kan? hehe

nurmujahidah said...

sweet sangat,, t nak tempah la kalau ade pape,, murah je kan? hehe

fArAh!! said...

wah cantik & creative sangt dia eh..

Phat said...

menarik....

zaty said...

terjahhhh!haha.project headbands tu comel :DD

NadyaBubble said...

sgt cool lah design dia :D

NisaAdnan said...

godies bag dia sgt cool. simple but nice! suke ^^

D'ya Marshmello said...

design yang menarik & unique! love it ! sangat creative <3

JOM SINGGAH : Sanggup Curang Dengan Celcom Broadband

Rina Hamid said...

hehehe baru je semalam post kt blog sy sal OWL ni..leh drop by kt my blog as well ya :)

http://rinahamid.blogspot.com/2011/11/unique-paper-bag-as-doorgift-by-owl.html

azalia hjsalleh said...

thanks irine.. bg kita idea utk event kita nanti

itsmedarling said...

hello lovelies! thanks for all your lovely comments and supports to OWL!! much appreciated!! :') don't forget to like my OWL! fb page ok!

LOVE! XX!

fathiyyahISMAIL said...

menariknyaa. cantik sgt :O

Nurnajihah Abdullah said...

Cantik , unik . Nak tempah boleh

Nurnajihah Abdullah said...

Cantik dan unikk , Nak tempah boleh takk ?

Nurnajihah Abdullah said...

Unik . Nak tempah bolehh ?

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in