Nak tak pakai ape-ape baju je mesti nampak SLIM ? SPANX adalah jawapannya


Salam dan selamat hari Selasa semua. hihi. Aku cakap awal-awal dulu k, entry ni sesuai untuk kaum-kaum yang sejenis dengan aku je lah, kaum perempuan :) Kaum perempuan mesti akan tertarik dengan entry yang aku nak suggestkan satu benda alah ni. Kalau aku sendiri pon dah tertarik, apetah lagi yang kat luar-luar sana tu kan? Pernah dengar tak SPANX ? Maybe ada yang tak pernah dengar SPANX ni? Irine sndiri tau pon daripada one of my friend yang tak lama lagi bakal menamatkan zaman anak dara dia. hehee. 

Irine ceritakan sedikit apa yang Irine tau about SPANX ni ok? Spanx ni created by Sara Blakely. Selain spanx, ada lagi 1 brand yang effect dia macam spanx but much more cheaper iaitu ASSETS by Sara Blakely. Assets ni dia lebih targetkan customer yang low budget sikit lah :) tapi ok je. Yang Spanx ni pulak, favourite by Hollywood Celebrities macam Tyra Bank. Kenal tak Tyra Bank? Kenal kan. hehe. Yang penting dan yang korang kena tau, FUNCTION sebenar Spanx ni BUKAN UNTUK MENGURUSKAN ok. tapi ia memberikan kita nampak lebih INSTANT SLIMMING EFFECT. Kira kalau kita pakai spanx ni, memang nampak slim sangat. Spanx ni takde teknology mcm PB tu tau, Irine cakap siap2. Lagi satu, yang patut korang tau, SPANX TAK SAMA DENGAN CORSET. Spanx ni more to hide spare tyre, taknak kasi nampak bahagian yang menggeleber2, hide muffin tops, so bila pakai spanx ni nampak smooth and firm je. Yang penting, ianya sangat selesa sebab material dia mmg strectable . Boleh nampak sendiri material spanx ni memang cormfortable.


Antara jenis-jenis SPANX.

SPANX ni dah lama ada. SPANX tersenarai as Oprah's Top Favourite Items. Kalau Oprah sendiri pon suke dengan barang SPANX ni, for sure la Spanx ni barang yang tersangat bagus kan? Hollywood celebrities pon mmg ramai yang suka SPANX.Kalau tak percaya, boleh lah tonton video youtube about spanx kat bawah ni :) Mesti korang teruja gile macam Irine sndiri. heheheh.





Favourite items! :) HOT SELLING !

Berminat tak nak jadi slim and nak hidekan ape yang patut ? Expecially kaum wanita yang nak kawen tak lama lagi, nak nampak cantikk jeee bentuk badan bila pakai baju nanti.Macam mana nak order? Haaaa..senang je. Korang boleh contact kawan Irine sorang ni, jgn risau, dia memang alam mesra. hoho.

Nama dia Kerry, boleh email dia untuk tanya dengan lebih lanjut.
Sila email dia untuk pertanyaan : kerryblogshop@yahoo.com
Nak tengok banyak lagi jenis SPANX boleh masuk dekat blogshop Kerry ni :
BLOGSHOP KERRY








17 comments:

Hassan said...

salam sejahtera ...
blog yg menarik ...

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk menarik ni..

KhaiZa said...

wau... amazing

POSH76 said...

mmg berbaloi

nurmujahidah said...

wah,,, kalau la muja dan nak kawin,, hahaha

AMELY ATHIYA AFANDI said...

22 dolar kalau ke malaysia berapa hengget ? hekhek . lembap sikit :P

nasha sanza said...

menarik la kak irine..teringin la pulak..

Hunny Kitty said...

spanx me bebeh!! hehehehe

Atiqah Wadiah said...

lg murah dr corset... <3

tieha ismail said...

wow...hehe

Cik tikah said...

nice!

Rara Nasiha said...

wahh,suke. boleh tutup lemak-lemak kita. hiks =)

AmirahSM said...

wah! hide spare tyre..hee

Syafiq Rosli said...

hehe tuk lelaki ada tak

akubest501 said...

kena beli satu bg bini....hehe

ratna said...

Salam irene...akak kat sini pakai spanx...alhamdulillah dia membantu tp ketat!!

Cik Mizah said...

mcm korset la....

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in