Something interesting to Share with you..


Assalamualaikum.
Hello loves! :)
Quickly update from me, found something interesting on the internet.


 credit to khazanStudio

So, mana satukah anda dalam gambar-gambar di atas?  
Ke takde dalam senarai? Ngehhh3x.. :P Macam-macam jenis tudung and style skarang ni. But now, rasanya macam dah back to zaman tudung bawal je. I think so.Termasuklah orang yang tengah cakap ni :'D


Owh, btw, aritu dekat facebook aku, ada someone anta comment kat wall aku,


Yeahhh..aku baca-baca balik comment tu 2-3x before nak reply, masa bila aku start aktif balik join magazine.huhu. Then, terus reply cakap salah orang ni..konpem salah orang :'D Belek-belek balik dekat magazine Wanita. At the same time, aku memang baru beli magazine tu. Dah habis baca dah pon, tapi mmg tak tnampak lah muka aku tertempek dekat situ :P huehuehue. Check-check balik, mungkin gambar model yang nih kot yang dimaksudkan :p 



Nih laa kot yang dimaksudkan :P hehe.
Aku rasa mcam xde pon same. Tapi, kenapa bila aku tunjuk dekat Cik Tunang dia kata ada iras2 gak. hoho. Sebab aritu aku saje je try cuba test dia. Saje-saje jelaaahh nak uji dia. Aku cakap lah camni :-

Me : "abang, ngk ni, owg masuk magazine"
Cik Tunang : "Ehhh..masa bila punye ni, x bgtau pon."

Me : terusss Sentapppppppp~~~
haha.







Lawa and comel model ni. Ada sape2 kenal dia? hehe :'D

Ok lah,
bye-bye. Pendek je entry ni :'D 


103 comments:

Hishyamuddin said...

betul la..ade iras2 muka irine..

❤ eyeme ❤ said...

hehe..ada iras2..tapi mata lain sket kot..mata irine kecik sket :D

NisaAdnan said...

aah skrg ni org dah start pakai tudung bawal balik. heee

seriously shit damn damn ni muka dia sama ^^

By Syahidaa said...

Kembar rupanyaaaa, haha. Ada iras kut?

syAzAnA said...

sebijik kot irene. ttbe meremang bulu roma.

misluvcoklat said...

serius muka model tu mcm sis !
cun ;)

ZurainiSwarnoD'Amor said...

name die amirah filzah...
ce cari kt pessbukkk
^^

sgt same ngan irine :))

yqnq ellyana said...

huhu..kembar ni..omei je dua2 :)

0nlY_tRah said...

ye la kak irine.same2 comel.hik3.
kak?.aci la erk.hormat yg lebih dewasa.
:D

onie said...

bukan iras kan? memang ya la tu,hahahha...onie sekarang banyak pakai tudung indon jak :'(

Nana Jay said...

ada iras :)

♛ Dea Arematt ♛ said...

a'a la.. ada iras2..:P

sea_lavender said...

cik irine~ seiras jugak...tapi tak sama hehe =D

fany wany said...

uwahhhhh.
pelanduk dua serupa nihhh :D

cik kerm said...

http://mirarafilzah.blogspot.com/

hehe ni blog die...cumel sgt2 :)

hehe bakal lawyer plak tuu

zaty said...

iras jugak laa.mmg patut pn ada yg sangka itu sis irine :)

Azza Rynna said...

kak irene samalah...sumpa x tipu...tp dia lagi gelap kod...

NinaAz said...

untuk jadi org cantik..hehe.. COMEL DEDUA.. =)

SY pun skg obsess bawal dah =)

Jom sama2 sihat! =)

http://danishninaaz.blogspot.com/2011/11/produk-herbalife.html

lynn said...

http://mirarafilzah.blogspot.com/

ni blog model cute tu. mmg iras muka irine =)

PurPink said...

same but not similar sis..mybe face shape kot..

yuyueyuliana said...

ada iras . tapi muka irine bulat sikit, dia bujur sikit. hehe

Honey Liyana said...

Eh...mang ada iras gak la cik irene....

.cqyn. said...

tua mira filzah kan? dia pun ade blog jugak .

cik violet said...

lebih kurang laaa..

Zughaaa said...

Hmm ada iras2 lah kak Irine ;)

Nama dia Amirah Filzah.

Fyqa said...

bukan irine ke ?

Cik Emie said...

