Surpriseeeeee for him :)


Assalamualaikum.
Hye people! :) 
Selamat malam semua. Sorry sebab lately ni aku suka post dan publish entry tengah malam dalam pukul 10 lebih. Memang sekarang aku dah start cuti sem, tapi dalam waktu seminggu ni aku ada attachment :) So, daripada pagi sehinggalah ke petang, memang aku busy. Waktu malam je yang aku ada untuk luangkan masa untuk online. Itu pon, waktu malam aku sekarang, aku menghabiskan masa untuk meng-reply kesemua email-email yang masuk untuk order product terbaru yang aku baru perkenalkan kepada korang semua aritu, MIRACLE TAB.

Back to the point, 
"SURPRISE FOR HIM" 

Dengar title macam gempak je, macam romantic je. tapi...kesinambungan title entry ini ialah surprise for him yang tak menjadi. hoho. Yer, tak jadi. hehe. Nak dijadikan cerita, hari tu aku plan something untuk Cik Tunang. Aku tak tau lah kenapa kan, aku sukakan something yang suprise. Aku suka "disurprisekan" dan juga "meng-surprisekan". hehe. Sory ayat grammar BM terabur di situ :'D Kali ni, aku plan untuk bagi Cik Tunang cake. Bukan saja-saja nak kasi cake, tapi as celebration for anniversary bulanan and sebagai tanda tettttt..;p Ngade-ngade tak. hihi. 


Surprise for him. Aku tengok muka dia pon cam pelik jee, nape ada cake ni. Aku pon cam konfius nak jawab ape. Sebab time aku pick up cake ni, pegi skali same-same dengan dia. Sebab tu lah x menjadi kejutan ni. hehe. Aku plak jenis yang tak pandai nak menggoreng ayat and tipu olok-olok depan dia. huuuuuu~ :'D


Rainbow Cake :) 

Nampak je cam comot cake tu. Bagi pandangan depan dan pandangan atas serta pandangan tepi, mmg nampak setompok segi empat je cake ni.Tapi for me, bessttt sebab cake ni aku tempah cheese cream :) Tapi, x tau lah Cik Tunang kata sedap ke x. huhu. Nampak gaya cam sedap, sebab time nak balik aritu, dia suruh simpankan cake ni untuk dia :p  Yang sebatang candle terpacak atas cake ni, sengaja je letak. Kasi effect meriah :P


Rainbow Cake with Cream  Cheese


Comel tak ? hikhikhik 
( tetibe aku rasa aku ni romantic..ahax! ) 


Yang buatkan aku suka cake ni, sebab suka dengan printable item cartoons ni :)
Aku suka sebab comel and kita boleh tempah nak tulis word ape dekat cartoon yg kita nak ni. Sebenarnya, masa dia bagi cake, cartoon-cartoon ni semua dia tak letak. Cartoon ni ada dalam plastik and kita sendiri yang pacakkan dekat atas cake :'D Macam terabur sikit susunan cartoon kat atas cake ni. hehe.


I like thisss! King and Queen :) 
Bulan depan ada supriseee lagiii for him. Miyauuu :'D 


p/s : Woaahhhhh...nampak cake ni teruss rasa nak makan and bukak fridge laju-laju kat bawah!

Ok bye-bye. Tak mau kacau korang baca entry aku panjang-panjang sebab aku tau sekarang ni time MALAYSIA VS INDONESIA! 
Aummmmmmmmm!!



51 comments:

misz ifah said...

so sweet :) i loike :D

myravea said...

Aummmmmm...


Soooooo sweet dear!!!

Cake nampak sedap owhh..nak cikit!hihi

Elyzatul Nastaysah said...

romantik nye irine ni..untong encik tunang=)

dyla atsuya said...

suke kek 2..karton dye cmey..=)

LaLa said...

sweet nye dia, untung la cik tunang Irene =D

uMi KaLtHuM said...

sweetnyer irine! kek tu nmpk sedapla!

