Ladies Shoes Clearance Sale



Salam.
Hye semua. Selamat Petang :)
Owrite, since ayah aku daripada dulu sampai lahhhhh sekarang, dok bising about my shoes yang berlambak-lambak kat rumah ni, tiba-tiba terfikir nak buat clearance terus. huuuu. Before ni, sayang jugak dekat kasut-kasut ni semua, sebab baru beli, tapi ada yg sesetengah tuh x pakai langsung. Just rembatttt dan beli terus. Bila sampai rumah jee, terus x de hati nak pakai.Nak-nak bila dah balik kolej, kasut2 yg dah beli tu terusss sepokk kat rumah. huehuheu :'D That's why lah ayah aku marah dan bising2 sebab rumah dipenuhi dengan rak kasut yg penuh dengan kasut aku. 

So, this time nak buat shoes clearance sale !! Come on pretty ! :)
Tapi, letak pic for teaser dulu je lahhh..heheh
Nanti aku announcekan bila nak buat sale. InsyaAllah esok atau lusa. Tungguuuuu..


cop.cop. Heels time aku tunang aritu pon ada sekali untuk sale kali ni. Jangan risau, aku x jual sampai beratus-ratus pon :'D


28 comments:

Aliana Ruhizat said...

kasut merah tu lawa sangat *__*

niss said...

EXCITED nie..hehe

Izyan Masri said...

AMBOI KEMAIN JADI TOKEY KASUT SENDIRI NI.HAHA.NANTI NAK TGK JUGAKLAH.ADA YG TAK PERNAH PAKAI EYH XD

janaheaven said...

msti lawa2....cpt2 lah miss irine update...tau3=)

fafa said...

size ape irine? Wehehehe :D

Miss Dolly said...

xsabar nak choose kasut .nak yg merah tue ...

NOMIEY said...

nak..nak..nak...

Shazwani Ramly said...

lawanya kasut merah tu. terpikat :)

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

cantik la yg merah tuu...

kaka said...

hadoi hadoi hadoiiiii..xsaba nih!!

ijA said...

wahh..banyak ye kasut..girl biasalah kasut menimbun..

laskar pelangi said...

eiiii..geram geram! cantikkk wo=)

mercury_gurl said...

excited tp takut x sama saiz..

kasmadiana said...

cantik la kasut merah tuh kak irine...
nakkkk2...^^

myravea said...

yippie! nak tunggu nii..hihi

Cik Blossom said...

chantekkk kasut merah tue... shukee3... :)

onie said...

waiting :D

nasha sanza said...

nak la kak irine! mesti cun! jangan lupa diskaun ek?! hahaha

Nur Shakira said...

Jual murah murah tau kak Irine ;)

Mya Kamelia said...

u pakai size ape??

Wahidah said...

wah makin maju la adik akk sorang ne..thumbs up la

HafizaYunus said...

ahh cepat2 update haha :DD

mizuhana_ai said...

whoaaaaaaaaaaa...

x sabar nk tgk.. hehe

Saybee said...

YEAYYYYYY! kalau buat clearance dress, x bolehh beli sebab size kita x sama wuwuwu.
kalau ade y buat clearance hijab or shawls, x bolehh join jugakk sebab x berminat. this timee, KASOT! memang berniat nak beli kasut, tup2 kak Irine nak buat clearance, CEPATLAHHH SIKIT xP

Atiqah Wadiah said...

jual murah2 k irine :)

cimOt said...

ok nak book this red boleh?? siyes ni...

syaidatie nurdilla said...

Wedges ada x irine?? hehe..

CikShidot said...

cantikkkkk kasut merah tu !

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in