Ade iras la dear nk2 lg pic bj hijau..y 2nd nmpk lain sbb nmpk muka bujur..tp adik akak sorg ni lg comel n sweet sbb ade dimple ;)

Shaheila Nooraisah said...

cantik.. :)

misz gedik said...
This comment has been removed by the author.
FY said...

Amirah Filzah..

sebijik la muka dia dgn irine..kiutmiut!

misz gedik said...

memang serupa...sepanduk dua serupa x??? hihihihihi

saraa said...

model tu ada dlm majalah dara jugak!hehe

Ash Kyouhei said...

huehuehue , memang seiras :)

aiSkELim said...

tp irine lg cantik la..hehe

ieyka dinda said...

a'ah first tym tgk kt mjalh mne tah ingt irine...rupernye amirah filzah..terjah la blog dy dik....best..:)

MiMiEy :) said...

akk,
serius sebijik macam muka akk lah.
kembar akk ni.

hehehe

Nurul Syifa Aini said...

a;ah btoi tuh skunk dah mls nk lilit2 shawl lg..pki tdng bwal snng..hehe :)

naf. said...

hehe ha'ah skrg dah balik zaman tdung bawal balik.kte pun dah stat pki tdg bawal. tu mira filzah. hehe.

Ni link blog dy:)

http://mirarafilzah.blogspot.com/

jieha nasir said...

ha'ah laa. tgok sekali imbas mmg sama.. tapi aset dua ekor gigi rabbit tuh yg penting tuh.! ahhaha :)

MissTash said...

kan tu mira filzah, irine. dulu dia free hair. sekarang dah pakai tudung dah. comel cam irine. =)

SpidermanHere said...

Oh, Lina pun ingat model tu Kak Irine, rupanya bukan, huhu.

nuruashia ♥ said...

awww..serupee kot..tp muke irine tembam sikit dr die ehehe..

laskar pelangi said...

ha'a lahhh..ada iras2 irine =D
lau sekali tgk mesti ingt dik irine dah ni..hehehehee

daya said...

ohh, ni amirah filzah. memang dah lame perasan ade muke irine sikit. :)

Syimir said...

hehe.akak pon lawa jugak :)

amy syahirah said...

amirah filzah tu =)

link blog die http://mirarafilzah.blogspot.com/

Nurfatin Liyana said...

yup yup now back to tudung bawal balik! tersenang n simple yet exclusive ;)

❤ Cik Nissa ❤ said...

serius macam irene.memang boleh tertipu la gini...huhu

Izz said...

see da jumpa da kembar :)

Mawar MahSury said...

salam..
ye la. memang ada iras2..
kalau tgk muka dia betul2,kita boleh bezakan muka dia dgn muka irine...

kalau tak salah, model ni pun ada buat shoot untuk majalah dara...
first time tgk muka dia, ingatkan dia irine, tapi bila tengok balik, dah sah-sah orang lain...huhu..

Adah dimie. said...

gaya dan muka dia sama laa , :)

nadz|rah said...

ehh, ada iras2 sys lah ;)

Miraro said...

mira filzah! huhu. sama giler kot muka dia dengan akak!

aYaNg FaDzALiNa said...

a'ah...ade iras ckit2...mula2 tgk mjlh wanita ingtkn erine tp bila tnya my sis dia kta bkn...ada iras ckit2 je...hehehehe

NANJ said...

salam irine,kita mmg igt tuh irine larhh..siap cakap mcm nie lagi kt ibu kita "ibu,nie larh blogger yg angah suka follow tuhhh" sebijik mcm irine larhh :D

Noorul Amera Adnan said...

yahh tu mira filzah :) ada iras2 lah ngan irine.

IFA Athirah said...

sama sgtlah muka tu.haha.patutlah tunang awk confuse

Syuhada Nur Ekhwan said...

ad la iras ckit... tp irine lg comel :D

Love hurt aeNnn said...

siyesli nak sama....

myravea said...

Wahh..ade iras-iras la..sejibikss!!heheheh

Farida Amira said...

a'ah muka dia iras2 irine ;)

hudahazwani said...

salam,

irine. .memang ade iras pun laa :)

zOeY zAu YaH said...

kalau tak salah tu amirah filzah..dia model dan blogger gak..

hana 'BABY MILO' said...

same la jgak..tpi irene lgi comel skit:)

Nurliyana Ab Rahim said...

betol la irine. mmg ada iras2 muka irine. comel...>_<

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ada iras..

