Wordless Wednesday






Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan

So, apa yang anda boleh tafsirkan pada gambar di atas? Any comments ? :) Yang penting, nih bukan masa event aku aritu. jgn salah tafsir plak :'D
p/s : terlebih post gambar pulak kat wordless wednesday ni :'D
Cop..cop..dah hari Rabu kan, pukul 12am tepat aku post ni :P

31 comments:

tyme said...

sungguh berbunga2 hati irine ni yek =)

SpidermanHere said...

Sweetlah Kak Irine ni. Bau nasi minyak ni xD

Eimma said...

apakah maksudnya ni irine ? AHAHAHHA...

Mrs | Mr. AniK said...

nk kek..huhuh

Hanim Harudin said...

oke sy jeles sbb sweet sgt! chumel!

Syahirah said...

wohoo cpt nye update..
happy engagement day :D

Nadia Nabila said...

Happy Engagement right ?Kak irine thommey ar ^^

diadiamok said...

niee mesti utk wedding kann? hee

Mohd Khairi Khadzir said...

kenangan engagement day ..semoga semuanya selamat dan aku doakan semoga korg brdua bahagia selamanya insyaallah (^__^) bende kecik2 jgn besar2 kn taw..settlekn cara baik ..

zaty said...

ehee ada tulisan laah.tpi xnpk la tulis apa. >.<'

misz ifah said...

waaaahhh , sweet ler kak irene neh <3 shuke shuke :)

Atiqah Wadiah said...

comey <3

Noor H said...

comel la..idea baik nihh..hiiihii

hana 'BABY MILO' said...

k.irene mmg rmntik sgt:) hope happy sokmo dgn cik tunang ye....

Nurul Iman Rosman said...

comel giler cupcake and card tu.

colourful pink :D

Eyka said...

ololololo..comelnyer dy..hahaha:P

onie said...

ehemmmmmmm :)

Nad Fieya D'rabell said...

engagement kawan irine kan?? yg tunang ngn abg gmee hotfm tu.. so,yg dpt ditaksirkan ialah,irine pegi majlis engagement pd ari rabu.. (ntah betul ke idak tah..huhuhehehe) :)

FaTin GemiNi said...

saya nak tafsir boleeeyyy? hihihi :P

mizzura said...

cute picca..hehe..kalo ikut jam malaysia memang dah hari rabu..kalo jam US belum lagi..kikikiki..

naf. said...

Announcement day ke tu sis? announce nk kawen tak? hihi

naf. said...

eh engagement.hehe

lavenderlover said...

comelnyer!!!!

kaka said...

wink winkkk..bila maw makan nasi minyak irinie nie..lapaaaaaa..haha :D

fiQ'Ra said...

nyum3, nampak sedap cupcake tuuu =)

Maicher said...

one word, COMEL!
:DD

Mia Suci said...

this one dr ur engagement is it?

http://suciby-mia.blogspot.com/

Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini! :)

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

waaaaaa
so sweettttt <3

ArELeEz said...

giler comel! like3..!!!

hanan :) said...

kak irine bg kt kawan kak irine kn? :)

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in