Eika Suzyana said...

whohaa, romantik plus sweet ! :)

Zulma Izati said...

sweetnya irine.... :)

maimyza said...

cake nie beli kt mn sis ??

jannah latif said...

alolo sweet nye.. :)

farahin :) said...

awww. shomelshomel :)

eNaL_WaNie said...

alahai sooooo cute cake tuu <3 ni yang nak pegi start kete pegi bakery nih ,... huhu ,, papepon GO HARIMAU GO !!!! AAUUMM !!!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

comelnya cake irine:)) nak jugak, i love cheese cake!

fiey zara malaiqa said...

alah sweetnyer..sedap plak nengok cake tuh..nyum..nyum..

Ardini Humaira said...

hooomaiiii! sies cantik!

Liyana Faizal said...

salam irine..
saya ada baca pasal tab ex.. saya berminatlah. boleh bagitau saya macam mana saya boleh order? terima kasih..

Schajar McFlurry said...

nampak sedap sangat cake ni irine.... yummy~

Cik tikah said...

korang berdua mmng suka kek ye? hehe..

Zaira Fadzil said...

kawen 2012 yea??? seronoknyeeeeee

fatin syamimi abdul rashid said...

so sweet !!! jeleshnyaaa

onie said...

printable item cartoons serius comel gila !pandai irine pilih,hehe..... happy anniversary tokbah :P

Kancilbiru said...

alolo suweeet nyer adik..;)

NAJA said...

mana tempah kek ni? plezz pm me nj.is.naja@gmail.com

NAJA said...

mana tempah kek ni.. plez pm me nj.is.naja@gmail.com

efa fairuz said...

onyonyonyooo..

kek tu nampak cam sedap..

Atiqah Wadiah said...

waaa..kek ni nmpak sedap..cartoon atas kek tu siyes comel..romantiknyer dia~auwww

elynnzainol said...

jom la singgah blog i. i need somebody to guide me. huehuehue =)

nakbuatbelogjugak.blogspot.com

Cik Blossom said...

romantiknya,hihi.... besttnya kek tue,kartun tu pon nampak comey..
shukee... shukee... ;)

nasha sanza said...

sedapnya kek tu..rasa teringin makan keke pulak...kak irrine memang romantik...hehhe

fienazzuki said...

sweetnya....

FaTin GemiNi said...

sweet sangat! nak2 date tuh :P

Fariza said...

sweetnya. 10.11.12 ? ehehehehe

nur hafizah aKa eija said...

nk jugakkkkkkkkkkk

tieha ismail said...

giler sweet habaq hg!

d_ said...

cumil.mne order...pm me plisss freedomflyblur@gmail.com

A T I K A H L A T I F F said...

you memang sangat romantikkkkk. :P

syuhada said...

kak irine,nak taw tempah kat mana kek tu! sweet sgt,kalau boleh kongsi la okaaaayyy! hihi,tq (:

nuruashia ♥ said...

walaweiiii untunglaa incik tunang =)

SueHey said...

so cute.. mana tempah kek nie ek.. info2.. he2..

m a r i s s a said...

irine order cake kat mane? terliur tekak i... nak jugak bg hubby cake rainbow dgn kartun pacak2... pls share.. tq dear!

sitinazirah86 said...

salam kt pon nak tahu kek tu tempah dimana?bole g tau x,

http://sitinazirah1986.blogspot.com

sue sopian said...

betul ckp m a r i s s a tu.. teringin gak nak wat camtu..
share la dear.. :) tq!

ArELeEz said...

bnyknye mende sweet kat sini. syiok cuci mata. ;)

MEDIHA OMAR said...

So swett! Doodles atas cake pun comel sangat!
Love, Dea

http://www.medeaz.com

green_apple said...

so cweeettt... cmne nk order kek ni...

princess ayu said...

tetap comel kalau prop yang ada kamera...chomel gambar perkahwinan Syeera Ayob dan Zahiril Adzim sangat gorjes lah!!

::ct luna:: said...

sweet nye.....:')

LynN LoLa~~ said...

sweetnye~

irine tempah kat mane kek ni? care to share? :-)

juju juya said...

nk tempah kek ni kat mane ek..blh email x..juezura90@gmail.com

wawaeida said...

kek nie beli kat mana ek????
comey sgt...

wawaeida said...
This comment has been removed by the author.
 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in