Alkisah said...

pelanduk 2 serupa la tu..

Suraya & Story said...

laa ingatkan irine..sebijik la
mcm kembar :D

Mila Ahmad said...

saya pun rasa nak bertudung bawal semula, tgk org pakai cantikla pulak, memg ada iras la irine hee~~~~

cik fadh said...

ish xde beza dgn irine . kalo fadh tgok pown mst ift irine..

sya fieqa said...

amira filzah..
ade iras2 irine lah..
;))

hanabunga said...

sebijik muka irine! :) tu irine lah kan?acecey

IzzatiZainal said...

tak sama tau haha model dlm magazine tu takde gigi arnab yg comel mcm irine :D

IzzatiZainal said...

tak sama tau haha model dlm magazine tu takde gigi arnab yg comel mcm irine :D

Ziera Ieyah said...

sekali pndg mmg same la...hehehe

Cik tikah said...

x tersenarai pun cara cik tikah pakai tudung dlm gmbr tuh. hehehe... btw, model tuh, dh kawen? :P

Ema said...

yela..sebijik :)

Mish Apple said...

same sangat .

misz sheyla said...

eh..same kot....

Cik Cammy Lia said...

yup...sebijik.mcm kembar pon ade

arnissa said...

a'aahh.. iras.huhu..

Syazleen Ismail said...

ini amirah filzah. hihi. mula mula tengok amirah ni memang ada iras irine sikit :)

Luna Chempaka said...

amirah filzah tu.. dia pun blogger jgk, baru 18thn kalau tak silap.. foundation law uitm..

dalilakadir said...

mira my junior,comel n cantik mcm tuan punya blog ni

wanie said...

irine..same la hehehhe..jumpa dah salah 1 kembar :)

nYomeL said...

ingatkan irine td. bukan eh? hehe!

~nadyahoney~ said...

ada iras2 muka irine..

izzatyshahirah said...

die tue amirah filzah..foundation law uitm shah alam :)

AmirahHafizi said...

wahhh mmg nmpak muka cm irine la!!nie amirah filzah nie..ce irinr tgk blog dia k..=)

kasmadiana said...

ada iras la kak irine..
bial sekali pandang la..
bila 2 ,3 kali lain sudah...hehehe,,,

dax_princexss said...

sebijik cam kaq irine sekali pandang .. p bler tengok blep , laen ar ..

fajar jalal said...

she's the daughter of my mom's friend. =) her mom's hometown is at Perak.

cik lin butterfLYNN~~ said...

nk dekat sama lah irine.. ade gak beli majalah ni, belek3 tgk2 mcm irine,i thought she is u,now baru tahu dlm mjlh tu bkn irine, pelanduk 2 serupa ni,cuma mata irine kecik lg drp mata model ni,tu je yg laen kowt;)

♛ NazirahMoktar ♛ said...

muke nak nak iras..kalo irine ckp ni irine pon memg kt caya lah.heheh..


pasal shawl,memg tak masuk sgt la kite..kt suke tudung bawal lagi walopon kene iron..tpi tetap sesuai ngn semua keadaan.hehe

adischa idris said...

budK uitm nih...18 bru

The Real Nurna Azrin (^_^)v said...

ada iras lah. hihi

Soul By NurAnis said...

pelajar utim shah alam nie..
dia sgt cantik...same like u dear.
b4 dis dia x bertudung..alhamdulillah skrg dah berhijjab. akk pernah makeupkan dia utk photoshoot.

Nurul Mazni Sawal said...

nama dia amira filzah.. dlu free hair.. but now dah bertudung.. yup.. siyesly look like u too irine.. kadang2 pun konfius sebab almost same jugaklah.. heheheehe.. but both of u still cute :)

blog-tips-kurus said...

oooo... bukan rupanya! dah jumpa 1, ada lagi 5 la yek?? :-)

atiqah_abdullah66 said...

amirah filzah tu kakak roomate sy dkt mrsm :)
I swear.

eima sharipuddin said...

ni amirah filzah lah :) kawan kite :)

wawa wadzir said...

aah laa sama ^^

LittleGurl said...

eh dah jadi model ke? taktau pon :) she is so beautiful just like you dear. suke tgk video yg dia penah buat ;D

http://mirarafilzah.blogspot.com/

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in